Żelka 04.01.2014 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 No Ewuś, ja też kciuki trzymam. Oby nie wyrostek. Arniko, Ty młodziutka jesteś, to i nie wiesz, HTZ, to hormonalna terapia zastępcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.01.2014 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Może nie taka młodziutka.. ale nie słyszałam .... Dzięki za wyjaśnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.01.2014 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Ewa, trzymam kciuki, coby to tylko wirusówka była! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.01.2014 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 No i jak? Mam nadzieję, że jednak tylko wirusówka...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.01.2014 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Niech Ciocia Depsia pomiesza, to zawsze pomagało. Trzymajcie się Ewuś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2014 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Cholera, mam nadzieję, że już okey!!!!!! (nieregularnie bo nieregularnie, ale biorę climeę, to źle??) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.01.2014 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Ewa..., kliknij choć cokolwiek... bo się tu martwimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.01.2014 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 .... siedze z mloda na sor (raczejj wszystko ok) ludzie ile to trwa!!!! I co?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 05.01.2014 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Duuużo się tu dzieje. Ewo - nie wiem, co gorsze - wyrostek, czy wirusówka? Z tym kołataniem i alkoholem to na serio? Bo w takim razie to chyba i do mnie zbliża się ta małpa M? Idę pooglądać poduszki sensoryczne. Ile to człowiek rzeczy jeszcze nie wie Pomyślności dla wszystkich w Nowym 2014 Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.01.2014 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 No, jeżeli utknęły w trybach polskiej służby zdrowia, to pewnie dłuuuugo poczekamy na wieści. Zbroję się w cierpliwość.Muszę sobie poczytać o małpie na M. Na razie nie traktowałam jej poważnie, ale i mnie nie minie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.01.2014 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 No, spędziłam dzień na SOR. Usiłowałam tam coś pisać, ale pisanie na telefonie to koszmar.Wyrostek wykluczony. Pewnie jednak zwykła wirusówka, choć slad płynu w USG nakazuje ostrożność w sprawie przydatków. Mam patrzeć i jakby co to dać antybiotyk. Ale chyba nie bedzie potrzeby, bo dziś córka ozdrowiała. jeszcze rano ją bolało a w szpitalu na wszelakie pytania odpowiadała, ze się świetnie czuje i nic ją nie boli. Myślałam, że ją uduszę własnymi rękami bo wyszłam na rozhisteryzowana mamuńcię. temp nie ma nadal, wynika stąd, ze ozdrowieńcze działanie pobytu w szpitalu może być trwałe. Uf. Zmarnowałam cały dzień! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.01.2014 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Nasze też zdrowiały często po samym kontakcie z lekarzem, więc to możliwe chyba. Może jakieś badania na ten temat przeprowadzisz? Może wystarczy zatrudnić aktora i niektóre osoby leczyć samą wizytą?Dobrze, że się na strachu skończyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 05.01.2014 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 no tak to jest ze służbą zdrowia jak pójdzie rano , to o zmroku wraca i nic nie załatwi w młodzieńczym wieku to jest wiele przypadków bóli nijakiego rodzaju , nierozpoznanych, niepowtarzalnych Zdrówka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2014 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Samą wizytą lekarską to się raczej nie wyleczy, tu jednak szpital potrzebny. Moja też natychmiast ozdrowiała po szyciu oka gdy Jej groziło pozostanie w szpitalu na noc. Ewa, uściskaj Młodą i zdrówka życz!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.01.2014 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Tak czy siak, mam nadzieję, że nadal wszystko ok ze zdrowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.01.2014 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 chyba tak, poprawa okazała się całkowita... ale na diecie ją nadal trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2014 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Biedna Zuzia ... na co dziewczynie przyszło, no .... A do szkoły poszła dzisiaj??? Jeśli nie, to nie mów głośno, bo moja Młoda zapyta Ją od razu, jak to się robi .... Uściski dla Zuzki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.01.2014 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Jasne, że poszła do szkoły Nie ma lekko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.01.2014 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 O, to Ty taka sama wyrodna matka jak ja jesteś! Od razu mi lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2014 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Złe mamy, bardzo złe mamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts