AmberWind 16.10.2013 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Arni, za kontakt bylabym bardzo wdzieczna Postanowilam, ze bede prowadzic terapie Mamy zarowno u niej, jak i wtedy gdy jest u nas. Co dwie glowy to nie jedna i chce zasiegnac roznych opinii w temacie BTW Majuta, to moze skorzystam z goscinnosci Arnikowego watku? Nie chce tutaj Ewie zasmiecac tematu siersciuchowymi sprawami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.10.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Masz czas na zwiedzanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.10.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Mam ale pisac z komorki sie nie da. Generalnie lublin ma swoj urok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.10.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 To buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.10.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Mam bliską rodzinę w Lublinie, ale nawet pomijając sympatie do Nich, Lublin bardzo mi się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.10.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Ewa.. widzę, że już w domku jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.10.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Jestem Co prawda w pracy dziś byłam po południu i jestem odrobinę padnięta. Muszę zdjęcia zgrać z telefonu, to wam Lublin pokażę... Kurs sam w sobie był nawet pożyteczny. Wyrażam się z odrobiną zdziwienia, bo większość tych kursów do specjalizacji jest do niczego, takie zapychanie czasu bzdetami. Ale to była neurologia a ja chyba jestem "w duszy" neurologiem a może chciałabym nim być.. Nie wiem dlaczego, ale ta specjalizacja mnie fascynuje. Tylko nie w wydaniu ... brrr. takim typowym przychodnianym.. Na kursie puścili film z normalnym badaniem neurologicznym zdrowego człowieka. Wszystko, po kolei. I potem komentarz prowadzącego, że w sumie "nikt nie bada tak dokładnie" . No żesz, bada, ja takie badanie widziałam w Londynie, własnie tak, krok po kroku badał np. prof Bronstein. I z każdego detalu wyciągał wnioski, po zbadaniu miał postawioną diagnozę, nie potrzebował rezonansu (choć go robił). To samo widziałam w Polsce na studiach w wykonaniu prof Orłowskiego. Nefrologa. Ech, wiem, ja się pieklę na innych, ale ja też tak dokładnie nie badam. Czas, czas, pełne badanie neurologiczne trwa godzinę. Internistyczne podobnie. Nawet w gabinecie prywatnym mało realne, bo wizyta musiałaby kosztować z 500 zł (3 pacjentów po 150 ). Nie badamy i powoli zapominamy podstawy i już nie umiemy... i potem zostaje nam robienie różnych rezonansów i immunologii, zlecenie badania trwa krótko a też coś z niego wyniknie... albo nie . Nie podoba mi się to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.10.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Tak to jest w każdej dziedzinie... niestety....A wiesz dlaczego podoba Ci się neurologia.. bo jest.. tajemnicza .. i w zasadzie najbardziej nieprzewidywalny ( a może i przewidywalny) jest ludzki mózg... Może następna specjalizacja to będzie właśnie neurologia? Ja w każdym razie będę trzymała kciuki... za neurologię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.10.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Tak myślałam,, ze zaliczysz spółkę dzisiaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.10.2013 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Coś sobie uswiadomiłam. Mam marmurową płytę na blacie kominka. Znaczy obudowy kozy. I tę płytę widać TYLKO z podestu schodów. Z wysokości moich oczu jest niezauważalna. Po co mi ona, jak jej nikt nie widzi??? I dlaczego lepiej się czuję, że ją mam??? Zagadka do psychologa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.10.2013 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Zapraszaj gości i niby przypadkiem ustawiaj ich na podeście. Niech podziwiają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.10.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Ja ją widziałam... i na kozie i ze schodów, mnie się obudowa podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 26.10.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Coś sobie uswiadomiłam. Mam marmurową płytę na blacie kominka.... Z wysokości moich oczu jest niezauważalna. Po co mi ona, jak jej nikt nie widzi??? I dlaczego lepiej się czuję, że ją mam??? Zagadka do psychologa Bo najważniejsze jest niewidoczne dla oczu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.10.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Ooooo!!! A po co nam ładna bielizna, jak nikt jej nie widzi????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 26.10.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Cz ja wiem? Ta bielizna to chyba po to, żeby ją jednak ktoś w końcu zobaczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.10.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 No w sumie tak.. ale tylko dla Jednego... A tu marmur jest... przecież jest na środku salonu nad kozą, więc jest widoczny z kilku miejsc... Własne ego... próżność..., lubisz marmur... chciałaś go... Nooo pisałaś kiedyś, że chciałaś mieć pałacowy kominek i on taki jest jak pałacowy... Więc w/g mnie zrealizowałaś marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.10.2013 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Bo najważniejsze jest niewidoczne dla oczu ?? Padłam. Ewcia z co Ciebie o takiej porze naszło na psychologię? Ja bym się tym wcale nie przejmowała, że goście tego nie zauważają. To znaczy, że się u Ciebie nie nudzą. Skupiają się na rozmowie a nie na okolicy. A tak w ogóle ja mam przerwę z internetem jakby ktoś nie wiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.10.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Żelcia.. ale goście w/g mnie to widzą.... A może Ewa zaczęła nosić w domu wysokie obcasy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 26.10.2013 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 A, czyli za niska jestem i sama własnej płyty nie widzę No tak, to wiele wyjaśnia Widać ją, ale żadne halo więc nikt słowem nie pochwalił... Trudno, i tak się cieszę, że jest. Dam se lustro na suficie, to też ją będę oglądać Co do bielizny, to też lubię ładną, choć się na ulicy nie rozbieram. Może to i dobrze , znaczy dobrze, ze się nie rozbieram, dobrze dla oglądających Nie wiem, co mnie naszło... A wiem, kurze ścierałam z kominka i tak mi się marnotrawstwo własne objawiło. Praca szkodzi, trzeba było nie ścierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.10.2013 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Jak to nie pochwalił... i w domu i tu.. powyżej, ze mnie się podoba Ewa.. czyli nie sprzątaj.. i tak za tydzień będzie to samo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts