Prababka 03.02.2014 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 DPS-iu,no gdybamy,bo furtka jest jednak furtką... A mówiłaś ,że jesteś wiedźmą EZS,przepraszam,już sobie idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.02.2014 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 coz ciezki temat to i trudno kompromis osiagnac:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.02.2014 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 W resocjalizację nie wierzę. A już na pewno nie w polskich więzieniach. Kara śmierci - tak. W przypadkach niebudzących wątpliwości, kiedy sprawca przyznaje się, nie wyraża skruchy, kiedy działał z premedytacją.Nie z zemsty, bo zemsta nikomu nie przyniesie ulgi. Myślę, że bliscy ofiary chcą mieć świadomość, że sprawca został ukarany zgodnie z prawem i surowo. Jedni będą woleli, żeby siedział w ciężkich kazamatach długie lata i cierpiał, inni żeby stracił życie, ale przecież nie można dawać ludziom takiego wyboru. To ma być w przepisach. Nie z zemsty, ale dla bezpieczeństwa ludzi, którzy mogliby się po latach spotkać z takim zwyrodnialcem wypuszczonym z pierdla po odsiedzeniu kary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.02.2014 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Jeszcze jedno, odstrasza od popełniania zła nieuchronność kary, To wiemy. Najpierw trzeba złapać. Z tym kiepsko. Ale jak się złapie to... kara śmierci - wykonana- jest nieuchronna. Nieodwracalna. Może choć połowa, no nawet niech będzie ćwierć się zawaha. A drugie - utrzymywanie więźniów. Tu jakoś nie mam wewnętrznej zgody, nie ma pieniędzy na opiekę społeczną, eksterminacją ludzi niechcący zajmuje się służba zdrowia przez kolejki i brak kasy a więzień ma mieć telewizor i spacer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.02.2014 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Wykonanie kary śmierci to jest swego rodzaju mord, to prawda, ale przypominam .... Morderca pierwszy łamie zasadę nie krzywdzenia innych!! Nie mówię o karze śmierci dla każdego jak leci, ale dla tych, którym wręcz przyjemność sprawia zabijanie innych.No qurczę, przepraszam, ale to jak z tymi granicami obrony koniecznej - jak mnie lub kogoś z moich bliski jakiś karaluch napadnie to ja mam się zastanawiać żeby gnojowi krzywdy nie zrobić, bo mnie zaskarży???? Mam wrażenie, że nasza "poprawność polityczna" zgubi nas szybciej, niż kataklizmy lub wojna!! Matko, przepraszam .... już kończę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.02.2014 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Bo w pierdlu powinna być woda i chleb. Biały, najtańszy. Albo ziemniaki bez omasty. Jeżeli ktoś chce mieć lepiej, to niech sobie zarobi albo niech mu rodzina da, jeżeli chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.02.2014 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 W pierdlu nie powinno być niczego za darmo, nawet wody.Zarobi, to dostanie.Nie - padnie.Oszczędność będzie dla społeczeństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2014 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 No może aż tak radykalnie to bym nie podchodziłą, ale TV i stoły bilardowe za kratami to juz przesada .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.02.2014 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 i możliwość kształcenia się, za którą cała NORMALNA większość musi płacić!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.02.2014 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 W szpitalu trzeba sobie zapłacić za oglądanie tv, a w pierdlu za darmo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.02.2014 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Co tutaj tak cicho i pusto .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.02.2014 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 oby nie przed burzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.02.2014 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 zmieniliśmy rzeczywistość, czas odpocząć. Ech, dlaczego władzia nas nie słucha??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.02.2014 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Ja odpoczywam .... cały czas:) A władza słucha tylko siebie ... w natchnieniu !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.02.2014 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 I potem z tego niesłuchania to zwycięstwo jednego z braci K. może sie zdarzyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.02.2014 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 I dalej będzie niesłuchanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2014 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Depsia, wypluj te słowa, ale już!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.02.2014 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Tfu, tfu, tfu, trzy razy przez lewe ramię w tył!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.02.2014 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Na nich magia nie działa, egzorcyzmują Was i tyle. Po znajomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.02.2014 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Apage, satanas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts