Agduś 08.12.2013 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Ale wiesz, że te wertikale najdłużej przetrwają, jeżeli będą prowizorką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.12.2013 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Nie pamiętam czy ktoś podsuwał taki pomysł... Jest taka jakby żaluzja podnoszona do góry... takie żaluzje są montowane np w kuchniach... można by było zastosować takie dwie dzieląc na połowę przestrzeń lub jedną jeśli jedna wysoka potrzebna....Fakt .. mało tam miejsca .. ale wertikali ja bym chyba nie założyła... jakoś mi się z biurami kojarzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.12.2013 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 O takie coś mi chodziło http://allegro.pl/listing/listing.php?string=%C5%BCaluzja+meblowa&search_scope=Albo może normalną żaluzje ... np drewnianą... taką okienną do sufitu zamontowaną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.12.2013 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 O takie coś mi chodziło http://allegro.pl/listing/listing.php?string=%C5%BCaluzja+meblowa&search_scope= Albo może normalną żaluzje ... np drewnianą... taką okienną do sufitu zamontowaną... Wiola, 500 zł za 1m!!!! A ja mam 2,30 i to dwa razy . Nie, stanowczo nie wydam 2500 na żaluzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.12.2013 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Ale wiesz, że te wertikale najdłużej przetrwają, jeżeli będą prowizorką? wiem, ale moze się zniszczą za jakiś czas? w końcu to tylko materiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.12.2013 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 No fakt.. tanie rozwiązanie to nie jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.12.2013 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 ... Dlaczego weekend jest tylko raz w tygodniu? pierwszy raz w zyciu ciesze sie, ze weekend sie juz skonczyl i moge do pracy pojechac:cool: wszyscy wspolmieszkancy doprowadzili mnie do wrzenia, rano to wyjezdzalam z warkotem. az mnie zeby bola od zaciskania paszczy. wyczerpali moja cierpliwosc mam ochote wynajac jakis pokoj w hotelu ze spa i dzis nie wracac do domu, niech sobie radza beze mnie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.12.2013 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 może roleta bambusowa http://www.leroymerlin.pl/dekoracja-okien/rolety-i-zaluzje/rolety/roleta-bambusowa,p53150,l929.html?gclid=CO_H4LjcorsCFQkd3godVj4ANQ są różne wymiary i kolory, na starym balkonie kilkanaście lat takie wiszą i cena zdecydowanie do przełknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.12.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 http://tablica.pl/oferty/?search%5Buser_id%5D=5066151 przeniosłam link, żeby był pod ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.12.2013 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 pierwszy raz w zyciu ciesze sie, ze weekend sie juz skonczyl i moge do pracy pojechac:cool: wszyscy wspolmieszkancy doprowadzili mnie do wrzenia, rano to wyjezdzalam z warkotem. az mnie zeby bola od zaciskania paszczy. wyczerpali moja cierpliwosc mam ochote wynajac jakis pokoj w hotelu ze spa i dzis nie wracac do domu, niech sobie radza beze mnie:cool: a co, pies narozrabiał czy mąż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.12.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 (edytowane) może roleta bambusowa http://www.leroymerlin.pl/dekoracja-okien/rolety-i-zaluzje/rolety/roleta-bambusowa,p53150,l929.html?gclid=CO_H4LjcorsCFQkd3godVj4ANQ są różne wymiary i kolory, na starym balkonie kilkanaście lat takie wiszą i cena zdecydowanie do przełknięcia obejrzałam i doszłam do wniosku - dlaczego nie powiesić tam po prostu zasłonki??????? Ładnej, ciężkiej, ozdobnej??? albo rolety drewnianej. do przemyslenia Edytowane 9 Grudnia 2013 przez EZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.12.2013 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 psy nakarmione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.12.2013 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 a co, pies narozrabiał czy mąż? psy i maz, okropni byli. psy sie tlukly, broily i byly nieposluszne a maz smedzil, marudzil i ciagle gadal. kurka ilez mozna gadac?!?!?! to tak w skrocie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.12.2013 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Nooo gadać można.. i ja Go rozumiem... Tylko oby miał kto słuchać Ewa... roleta drewniana - jestem za.... no bo nie wiem czy dobrze by wyglądała zasłonka w toalecie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.12.2013 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 kuzwa Wiola ilez mozna sluchac tego gadania:bash: ucieklam wczoraj na 2 godziny do innego pokoju pod pretekstem ukladania papierow, ktorych sie nazbieralo. jak wrocilam to z podwojna sila mnie zaatakowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.12.2013 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Ja w takich przypadkach ogłaszam pracę I mam spokój... Choć ostatnio mi dziecko powiedziało, że ono tak jak ja to nie chce żyć, bo ja ciągle pracuję. No, co zrobić, że ja to wolę od siedzenia w kuchni lub oglądania TV? W sumie, to oni nie widzą, co ja robię, jak pracuję... a święty spokój mam Muszę do Leroya podjechać obmacać te żaluzje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.12.2013 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Jeden pies nakarmiony, więcej nakarmić nie pozwalają!!! No proszę ... do tej pory obawiałam się, że tylko ja mam czasami ochotę wymordować moją rodzinę ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.12.2013 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Muszę do Leroya podjechać obmacać te żaluzje... ...powiedz, że masz pracę do wykonania... do tej pory obawiałam się, że tylko ja mam czasami ochotę wymordować moją rodzinę ..... Wierz mi.. , że nie tylko i Ty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.12.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Te mordercze myśli są dosyć powszechnym zjawiskiem, jak mniemam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.12.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Może to zaraźliwe jest... może jakiś wirus morderczy???? Ewa.. istnieje taki wirus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts