EZS 11.12.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 pomysł świetny! Ma jeden mankament - trzeba znależć "fachowca" i zamówić. Będę o nim pamiętać. A na razie kupiliśmy żaluzję drewnianą z Leroya , zobaczymy, co wyjdzie, jak nic, to zacznę drążyć szafkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.12.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Mam wrażenie Ewa, że takie coś to każdy specjalista od zabudowy wnęk zrobi, a pewnie masz ich wokół setki!Fajny pomysł!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 14.12.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 pomysł też mi się podoba. Ale na razie mąż żaluzję zawiesił, która ładnie wygląda ale wygodna okazała się tak sobie... Więc mamy co mamy i myślimy dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.12.2013 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 No i okey, grunt żeby w oczy nie kłuło!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.12.2013 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 A fotki jakieś będą?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.12.2013 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 No właśnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.12.2013 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Jakby co to u mnie są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.12.2013 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 fotki będą, jak skończymy, bo na razie została zakupiona szfka ale jeszcze boczki się muszą dorobić i trzeba pomalować elementy dodatkowe ...Ale i tak się cieszę, bo mam wreszcie półkę na wszystkie cify i inne domestosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.12.2013 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 No to powód do radości jest przedni i nie ma w tym żadnego sarkazmu, wiem ile krwi potrafią napsuc takie cify i domestosy!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.12.2013 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Z tzw INNEJ BECZKI czy wiecie, że pogoda dziś to kwiecień? Otóż u nas było słonecznie, rześko i bez deszczu. Susza w takim razie gwarantowana Jutro maj będzie a pojutrze czerwiec. Wpisujmy, popatrzymy, czy się sprawdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.12.2013 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 u nas dzis tez dosc pogodnie temp. na poziomie 7 st., bez deszczu i bezwietrznie. wschodzace slonce krwistoczerwone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.12.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 U mnie też cudna słoneczna pogoda I będą okna myte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.12.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 (edytowane) czyli północ-południe i centrum : będzie ładnie A ja dziś padnięta jestem totalnie. Musiałam zrobić rybe grecką (ciekawe, czy grecy mają z nią coś wspólnego) do pracy na czwartek. Matko, katastrofa. Ryb na 19 osób! U nas są 4 Ewy i 1 Adam i robimy razem imienino-wigilię dla kliniki. Na mnie padły te ryby. Najpierw jeździłam, jak głupia, żeby coś kupić. W sklepiku osiedlowym same mrożonki, nie lubię, bo jak się rozmrozi to ryby nie ma. No to pojechałam do Tesco - nic nie ma, szaleństwo karpiowe. Biedne karpie, jakoś je lubię.. oglądać. No to do leclerca i tam dopiero udało mi się dopaść całego łososia na wigilię i dorsza dla tych greków. Ba! dorsz miał być filet. Był o tyle, ze kręgosłupa nie miał. Ale ości zostawili i siedziałam z kombinerkami i z płaczem wyjmowałam sztuka po sztuce! Pewnie część została. teraz jeszcze się warzywa gotują, idę zaraz zalać rybkę i jedno danie z głowy. Jutro mam upiec chleb i zrobić tort makowy. Nie cierpię takiej roboty, nie cierpię gotować, smakować, zastanawiać się, przyprawiać. Za rok zamówię w bufecie i mam w nosie! A propos, wsypałam kardamon do warzyw. Ja mam katar ale co reszta na to powie? Miałam ochotę dodać jeszcze imbir Edytowane 17 Grudnia 2013 przez EZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.12.2013 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 no z lekka mialas przerypane, u nas jakby lepiej. w gdyni jest hala rybna i ryb, owocow morza tam od wyboru do koloru, swiezych, wedzonych, marynowanych mezus w gdyni pracuje to w poniedzialek swiezosci zakupi. ja jade nad stawy rybne (5 minut drogi od domku) i przywioze wedzone pstragi a zaprzyjazniony rybak z mierzei przywiezie wedzone glizdy (wegorze znaczy). ci znad stawow maja swoja wedzarnie wiec ryb do wyboru plus swieze mieska, do tego w sprzedazy maja cala gablote wlasnych robionych potraw z ryb - jadlam, smaczne wiec cos jeszcze zakupie (rybe po grecku tez maja ale juz mama woli sama zrobic) pogoda dzisiaj taka se, szaro i buro choc cieplo+6 i bezwietrznie, cisnienie niskie. moze sie potem rozkreci slonko (dzisiejszy dzien to maj? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 18.12.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 U nas MAJ słoneczny, dość chłodny i nadal bez opadów DPSia, susza idzie, inwestuj w wodociąg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.12.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Cały tydzień ma być u nas słoneczny i suchy. Dzisiaj wieczorem mgła się pojawiła gdzie nie gdzie.To może potem te zapisy trzeba w osobnym wewątku zgromadzić i porównywać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.12.2013 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 U mnie było dzisiaj pochmurno, znaczy się maj bedę miała do doopy .... eeeetaaaam!!! Wiecie, jak mi sie flądry chce???????? Matko, co ja bym dała za flądrę!!!!! Miałam nadzieję, że przywiozą i dżówno, skończyło się na marzeniach, w Netto jakieś mrożone w panierce.... grubości kartki papieru!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.12.2013 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Ja jakby co to mam w zamrażarce.. i turbota też.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.12.2013 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 W Niepołomicach całkiem przyzwoity sklep rybny mamy. Wpadniesz na zakupy przed świętami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.12.2013 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Tiiiaaaa, a masz jakiegoś kumpla z wolnym śmigłowcem???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts