braza 14.01.2014 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Matko, pogubiłam się: cerę rozumiem masz tą samą, a poduszkę nową, kupioną w Lidlu ... tak??? Sprostowanie wynurzeń Gagaty: jakaś karma u mnie jest dostarczana organizmowi tak w granicach 11-13.30. Jeśli nie zdążę z jakiegoś powodu to po 15-ej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 14.01.2014 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Wynurzeń, he he... Przynajmniej nie zaprzeczasz Mam nadzieję, że się nie gniewasz za upublicznienie, może Ty chciałaś to drogo sprzedać?? Wobec tylu zainteresowanych może i gra byłaby warta świeczki a ja tu rozdaję darmo i to cudze... nieładnie.... (to do mnie). Powiedz lepiej, co wchodzi w skład tej KARMY? Może to to jest gwoździem programu... i tej wiedzy DARMO NIE ODDASZ :no: Brazka, a słodzisz kawę? Pozajączkowało mi się chyba z moim Romkiem - ktoś u Ciebie słodził... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.01.2014 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Ewa 100 stronka naklikana już jest Gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.01.2014 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Ile wiem, to Braza czarną, niesłodzoną plujkę pije, jakis problem miałam ze znalezieniem cukru u niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 14.01.2014 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 O, faktycznie, 100 stron, kto przez to przebrnie, po pomieszania zmysłów dostanie Braza, nad poduszką myśli Wiola, a ja chyba sobie własną też kupię, bo bardzo tania jest... I mężowatemu drążek rozporowy, niech sobie rozeprze otwór w kuchni, bo tylko tam nie ma futryn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.01.2014 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Drążek rozporowy i poduszki z cerą .... matko ... ja już pomieszania chyba dostałam .... Cukier spożywam w herbacie i pepsi cytrynowej!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.01.2014 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Ewa, masz telefon przy sobie?? Poradzić się bardzo chcę, nasza lekarka na wizytach domowych a Młoda mi wymiotuje i takich drobnych plam na twarzy dostała chyba po antybiotyku. Ceroxim Jej wczoraj lekarka zapisała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.01.2014 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 no, już wiesz, że telefon był mi padł. Ale już go ładuję, jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.01.2014 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Dziękuję za rozmowę. Dałam Jej tabletkę jak ustaliłyśmy, nie widzę żeby te zmiany jakoś się nasiliły, nie ma też nudności. Wygląda na to, że noc w miarę spokojnie prześpi. Chyba jednak pojadę jutro do lekarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.01.2014 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Zdrówka dla Młodej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.01.2014 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Dzieki Arnika, życzenia zdrowia (i gorąca linia z lekarzem forumowym) działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.01.2014 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Poszłam dziś z psem na spacer. O rany.. Wczoraj padał deszcz a dziś jest mróz. Lodowisko to mało, nawet na ścianie domu są zamarznięte zacieki. A śmialiśmy się rano przy śniadaniu, że śniegu nie ma a pług jeździ, spragniony zimy. Całe szczęście że jeździł, bo solą sypał. Po chodniku iść się nie dało, ale po ulicach tak I miałam gimnastykę za free, nóżka do przodu, nóżka do tyłu... bęc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.01.2014 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Ciekawy rodzaj aerobiku. Trzeba było sobie odtwarzacz MP4 wziąć, miałabys trening jak się patrzy;) Ja mam dużo śniegu, leży od 4 dni i pewnie jeszcze poleży, bo minus na termometrze. Na nowe dostawy białego puchu nie czekam wcale!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.01.2014 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Kurczę, a u nas ciepło i zielono. Wczoraj słoneczko było, dzisiaj pochmurno, nawet chyba popadało chwilę, bo później mokry asfalt widziałam.W sobotę pierwszy wyjazd na narty z tych dziesięciu... Pewnie przeniosą na marzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.01.2014 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Odszczekaj ten marzec!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.01.2014 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Marzec to jeszcze nic.. gorzej jakby na kwiecień przenieśli i nie daj co... na maj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.01.2014 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Pogłupiałyście całkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.01.2014 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Podobno śnieżną zimę zapowiadają od lutego do końca marca, a w kwietniu i maju jeszcze zadymki mają się trafiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.01.2014 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 no bo wreszcie jest normalnie, na północy zimno a na południu ciepło. Sęk w tym, że mamy na północu morze a na południu góry. I to głupie geograficzne położenie się mści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.01.2014 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 No! Bez sensu kompletnie ta geografia!W dodatku u nas jest strasznie daleko z północy na południe. A znajomy, który z Uralu pochodzi, twierdzi, że u nich zupełnie inne odległości są, bo 600 km od Moskwy, to jest "niedaleko Moskwy", a 100 km od domu, to jest zupełnie blisko. No i podobno bardzo ciepło tam teraz mają, wręcz upały, bo -10 aż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts