TAR 26.10.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 a gdzie można te marmury obaczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 26.10.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Jak to gdzie? U mnie na blacie kominka Zdjęcia to chyba nawet nie mam, bo z lotu ptaka nie mam jak zrobić Choć taka sobie wersja jest w moim dzienniku. Cóż, na marmur to tam nie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.10.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Ewa... wygląda.... A wersje z lotu ptaka zrób z drabiny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.10.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 kurka blada to jak mam pochwalić, Ewcia podwies się gdzies na sznurkach i poudawaj ptaka no i obfoc :D:D musze isc poszukać tych marmurow do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.10.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 no i guzik zobaczyłam w dzienniku Error 404:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 26.10.2013 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Jaki error??? żadnego errora nie ma. Na stronie 5 jest kominek a nie error. Sprawdziłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.10.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 jak wchodzę przez sygnaturke to mam error 404 - nie ma takiego dziennika. a możesz zalinkowac w poscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.10.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Nie wiem, co mnie naszło... A wiem, kurze ścierałam z kominka i tak mi się marnotrawstwo własne objawiło. Praca szkodzi, trzeba było nie ścierać. Alergie na kurz masz, niech Cię ręka Bożydara broni przed następnym sprzataniem!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.10.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Za pierwszym razem jak klikałam też wyszedł mi error... Za drugim dziennik... Kominek jest .. a jakże... tylko "zaślepki" nie ma , która teraz jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.10.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 kurde a mi ciagle error, wezcie no nie badzcie wisnie, zalinkujcie w poscie co????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.10.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Ewa.. mogę??????Na chwilę.. zaraz usunę... http://forum.muratordom.pl/showthread.php?50391-Dziennik-Ewy-%28EZS%29/page5Tarcia kliknij, że już widziałaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.10.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 no widze Ewa ale ty masz ladny ten portalik kominkowy, marmura mało widać, koniecznie wejdź na drabine i jakiegoś zooma walnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 26.10.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 (edytowane) Arnika, a po co masz usuwać? W nawyk ci weszło??? coś im się faktycznie pierniczy, bo przed chwilą weszłam na dziennik JoShi zamiast na mój. dziwy, dziwy na forum Edytowane 26 Października 2013 przez EZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.10.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 cos ostatnio na weekendy im się pierniczy a ja teraz pewnie tylko w weekendy będę wlazic, choć to zależy jak się u nas sytuacja rozwinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.10.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Nieee weszło... TARcia.. nie strasz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.10.2013 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Małe jakieś te zdjecia, klikać trzeba, ale zobaczyłam. Fajny pomysł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.10.2013 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Mi się nic nie pierniczy poza pier..... orangem, szlag by ich pomarańczowata mać .... Przyszłam ... idę szykować jakieś pożywienie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 30.10.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Jakoś nie mam zapału do pisania... Nie lubię Wszystkich Świętych. Raz, że to nie święto, bo człowiek zapiernicza od rana do wieczora, dwa że nie ma czasu nawet na chwilę zadumy a trzy - taka zaduma "na rozkaz" też jest do niczego. Jak chcę iść sobie z ciocią pogadać, to ide, WŚ mi nie potrzebne... No, ale trzeba jakoś przebrnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.10.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Ja właściwie lubię i nie lubię zarazem. Lubię te stare cmentarze, bo są same w sobie piękne, a w tym dniu jeszcze piękniejsze. Lubię człapanie po liściach, światełka wieczorem, szmer rozmów, nawet tłumy mi nie przeszkadzają, bo jakieś takie ludzkie są. I paskudne miodki tureckie i śmierdzące miśki też lubię. Tylko tego jednego dnia - te, które zostają do następnego, zazwyczaj się wyrzuca potem.Nie lubię zadęcia, przelicytowywania się, kto większy znicz postawił i piękniejszy kwiatek, nie lubię nowych cmentarzy z tymi koszmarnymi nagrobkami-pałacami (i dziwić się, że jakikolwiek by nie był zasiłek pogrzebowy, zawsze będzie za mały), nie lubię przymusu jeżdżenia do odległych miejscowości i komunikatów, o ilu więcej będzie za rok do odwiedzenia po tych podróżach.Jeżdżeniu daleko powiedziałam stanowcze "nie" i groby odległe odwiedzamy wcześniej lub później. 1. 11. jedziemy tylko do Krakowa. Mamy jeden nowy i dwa stare cmentarze do odwiedzenia. Ten nowy zawsze w dzień, jeden ze starych zostawiamy na po tradycyjnym obiedzie u cioci, bo po zmroku bardziej klimatycznie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 30.10.2013 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 A tak, na stary cmentarz to lubię iść. Ale tam nie mam żadnych krewnych. Tak sobie pooglądać, połazić. Nie lubię tego gnania rano, bo "co ludzie powiedzą" . Ja mam to w nosie, ale... musimy iśc na grób teściowej a ona zawsze bardzo uważała "co ludzie.." i staram się szanować tą jej byłą, przyzyciową manię i też patrzę, co ludzie... W końcu jeżeli ją to tak obchodziło.... Ale wiąże się z tym dotaszczenie dużej wiąchy (o! najpierw parkowanie!), torby zniczy, kwiatów ciętych, idziemy niczym wielbłądy... Nie żałuję jej, zawsze jej zależało... Kiedyś, jak byłam dzieckiem, na cmentrarzy spotykaliśmy całą rodzinę. To było fajne. teraz rodzina bardziej leży, niż przychodzi... Już mało kogo spotykam, raczej w grobach odwiedzam. Ci, co żyją, jakoś tak przemykają, że od kilku lat nikogo nie widziałam. I nie bardzo żałuję, mój stosunek do większości też uległ zmianie. Stanowczo zycie dziecka jest fajniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts