Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy Ewy (EZS)

metea

Recommended Posts

Matko, pogubiłam się: cerę rozumiem masz tą samą, a poduszkę nową, kupioną w Lidlu ... tak???

Sprostowanie wynurzeń Gagaty: jakaś karma u mnie jest dostarczana organizmowi tak w granicach 11-13.30. Jeśli nie zdążę z jakiegoś powodu to po 15-ej!!!

Wynurzeń, he he...

Przynajmniej nie zaprzeczasz :D

Mam nadzieję, że się nie gniewasz za upublicznienie, może Ty chciałaś to drogo sprzedać?? Wobec tylu zainteresowanych może i gra byłaby warta świeczki a ja tu rozdaję darmo i to cudze... nieładnie....:sick::mad: (to do mnie).

Powiedz lepiej, co wchodzi w skład tej KARMY? Może to to jest gwoździem programu... i tej wiedzy DARMO NIE ODDASZ :no::no:

Brazka, a słodzisz kawę? Pozajączkowało mi się chyba z moim Romkiem - ktoś u Ciebie słodził...

O, faktycznie, 100 stron, kto przez to przebrnie, po pomieszania zmysłów dostanie :)

Braza, nad poduszką myśli Wiola, a ja chyba sobie własną też kupię, bo bardzo tania jest... I mężowatemu drążek rozporowy, niech sobie rozeprze otwór w kuchni, bo tylko tam nie ma futryn :)

Poszłam dziś z psem na spacer. O rany.. Wczoraj padał deszcz a dziś jest mróz. Lodowisko to mało, nawet na ścianie domu są zamarznięte zacieki. A śmialiśmy się rano przy śniadaniu, że śniegu nie ma a pług jeździ, spragniony zimy. Całe szczęście że jeździł, bo solą sypał. Po chodniku iść się nie dało, ale po ulicach tak ;) I miałam gimnastykę za free, nóżka do przodu, nóżka do tyłu... bęc.

Ciekawy rodzaj aerobiku. Trzeba było sobie odtwarzacz MP4 wziąć, miałabys trening jak się patrzy;) Ja mam dużo śniegu, leży od 4 dni i pewnie jeszcze poleży, bo minus na termometrze. Na nowe dostawy białego puchu nie czekam wcale!!

no bo wreszcie jest normalnie, na północy zimno a na południu ciepło. Sęk w tym, że mamy na północu morze a na południu góry. I to głupie geograficzne położenie się mści :)

No! Bez sensu kompletnie ta geografia!

W dodatku u nas jest strasznie daleko z północy na południe. A znajomy, który z Uralu pochodzi, twierdzi, że u nich zupełnie inne odległości są, bo 600 km od Moskwy, to jest "niedaleko Moskwy", a 100 km od domu, to jest zupełnie blisko. No i podobno bardzo ciepło tam teraz mają, wręcz upały, bo -10 aż.