EZS 30.01.2014 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 no nie, miałam solidne trapery i dzinsy i kurtkę żółciutką i ciepłą. Z eleganckich rzeczy to chyba najbardziej elegancki miałam wielki plecak ze świńskiej skóry.... A spódnicę w plecaku na grzbiecie dziś też poszłam, a co co prawda mąż mnie żałował tak, że chciał mnie zwieżć, ale pozwoliłam tylko na kawałek. Lubię chodzić, tylko że zwykle czasu na to nie mam. najbardziej zawiedziony był pies, bo trapery i żółta kurtka zwykle oznaczają spaaacer. A tu psińcio, pani poszła ale sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.01.2014 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 To jutro też bojkotujesz tramwaje??????Nooo i nad torebką też się zastanawiałam, ale widząc plecak na wakacjach o plecaku pomyślałam... Gratuluję wytrwałości.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 31.01.2014 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 (edytowane) niestety, dziś muszę być w kilku miejscach więc chodzenie odpada, trzeba dooopę przewozić. Kurcze, ręce odmroziłam a nie zauważyłam tego. Jednak jest mróz Za to w przyszłym tygodniu będę dopieszczać tramwaje. Jeżdżę przez całą Uć na staż i tak dziś sobie popatrzyłam - miasto w poprzek rozkopane, przejechać to ponad godzinę kołowania a tramwaj mam od siebie pod szpital i zapewnione miejsce siedzące (bo wsiadam na początku linii), możliwość spokojnego pouczenia się... Chromolę, kupuję tramwaj. Edytowane 31 Stycznia 2014 przez EZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.01.2014 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Miłego tramwajowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.01.2014 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 ..... najbardziej zawiedziony był pies, bo trapery i żółta kurtka zwykle oznaczają spaaacer. A tu psińcio, pani poszła ale sama To już podchodzi pod znęcanie się .... Ja też gratuluję wytrwałości. Co do kijków .... mam takie 3 panie w okolicy, które to kochają, tylko dlaczego mając wkoło takie tereny chodzą po krętej szosie i to bez odblasków???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.01.2014 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 przekora pieszych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 31.01.2014 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 bo szosa odsniezona a odblaski - kup im na walentynki takie serduszka do przywieszenia, grosze to kosztuje, niech sobie do kijków poprzyczepiają. One się ucieszą, a ty ich nie rozjedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.01.2014 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Braza.. a po co Ty po nocach jeździsz?????? Idę stąd... bo mnie Braza pogoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.01.2014 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Uwielbiam ubranych na czarno pieszych, którzy łażą poboczami albo wręcz po jezdniach nocą. Prawie tak samo ich kocham, jak podobnie ubranych rowerzystów na nieoświetlonych rowerach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.01.2014 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 i jeszcze idacych po niewlasciwej stronie drogi:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 31.01.2014 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Idących po jezdni, mimo że obok jest chodnik - zupełnie niezrozumiały dla mnie, a powszechny tutaj fenomen. I to wcale nie tylko wtedy, kiedy chodniki są zaśnieżone - przez cały rok. Ciekawe, czy to zjawisko występuje endemicznie w okolicach Niepołomic, czy w całej Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.01.2014 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 w calej Polsce. a ostatnio modna jest glupia zabawa dzieciakow stojacych na chodniku i udajacych wypychanie sie na jezdnie, dzis trafil mi sie delikwent, ktorego rzeczywiscie wypchnieto, zabawa wymknela sie spod kontroli, na szczescie mam uraz do takich grupek wiec z automatu przejezdzam kolo takich bardzo wolno i dzis na tym lodzie udalo mi sie tez zahamowac. co te dzieci teraz w glowach maja:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.01.2014 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Nooo zadzwoniłabym na policje... To jest stwarzanie zagrożenia na drodze... To fakt.. czarna odzież, ciemno wszędzie i nikogo nie widać.. to chyba norma w całej PL... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.01.2014 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Nooo zadzwoniłabym na policje... To jest stwarzanie zagrożenia na drodze... To fakt.. czarna odzież, ciemno wszędzie i nikogo nie widać.. to chyba norma w całej PL... i co mam lapac te dzieci zeby poczekaly pare godzin na przyjazd niebieskich? zeby sie dodzwonic to z 15 minut potrzeba a na przyjazd sie czeka co najmniej godzine. nie, tylko opieprz dostaly. w odpowiedzi uslyszalam, ze one przeciez nic nie robia i nic sie nie stalo, glupota nie boli ale moze zle sie skonczyc dla nich i dla pechowca kierowcy:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.01.2014 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 To chociaż dobrze, że opiernicz dostały... może pomyślą przez chwilę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.01.2014 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 wątpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 31.01.2014 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 TARcia, masz szczęście, że to nie ty opiernicz dostałaś. jak kiedyś zwróciłam gooowniarzowi uwagę, to myślałam, że mi szybę wybije.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.01.2014 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 to dzieciarnia wioskowa, jeszcze nie az tak zdeprawowana jak miastowi , poza tym w tym przypadku nie moglam nie zareagowac. choc watpie czy pomysla przy kolejnym wyglupie ale moze jakims cudem beda mieli w pamieci rozwrzeszczana babe, ktora najgorsze rzeczy im naobiecywala, lacznie z tym, ze do rodzicow pojdzie zakablowac (choc zielonego pojecia nie mialam czyje to dzieci) i tym, ze w samochodzie jest rejestrator i wszystko jest nagrane wiec policja ich znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 31.01.2014 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 też już z rejestratorem jeżdzę ale nie pomyślałam, żeby o tym krzyczeć. Jeszcze by mi zabrali i na piwo poszli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.01.2014 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts