Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy Ewy (EZS)

metea

Recommended Posts

W zasadzie jakbym się przeleciała (na nogach) do posiadłości to te 10 faktycznie poszłyby się bujać.

Zochna, czy Ty tak o tych naleśnikach specjalnie? Skończy się tym, że zaraz pójdę na przegląd lodówki.

Nie pozostaje mi nic innego jak zostać palaczem :)

Nooo ogłupiała.... na dobre...

1) palenie jest niezdrowe.. to wiedzą wszyscy palacze, a palą....

2) jak palisz... trzeba wychodzić na zewnątrz, w domu w którym się nie pali..... a to w zimę nie jest komfortowe...

3) śmierdzi

4) palący śmierdzi, a w buzi ma jak w popielniczce... (i całuj tu taką kobietę/mężczyznę)

5) myj zęby po każdym papierosie...

6) w miejscach publicznych jest zakaz palenia...

Ewa... ta poduszka na krzesło albo do ćwiczeń to podobna co będzie w Lidlu? http://www.lidl.pl/cps/rde/www_lidl_pl/hs.xsl/oferta.htm?id=176

no, taka. Moja jest bez jeża a ya ma jęza po jednej stronie, też dobra.

palenie szkodzi. Na cerę. Kiedyś sąsiadka w windzie do mnie "pani to na pewno nie pali, ma pani taką dobrą cerę" :lol2:

palę, ale jestem tłusta a to zapewnia dobrą cerę, hi hi

No dobra, do diabła z dietą, przynajmniej osteoporozy nie dostanę, najwyżej będę miała zwyrodnienia stawów szybciej..

W domu zeżarli mi już cały tort!!!!!

Miałam dodać o cerze... :yes:

O to warto by było nabyć taką.. A Wy ją używacie czy może raz użyta leży gdzieś tam...

Gdzie można nabyć cerę? Wprawdzie nie narzekam zbytnio na swoją, ale taka 30 lat młodsza to by mi się przydała.

Myślę, że skoro nabyli, to używają. Rzucona gdzieś tam by się zeschła albo cóś... Nie wiem, jak się zachowuje rzucona w kąt cera, ale pewnie na dłuższą metę jej takie rzucenie nie służy. No chyba, że Ewa schowała gdzieś do czasu rzucenia palenia, coby nowej nie wędzić.

Ewa, nie łam się. Wróć do odchudzania się, jakby nic się nie stało. Errare humanum est itd. Nic się nie stało, Polacy, nic się nie stało.

No i między innymi dlatego dietetyczka mi pasowała - wstyd było jechać co tydzień i jak sztubak tłumaczyć się, że znowu się napchałam.

A tak - miałam motywację, żeby nie przeginać z jedzeniem za bardzo. :yes: