Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy Ewy (EZS)

metea

Recommended Posts

slodycze mi nie robia, mam mnostwo i jełczeje, wydajemy gdzie tylko mozemy. moj lasuszek czasem tylko podje ;)

ja swoj glod po rzucaniu zagluszam sokami warzywnymi, teraz pije pomidorowo/buraczano/marchwiowy na ostro

mezus mowi, ze nie przytylam ale co on tam wie:rolleyes:

słodkie, słodkie. Najbardziej przytyłam, jak chodziłam do kliniki. A tam babcie na rehabilitacji i co dzień inne ciasto. babcie licytujące się, która zrobi lepsze. A robiły takie, że się w ustach rozpływało, takie czasochłonne, z różnymi kremami i szykanami, oj, nie dało rady :( Teraz też czasem mi któraś "stała babcia" ciasto podrzuci, plaga czysta, dobrze, że czasem zdarzy się własna nalewka... że też kobietom nie daje się alkoholu, tylko się je tuczy!!!

Wiecie co? Znalazłam w necie taki obrazek i teraz się tak zastanawiam nad tym odchudzaniem :)

1606946_661201863921082_1764949906_n.jpg

PS

Sorry, ale naprawdę nie umiem wklejać dużych obrazków :(

jajcok Arniki to cud miód, jakbym stały dostęp miała, to alkoholizm murowany

Ostatnio stałam nad półką z ajerkoniakiem w markecie, z dzieckiem stałam, i już już do koszyka włożyłam, ale pomyślałam, błeee, to nie to. Dziecko stwierdziło, że się rozpaskudziłam na jajcoku :D

AnSi, mnie zmniejszenie cycków nie przeszkadza, ja lubię mieć małe, na szczęście mam faceta, który też to lubi :p

:lol2::rotfl::rotfl::rotfl:

Parsknęliśmy z mężem śmiechem...

Ostatnią flaszeczkę dzisiaj Rasia zabrała...

Trzeba nowy ukręcić...

I trzeba An dodać, że on jest taki... że trzeba sztućce użyć, żeby go zjeść;) aż żal , że w butelce i nie wyliże się do ostatniej kropli...