Arnika 11.10.2013 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Ćwiczenia pomagają??? Ale przegląd niech zrobi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.10.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Relcia, przepraszam, nie wchodziłam. Odpowiadam: nie miała żadnych, absolutnie żadnych problemów ani ze strony dzieciaków, ani rodziców, ani nauczycieli!!!! Łudze się byc może, mam jednak wrażenie że opinię o złym traktowaniu takich nie chodzących na religię w mity należy włożyć, przynajmniej w większości przypadków. Miałam ładny dzień, byłyśmy u Brazki, obejrzałam dwa odcinki "Agentów NCIS" (uwielbiam ich) i mam się dobrze! W poniedziałek Córcia ma wolne - no mam świetny humor:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.10.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 to razem Braza ogladalysmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.10.2013 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Zdaje się, że całą gromadą oglądałyśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 13.10.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Ja byłam wczoraj na festiwalu światła. Jak to dobrze, że w Łodzi jeszcze coś zostało do oglądania. Yetka spotkałam i żoną i rodzina. Zmarzłam, nogi mi odpaść chciały, ale było warto. Może jakieś zdjęcia wkleję, jak mi mąż z aparatu przegra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.10.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 A Yetek doniósł, że sie spotkacie, aha!!! Nabrał mnie, futerkowa Jego mać, chwalił się???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 13.10.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 A w czym cię nabrał. Bo do mnie zadzwonił i go nie poznałam. I potraktowałam lodowato, bo pacjenta udawał, a ja w sobotę po południu obcesowych pytan od pacjentów nie znoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.10.2013 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Nooo, cały Yetek! U mnie wczasowicza udawał, wielkostopa jego mać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.10.2013 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 , a ja w sobotę po południu obcesowych pytan od pacjentów nie znoszę Ewuś, no kcham Cię, normalnie Cię kocham!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.10.2013 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Nooo, cały Yetek! U mnie wczasowicza udawał, wielkostopa jego mać! a ty to moze lepsza co? kto mnie nastrachal grzejnikami he? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 14.10.2013 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Ewa, ja po prosbie i z pytaniem ... Czy masz jakies doswiadczenie (albo informacje) z potwierdzonym dzialaniem kinesiotapingu? Nie wiem jak to mozliwe, ale moja Mama po tych wszystkich zabiagach i masazach w Ciechocinku ma taki bol kregoslupa, ze normalnie dramat Owszem ma tam skolioze ale dolegliwosci nigdy nie byly tak silne. Zapisano Jej ketonal w zastrzykach i Tolperis. Tak mysle aby poslac ja do jakiegos speca od obklejania ... TYlko czy to rzeczywiscie pomaga? Osobiscie wierze tylko w cwiczenia i farmakologie i do plastrow podchodze z gleboka rezerwa ... Pomozesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.10.2013 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Ambercia, jeśli mogę, jakbyś potrzebowała kontakt do bardzo dobrej Pani Dr. od kręgosłupa i skoliozy, ale nie tylko w ogóle rehabilitacja, to daj znać. Stefcio chodzi do Niej od lat, ustalamy wszystkie ćwiczenia, jest na prawdę super i do tego dobry Człowiek. Przyjmuje na Mokotowie. Co do tapingu, to niech Ewcia swoje powie. Mi na moje plecy nie pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 14.10.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Zelcia, wrzuc mi kontakt na priv.. Bede bardzo wdzieczna Mama mieszka niestety 300km od Wawy, wiec w pierwszej kolejnosci szukam czegos w Jej sasiedztwie. Nie mniej od 3 listopada do 20 bedzie u nas wiec moge Ja wyslac do poleconego specjalisty Z gory Kochana dziekuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.10.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Do mnie zadzwonił, a jakże, i zaczął o psa pytać ..... Futrzak paskudny:lol2: Amberciu, pozdrowienia dla Mamy. A jak Majutek???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.10.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Ewa.. owocnego i udanego wyjazdu Ambercia tejpy pomagają... ale nie zawsze... A mama może na fajfach się tak załatwiła... Chmmmm... znam jednego super rehabilitanta co klei i to dobrze... tu 40km od mamy.. lekarzy też znam dobrych... Poczekamy co Ewa powie... Jej na kolana z tego co wiem pomagało... Ale tejpy nie leczą.. podtrzymują mięśnie czy jakoś tak... Wiesz Ambercia.. wczoraj i dzisiaj myślałam o Majutku.. co z nią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 14.10.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 moja Mama po tych wszystkich zabiagach i masazach w Ciechocinku ma taki bol kregoslupa, ze normalnie dramat Owszem ma tam skolioze ale dolegliwosci nigdy nie byly tak silne. Że ma bóle po masażach, to wcale jakoś mnie nie dziwi. Kręgosłup jest trzymany przez mięśnie. A masaż te mięśnie rozluźnia. Jest to super jeżeli jest rwa i ucisk na korzenie, można obarczyć trochę, trochę znieść napięcie. Ale takie rozluźnione mięśnie nie trzymają już tak dobrze i powinno się je od razu wzmacniać. Czyli ćwiczyć. jak ćwiczenia były źle dobrane to własnie masz efekt. Co dalej? Najpierw sprawdzić, czy nie ma objawów neurologicznych, korzeniowych (neurolog) a jak nie ma, to leki żeby ćwiczyć i ćwiczyć. Taping na kręgosłup to tak sobie. On jest świetny w ostrych urazach, przy obrzękach, jak coś ustabilizować trzeba, tu podciągnać, tam odciągnąć. Przy kręgosłupie oczywiście też kleją ale efektów wielkich nie widziałam. Bardziej ćwiczenia. Może faktycznie tego chłopaka, o którym Arnika mówiła, wziąć na trochę, on jest dobry fizjoterapeuta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.10.2013 03:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Ambercia ta Pani Dr. do której dałam Ci namiar na pewno sprawdzi czy nie ma objawów korzeniowych. I zapomniałam jeszcze dodać, że byś zapytała czy nie zrobić przed wizytą całościowe rtg kręgosłupa, czyli z miednicą włącznie, bo żeby ocenić stan trzeba całość obejrzeć, ale jak mówię zapytaj. Skierowanie daje lekarz ortopeda, bo bez skierowania nie zrobią, ale jest całkowicie płatne, chyba 150zł jak dobrze pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 15.10.2013 03:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Kochane, dzieki za Wasze odpowiedzi Wieczorkiem napisze wiecej, bo teraz znikam na silownie a potem caly dzien pracy Jeszcze raz dzieki!!! Zawsze mozna na Was liczyc. BTW Majut jakos sie pozbierala po operacji. Ale wciaz nie jest dobrze ... Napisze pozniej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.10.2013 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Pomiziaj Majutka ... Pytałąm reha czy mogę dać Ci namiar tel... mogę.. jak mama będzie chciała to może z nim porozmawiać. No i jak mnie pooklejał to byłam w szoku.. Myślę, że nie tylko ja... robi też inne rzeczy.. ale to z nim.. naprawdę dobry jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2013 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Wpadłam na chwilę. Ambercia, cmoknij Majutka w nosek!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts