Arnika 22.11.2013 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Oooo nie Braza.. jakby mówiła do mnie skręć w prawo.. to jak nic bym źle pojechała... ja nigdy nie wiem gdzie prawo, gdzie lewo... znaczy wiem, ale nie wiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.11.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Braza, nasza dokładnie właśnie tak gada, ale i tak czasem zdarzy się jakiś babol. generalnie fajna rzecz, ale trzeba umieć też patrzeć w mapę i posługiwac się nią oraz zachować zdrowy rozsądek i nie wjeżdżać w pole czy jezioro, mimo, że navi bardzo tego chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 22.11.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 dodam jeszcze, ze trzeba ja na biezaco aktualizowac i DOBRZE ustawic Arni, wiesz ja tez jezdzilam po calej Europie korzystajac z map i wszedzie dojechalam ... Ale czasy sie zmieniaja i tak aby sprawdzic dostepnosc towaru w sklepie korzystamy z aplikacji mobilnych, aby zrobic przelew nie biegniemy juz do banku, czy aby wypozyczyc ksiazke nie korzystamy z tradycyjnej biblioteki. Jadac w trase nie musze wiec miec rozlozonej na kolanach mapy A z lokalizatorem GPS to nawet na najbardziej zatloczonym parkingu auto znajde, wiec ani mysle robic krok wstecz BTW moim psom tez do obrozy zapodalam NIgdy nie uciekaja, ale jakos tak czuje sie bezpieczniej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.11.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Do niedawna po Europie jeździliśmy bez nawigacji. Znaczy ja nawigacją byłam. Z mapami sobie dobrze radzę. Problem w tym, że ja jeszcze podczas studiów na dłuższą trasę nie wsiadałam do samochodu bez aviomarinu. Teraz już mogę jeździć, ale czytać w samochodzie nie mogę. A kiedy mam gorszy dzień albo droga jest bardziej kręta, mam problem nawet z patrzeniem na mapę. Dlatego cieszę się, że mamy już wgrany program z mapami Europy.Pewnie, że czasem się pomyli, dosyć często mamy rozbieżne zdania na temat, co jest "lekko w lewo", co "skręć w lewo", a co "ostro w lewo", ale już się przyzwyczailiśmy.A na parkingu szukam z pamięci, jeszcze mi się nie chce GPSem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.11.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Chyba się nie cofnęłam.. ale nie było mi to potrzebne dotychczas, więc i nie mam.. gdyby było potrzebne, to z całą pewnością bym nabyła.... zazwyczaj wiem gdzie zaparkowałam samochód i trafiam za każdym razem... w zasadzie tylko raz pod Silesią zgubiłam samochód, ale to tylko dlatego, że jest tam sporo wejść i nie zapamiętałam którym wchodziłam;) przelewy i zakupy przez net robię od lat... i dobrze mi z tym, choć wolę pomacać to co kupuję... i w sumie nie lubię gadżetów... komórkę mam zwykłą... nie dotykową, która mnie do szału doprowadzała.. i jak niby z Janosika korzystać... Są rzeczy z których nie chcę korzystać, póki nie muszę, i nie potrzebuję. Ewa... jak kursowanie? Helikopter był potrzebny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.11.2013 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 helikopter za tydzień. Dziś był tylko jeden marny wykładzik. Kostka brukowa jest super, póki deszcz nie popada.. no i trzęsie mocno. A nawigacja powinna mówić w ten sposób "skręc za trochę w stronę pasażera... o już dojeżdżasz, no skręcaj... ... ustaw się na środku bo za pięć skrzyżowań będziesz jechała w lewo... ta dziura to też ulica, możesz wjechać.... minęłaś skręt, mam przeliczyć czy kółko zrobisz? " taką bym lubiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.11.2013 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Ooo to taka jak dla mnie by była... tylko nie wiem czy w lewo bym pojechała.... bo mówiła by skręć w lewo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.11.2013 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Ogólnie to i ja musiałabym mieć czas, żeby skalkulować, w które lewo mam jechać,... Bardzo podoba mi się nawigacja proponowana przez Ewę ... nie wymyślili jeszcze takiej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.11.2013 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 no przecież napisałam - nie w żadne lewo ale w stronę okna (lewo) albo pasażera (prawo). I jest jasność. I koniecznie te 5 skrzyżowań do przodu informacja... bo trzeba mieć czas zmienić pas przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.11.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.11.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 A ja czekam niecierpliwie na te samochody, co to będą same jeździły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 24.11.2013 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 dołożyłam do dziennika zdjęcie lustra nad kominkiem. Wyszlachetniał tylko zdjęcie kiepskie z komórki. A i zegar mam... piękny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.11.2013 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Zegar bardzo ładny Kominek.. jakby dorósł i wyszlachetniał... lustro pasuje jakby zawsze tam było... miałaś nosa do tego połączenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 24.11.2013 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 To ja pierwsza... Zegar najpiękniejszy, bo jedyny taki na świecie. A jak jeszcze w tym idealnie dopasowanym kolorze, to już nic go nie przebije. Kominek fajnie wygląda z lustrem, ale z tej perspektywy z której zrobiłaś zdjęcie, wydaje się zbyt nisko powieszony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 24.11.2013 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Arniś razem pisałyśmy i ja już nie pierwsza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.11.2013 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Za to mamy to samo na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.11.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Kurczę, ale się pałacowo zrobiło! Krynolinę już masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 24.11.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Miałam do ślubu. Mam już wyciągać? Nie wiem, czy się zmieszczę A lustro JEST trochę za nisko. Taki dziś dzień był dziwny, najpierw ja zepsułam maszynkę do mielenia a potem chłop źle wymierzył lustro Ale zostanie tak, bo ma to swoje plusy, z tyłu jest wyciągnięty kontakt bo czasem tam wiatrak stoi (takie swojskie dgp ) i musi mieć źródło prądu. Więc jak to lustro jest nisko, to troszkę go przysłania i w oczy się nie rzuca, jak było mierzone wysoko, to kontakt bardziej był widoczny. Więc niech zostanie, jak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.11.2013 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Jakbyś nie wspomniała o tej drabinie, to nawet bym jej nie zauważyła, a tak zepsuła cały efekt ..... Doooooobra, bujam, żadnego zepsucia nie ma, jest super!!!!! Bardzo mi się podoba!!! Co do zegara .... wiele mówić nie trzeba, chociaż nie moja bajka to potrafię docenić piękno, a on jest piękny!!!!! Mam parę rzeczy made by Żelka i wiem co mówię Nadzieję mi wróciłaś, że i mi się w końcu lustro uda zamontować ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.11.2013 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 A po mnie teraz chodzi, że "za nisko" no bo jest za nisko, wszyscy to wiemy, tylko nikomu sie nie chce nic zrobić Nie jest za nisko, nie jest za nisko Braza, to tylko dwa kołeczki. Byle we właściwym miejscu Śnieg spadł. I stopił się. Rano było ładnie. Nawet dwa pługi widziałam, jeździły z nadzieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts