DPS 03.01.2014 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Chyba pójdę poczytać o tej poduszce - może pomoże na kręgosłupek, właściwie na gorset mięśniowy...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.01.2014 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Od kilku lat siedzę sobie na takiej, naprawdę pomaga na kręgosłup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.01.2014 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Zaraz sobie te poduszki pooglądam.Mnie się udało niecałkiemzepsutą pralkę wymienić na nową! Wprawdzie pan mąż nie był tak do końca zadowolony, ale postawiłam na swoim. W końcu to ja piorę...Ja też dzisiaj czuję kilka mięsni, bo pobiegaliśmy szybciej niż zazwyczaj biegam na tym dystansie. No ale nic to, będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.01.2014 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 no, moje mięśnie po 2 dniach trochę przywykły. Już dziś mogłam chodzić. Nawet się z psem przeleciałam i jakby tak łatwiej mi się chodziło? Autosugestia?Za to chyba zaczynam menopauzę, bo mam kołatania serca, które pięknie przechodzą po alkoholu... Czynnościowe znaczy. Zrobię sobie Holtera, jak wrócę do pracy, ale niestety, chyba diagnoza moja trafna. Zacznę płakać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.01.2014 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Nie... nie TY:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.01.2014 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 A po co płakać, przyszła to i pójdzie. Ja mam uderzenia gorąca, ale o kołotaniu serca nic nie wiem, jak to rozpoznać?? Idę czytać o poduszce!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.01.2014 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Czy to o takiej poduszczce mowa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.01.2014 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Eeee, nic takiego strasznego te kołatania, jakiś menoplant sobie weźmiesz trochę albo climeę i będzie dobrze! Wiem, co gadam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 04.01.2014 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 HTZ -nie???Trzeba siedzieć na tych jeżykach,nie kłują?:I kładziesz ją na krześle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.01.2014 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Czy to o takiej poduszczce mowa?? prawie, bo moja bez tych ząbków. Nie mogę teraz zlokalizować sklepu, gdzie ją nabyłam??? Ale kosztowała coś ponad 60 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.01.2014 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Eeee, nic takiego strasznego te kołatania, jakiś menoplant sobie weźmiesz trochę albo climeę i będzie dobrze! Wiem, co gadam... nie mogę, bo palę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.01.2014 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 A co mają papierosy do tabletek...?Nie wolno???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 04.01.2014 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 EZS-to może nie chudnij a przytyj-podobno tęgie niewiasty mają z kołataniem łatwiej:) Chodzisz na mecze "złotek"?-ja bym poszła poczuć atmosferę(my nie mamy takiej Hali:()Arniko-ale jesteś promienna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.01.2014 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Dzięki , dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.01.2014 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 To taka płaska poduszka? Ja myślałam, że raczej coś w rodzaju dużej piłki. Palenie strasznie komplikuje życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.01.2014 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Ewa - no co Ci gadać będę, lekarz jesteś, doskonale wiesz. Wstyd, moja droga, taka wiedzę mieć i jeszcze nie rzucić... Desmoxan kup i rzuć, ot co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.01.2014 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 palenie + antykoncepcja lub HZT może dach zatorowość np płucną lub gdzieś indziej. Nie powinno się tego łączyć. Agduś, poduszka płaska. Moja młoda dziś zachorzała. Siedzę cały dzień i biję się z myślami pt wyrostek to czy nie... Badam ją co godzinę i czekam.. Bardzo mi się nie chce iść na spotkanie z naszą służbą zdrowia. Na szczęście wygląda coś jakby lepiej, może tylko wirusówka. Ale przez to rozkojarzona nieco jestem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.01.2014 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Ewa.. nie wiesz co się robi... do lekarza proszę jechać..... choćby na SOR ... Niech Młodą zobaczy inny lekarz nie związany emocjonalnie, dopiero potem powiedz, albo i nie , że Ty też jesteś lekarzem... Albo potwierdzi albo wykluczy to co Ty i tak wiesz, ale rozwieje wątpliwości... Sama wiesz, że członka rodziny najgorzej się diagnozuje, nauczyciel nie nauczy itd... Zdrówka dla Młodej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.01.2014 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Co to jest HTZ???Jeżu... jak dobrze, że ja nie palę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 04.01.2014 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Uuu!EZS-trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts