Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy Ewy (EZS)

metea

Recommended Posts

no nie, miałam solidne trapery i dzinsy i kurtkę żółciutką i ciepłą. Z eleganckich rzeczy to chyba najbardziej elegancki miałam wielki plecak ze świńskiej skóry.... A spódnicę w plecaku na grzbiecie :D

dziś też poszłam, a co

co prawda mąż mnie żałował tak, że chciał mnie zwieżć, ale pozwoliłam tylko na kawałek. Lubię chodzić, tylko że zwykle czasu na to nie mam.

najbardziej zawiedziony był pies, bo trapery i żółta kurtka zwykle oznaczają spaaacer. A tu psińcio, pani poszła ale sama :o

niestety, dziś muszę być w kilku miejscach więc chodzenie odpada, trzeba dooopę przewozić.

Kurcze, ręce odmroziłam a nie zauważyłam tego. Jednak jest mróz :confused:

Za to w przyszłym tygodniu będę dopieszczać tramwaje. Jeżdżę przez całą Uć na staż i tak dziś sobie popatrzyłam - miasto w poprzek rozkopane, przejechać to ponad godzinę kołowania a tramwaj mam od siebie pod szpital i zapewnione miejsce siedzące (bo wsiadam na początku linii), możliwość spokojnego pouczenia się... Chromolę, kupuję tramwaj.

Edytowane przez EZS

.....

najbardziej zawiedziony był pies, bo trapery i żółta kurtka zwykle oznaczają spaaacer. A tu psińcio, pani poszła ale sama :o

To już podchodzi pod znęcanie się ....:D

Ja też gratuluję wytrwałości.

Co do kijków .... mam takie 3 panie w okolicy, które to kochają, tylko dlaczego mając wkoło takie tereny chodzą po krętej szosie i to bez odblasków????

bo szosa odsniezona

a odblaski - kup im na walentynki takie serduszka do przywieszenia, grosze to kosztuje, niech sobie do kijków poprzyczepiają. One się ucieszą, a ty ich nie rozjedziesz :)

Idących po jezdni, mimo że obok jest chodnik - zupełnie niezrozumiały dla mnie, a powszechny tutaj fenomen. I to wcale nie tylko wtedy, kiedy chodniki są zaśnieżone - przez cały rok. Ciekawe, czy to zjawisko występuje endemicznie w okolicach Niepołomic, czy w całej Polsce.

w calej Polsce.

a ostatnio modna jest glupia zabawa dzieciakow stojacych na chodniku i udajacych wypychanie sie na jezdnie, dzis trafil mi sie delikwent, ktorego rzeczywiscie wypchnieto, zabawa wymknela sie spod kontroli, na szczescie mam uraz do takich grupek wiec z automatu przejezdzam kolo takich bardzo wolno i dzis na tym lodzie udalo mi sie tez zahamowac. co te dzieci teraz w glowach maja:rolleyes:

Nooo zadzwoniłabym na policje... To jest stwarzanie zagrożenia na drodze...

To fakt.. czarna odzież, ciemno wszędzie i nikogo nie widać.. to chyba norma w całej PL...

i co mam lapac te dzieci zeby poczekaly pare godzin na przyjazd niebieskich? zeby sie dodzwonic to z 15 minut potrzeba a na przyjazd sie czeka co najmniej godzine. nie, tylko opieprz dostaly. w odpowiedzi uslyszalam, ze one przeciez nic nie robia i nic sie nie stalo, glupota nie boli ale moze zle sie skonczyc dla nich i dla pechowca kierowcy:sick:

to dzieciarnia wioskowa, jeszcze nie az tak zdeprawowana jak miastowi ;) , poza tym w tym przypadku nie moglam nie zareagowac. choc watpie czy pomysla przy kolejnym wyglupie ale moze jakims cudem beda mieli w pamieci rozwrzeszczana babe, ktora najgorsze rzeczy im naobiecywala, lacznie z tym, ze do rodzicow pojdzie zakablowac (choc zielonego pojecia nie mialam czyje to dzieci) i tym, ze w samochodzie jest rejestrator i wszystko jest nagrane wiec policja ich znajdzie ;)