EZS 15.11.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 no, kuźwa, zeźliłam się dziś. Myślałam, że choć raz, jak na kurs pojadę, to będę sobie mieszkać w szpitalu, w klapeczkach na zajęcia schodzić i luz blues.. Hotel szpitalny zarezerwowałam ponad miesiąc temu. Dziś mnie tknęło i zadzwoniłam się upewnić, a baba jędza mi mówi, ze jestem na liście REZERWOWEJ. Jakiej rezerwowej!!!! Miałam pewną jedynkę! No i się wściekło. Przecież nie pojadę w ciemno żeby na miejscu po hotelach latać, akurat na Ochojcu nic nie ma, dopiero Piotrowice najbliżej a i to mają wolny apartament i to od wtorku. Na biegu obdzwoniłam wszystkie okoliczne hoteliki i znalazłam przytulisko na 2 dni, dobrze, że od poniedziałku chociaż. Potem się zobaczy. A ten hotelik znam, pożal się boziu, muszę zabrać farelkę i czajnik elektryczny, bo tam ziąb i nic nie ma. Tak mnie wystawili do wiatru. Nie chcę nikogo oczerniać, ale mam poważne podejrzenia, że ktoś pani hotelowej kawkę wcisnął i ma mój pokój. Tam głównie rodziny pacjentów ze szpitala mieszkają... Zła jestem :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.11.2013 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 No faktycznie, nie ładnie. A jakbyś tak mając pewność, że ta jedyneczka czeka przyjechała i dopiero na miejscu się dowiedziała, że na liście rezerwowej jesteś, to ja dziękuję. Samo życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.11.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Rozumiem wściekłość, też bym się wqu...a!!! Mimo wszystko miłego kursowania!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 16.11.2013 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Zapowiada się niezły survival, EZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.11.2013 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Chyba mnie Wiola przygarnie Mam co prawda wyrzuty sumienia przez ten jej remont. Ale ten hotelik, co go zarezerwowałam, jakoś mnie skłania dziwnie do działań bezwstydnych. Mieszkałam w nim rok temu, tylko, ze wtedy to był ciepły październik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.11.2013 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Ja nie mam remontu.. łazienka będzie co prawda się robiła.. ale za zakrętem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.11.2013 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 W sumie będzie surwiwal... bo zegar jak zacznie bić to bije i go goście słyszą.. dziwne.. ja nie... Chyba go kocham Klona nigdy nie owijałam a mam dwa i zimnawo nieraz u nas bywało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.11.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Ewa, a co tam remont, jaka to przeszkoda by przygarnąć przyjaciela w potrzebie, w dodatku przyjaciela któremu budowanie obce nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.11.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Szkoda, że się w Niepołomicach nie kursujesz. A może kiedyś? Na zamku mają hotel z centrum konferencyjnym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.11.2013 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 No kobiety, to się nagadacie!!! Proszę o mnie trochę poplotkować, bo gdy o mnie plotkuja to czuję sie bardziej ważna:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.11.2013 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Nie wiem czy zdążymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.11.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 No i się dowiedziałaś Braza, że poczesnego miejsca na ich liście osób do oplotkowania nie zajmujesz... I po co było prowokować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.11.2013 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Bo czasami kompletnie nie myślę, kompletnie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.11.2013 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Braza,życzliwie cię oplotkowałyśmy No, nie tylko ciebie Wczoraj wylądowałam u Wioli.. w totalnej panice. Ja jeździłam już przez Katowice, ale zwykle obwodnicą. A ta kretyńska nawigacja wysłała mnie przez niemal centrum. Jak dojechałam, to byłam kompletnie wyczerpana ilością samochodów, pasami ruchu i w ogóle zaczęłam szukać pociągu... Jakiś koszmar w tym city... W efekcie dziś Wiolka mnie wiozła do szpitala a ja uczyłam się drogi. Jutro podejmę bohaterską decyzję przejazdu własnego . Na razie jest cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 A dziękuję bardzo, jestem zobowiązana, obiecuję, że też Was życzliwie oplotkuję przy najbliższej okazji:yes: I szacun za przejazd przez miasto, ja bym umarła!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.11.2013 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Największym miastem, po którym umiem jeździć, są Niepołomice. Po Krakowie mogę nocą. Katowice są poza zasięgiem.Miłego plotkowania i pobytu w ogóle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.11.2013 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Śląsk jest komunikacyjnie przerażający, temu za nic nie wybiorę się sama do Wusi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.11.2013 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 oj tam przesadzacie wystarczy nie korzystac z nawigacji:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.11.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Nie dramatyzujcie Nie jest u nas źle... Są drogi 3-4-5 pasmowe, dużo jest dróg dwupasmowych... całe mnóstwo ulic jednokierunkowych, i tu się zgodzę, że w ścisłym centrum Katowic nie jest najlepiej, tym bardziej , że sporo jest objazdów, bo remontują, budują.... Fakt.. ruch jest spory, jest dużo aut... baaardzo dużo.... i jedno miasto graniczy z kilkoma.. i osoby przyjeżdżające z innego rejonu nie mogą połapać się dlaczego byli w jednym mieście, przejechali kawałek przez drugie .. i znów są w tym poprzednim... Ot .. taki urok... A w innych miastach dużych jak jest? tak samo... czy to Warszawa, czy Trójmiasto... czy Wrocław.. wszędzie jest ruch, wszędzie jest sporo samochodów... ale tak jest i lepiej nie będzie.. będzie jeszcze więcej samochodów.. DPSia.. WUsia nie mieszka na Śląsku... no i u Niej jakby ruch niewielki... Oooo Muszę powiedzieć, że Ewa dała sobie doskonale radę wczoraj.. sama pojechała i wróciła.. słuchała mnie i pojechała tak jak ja Jej pokazałam... no i Jej nawigacja kazała jechać innymi drogami... Już dawno mówiłam, że nawigacja wcale dobra to nie jest... choć zła pewnie też nie.. ale to mówię ja, mało techniczna, co nawigacji w ręku nigdy nie miałam... Ewcia .. baaardzo dziękuję za zaufanie i za to że byłaś... i niechaj Ci te hotele odmawiają częściej rezerwacji Zapraszamy częściej , pokój będzie czekał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.11.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Widzę TARciu, że masz podobne zdanie jak ja,..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts