Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy Ewy (EZS)

metea

Recommended Posts

no, kuźwa, zeźliłam się dziś. Myślałam, że choć raz, jak na kurs pojadę, to będę sobie mieszkać w szpitalu, w klapeczkach na zajęcia schodzić i luz blues.. Hotel szpitalny zarezerwowałam ponad miesiąc temu. Dziś mnie tknęło i zadzwoniłam się upewnić, a baba jędza mi mówi, ze jestem na liście REZERWOWEJ. Jakiej rezerwowej!!!! Miałam pewną jedynkę! No i się wściekło. Przecież nie pojadę w ciemno żeby na miejscu po hotelach latać, akurat na Ochojcu nic nie ma, dopiero Piotrowice najbliżej a i to mają wolny apartament i to od wtorku. Na biegu obdzwoniłam wszystkie okoliczne hoteliki i znalazłam przytulisko na 2 dni, dobrze, że od poniedziałku chociaż. Potem się zobaczy. A ten hotelik znam, pożal się boziu, muszę zabrać farelkę i czajnik elektryczny, bo tam ziąb i nic nie ma. Tak mnie wystawili do wiatru. Nie chcę nikogo oczerniać, ale mam poważne podejrzenia, że ktoś pani hotelowej kawkę wcisnął i ma mój pokój. Tam głównie rodziny pacjentów ze szpitala mieszkają... Zła jestem :mad::mad:

• Odpowiedzi 7,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Chyba mnie Wiola przygarnie :) Mam co prawda wyrzuty sumienia przez ten jej remont. Ale ten hotelik, co go zarezerwowałam, jakoś mnie skłania dziwnie do działań bezwstydnych. Mieszkałam w nim rok temu, tylko, ze wtedy to był ciepły październik :cool:

Braza,życzliwie cię oplotkowałyśmy :D

No, nie tylko ciebie :cool:

Wczoraj wylądowałam u Wioli.. w totalnej panice. Ja jeździłam już przez Katowice, ale zwykle obwodnicą. A ta kretyńska nawigacja wysłała mnie przez niemal centrum. Jak dojechałam, to byłam kompletnie wyczerpana ilością samochodów, pasami ruchu i w ogóle zaczęłam szukać pociągu... Jakiś koszmar w tym city... W efekcie dziś Wiolka mnie wiozła do szpitala a ja uczyłam się drogi. Jutro podejmę bohaterską decyzję przejazdu własnego :cool:. Na razie jest cudnie :)

Nie dramatyzujcie ;)

Nie jest u nas źle...

Są drogi 3-4-5 pasmowe, dużo jest dróg dwupasmowych... całe mnóstwo ulic jednokierunkowych, i tu się zgodzę, że w ścisłym centrum Katowic nie jest najlepiej, tym bardziej , że sporo jest objazdów, bo remontują, budują....

Fakt.. ruch jest spory, jest dużo aut... baaardzo dużo.... i jedno miasto graniczy z kilkoma.. i osoby przyjeżdżające z innego rejonu nie mogą połapać się dlaczego byli w jednym mieście, przejechali kawałek przez drugie .. i znów są w tym poprzednim...

Ot .. taki urok...

A w innych miastach dużych jak jest? tak samo... czy to Warszawa, czy Trójmiasto... czy Wrocław.. wszędzie jest ruch, wszędzie jest sporo samochodów... ale tak jest i lepiej nie będzie.. będzie jeszcze więcej samochodów..

DPSia.. WUsia nie mieszka na Śląsku... no i u Niej jakby ruch niewielki... Oooo

Muszę powiedzieć, że Ewa dała sobie doskonale radę wczoraj.. sama pojechała i wróciła.. słuchała mnie i pojechała tak jak ja Jej pokazałam... no i Jej nawigacja kazała jechać innymi drogami... Już dawno mówiłam, że nawigacja wcale dobra to nie jest... choć zła pewnie też nie.. ale to mówię ja, mało techniczna, co nawigacji w ręku nigdy nie miałam...

Ewcia .. baaardzo dziękuję za zaufanie i za to że byłaś... i niechaj Ci te hotele odmawiają częściej rezerwacji ;)

Zapraszamy częściej , pokój będzie czekał :)