TAR 27.01.2014 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 slodycze mi nie robia, mam mnostwo i jełczeje, wydajemy gdzie tylko mozemy. moj lasuszek czasem tylko podje ja swoj glod po rzucaniu zagluszam sokami warzywnymi, teraz pije pomidorowo/buraczano/marchwiowy na ostro mezus mowi, ze nie przytylam ale co on tam wie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.01.2014 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 słodkie, słodkie. Najbardziej przytyłam, jak chodziłam do kliniki. A tam babcie na rehabilitacji i co dzień inne ciasto. babcie licytujące się, która zrobi lepsze. A robiły takie, że się w ustach rozpływało, takie czasochłonne, z różnymi kremami i szykanami, oj, nie dało rady Teraz też czasem mi któraś "stała babcia" ciasto podrzuci, plaga czysta, dobrze, że czasem zdarzy się własna nalewka... że też kobietom nie daje się alkoholu, tylko się je tuczy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.01.2014 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Wolałabyś popaść w alkoholizm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.01.2014 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Depesia alkoholu nie trzeba od razu pozytkowac a ciacho tak, bo sie zepsuje. a wóda stoi w barku i jej nic nie dolega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 27.01.2014 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Wiecie co? Znalazłam w necie taki obrazek i teraz się tak zastanawiam nad tym odchudzaniem PS Sorry, ale naprawdę nie umiem wklejać dużych obrazków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.01.2014 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Ansi, piękne:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.01.2014 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Nie ma to jak jacok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 27.01.2014 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 a co to jacok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.01.2014 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 ....ooo to jest coś co ja uwielbiam, co Ewa na pewno lubi, i co dzisiejszy gość nasz dały się pochlastać... też go lubi... ale tylko ten nasz... To nic innego jak ajerkoniak domowej roboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.01.2014 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 anSi o jajcok jej chodzi czyli wóda na jajach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 27.01.2014 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Dzięki TAR Chyba nie piłam, ale fajnie się nazywa, no i jak na jajach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.01.2014 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 no bo jest na jajach .. i to takich swojskich od baaardzo szczęśliwych kurek ze wsi... pyyycha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.01.2014 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 A ja właśnie grzańca winnego spożywam. Sezonowy przysmak. Jajcok to moja ulubiona polewa do lodów, dzięki czemu stają się jeszcze bardziej kaloryczne...After eighty - fuj! Na szczęście wybredna jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.01.2014 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 jajcok Arniki to cud miód, jakbym stały dostęp miała, to alkoholizm murowany Ostatnio stałam nad półką z ajerkoniakiem w markecie, z dzieckiem stałam, i już już do koszyka włożyłam, ale pomyślałam, błeee, to nie to. Dziecko stwierdziło, że się rozpaskudziłam na jajcoku AnSi, mnie zmniejszenie cycków nie przeszkadza, ja lubię mieć małe, na szczęście mam faceta, który też to lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.01.2014 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 :rotfl: Parsknęliśmy z mężem śmiechem... Ostatnią flaszeczkę dzisiaj Rasia zabrała... Trzeba nowy ukręcić... I trzeba An dodać, że on jest taki... że trzeba sztućce użyć, żeby go zjeść aż żal , że w butelce i nie wyliże się do ostatniej kropli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.01.2014 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 czyli u Marty dobrze wymyslilam, ze Rasia byla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.01.2014 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 U Marty Jej nie było.. ale u mnie tak Tylko dlaczego tak krótko... ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.01.2014 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Ja muszę się zadowolić sklepowym - też różne są - i może lepiej, bo jednakowoż alkoholizmu nie mam zamiaru nabyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 27.01.2014 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Znaczy się jajcok mi nei pisany, bo dobrego sklepowego to pewnie nie umiałabym znaleźć - chyba, że ktoś, coś poleci - a do Arni daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.01.2014 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 U Marty Jej nie było.. ale u mnie tak Tylko dlaczego tak krótko... ?????? wiem, ze u Marty nie bylo tylko, ze u Marty napisalam, o matko:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts