Agduś 16.02.2014 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Przetrwają najsilniejsi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.02.2014 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Dokładnie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.02.2014 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Czyli, chcąc nie chcąc i wbrew pozorom oraz propagandzie, wracamy do selekcji naturalnej:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.02.2014 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Coś w tym stylu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.02.2014 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Taniej będzie co roku seniorów na drzewo zagnać i otrząsać, przeżyje tylko ten, kto się utrzyma na drzewie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.02.2014 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Trzeba zainwestować w dobre pasy i liny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.02.2014 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Po co na drzewo? Postoją w kolejkach do lekarzy - przeżyją najsprytniejsi (korzyść dla społeczeństwa, bo może jeszcze coś z tego ich sprytu się przyda), najbogatsi (bogaci są, znaczy sprytni byli, czyli j.w., poza tym bogactwem służbę zdrowia zasilą, a nie na przykład biura podróży), najsilniejsi (też jeszcze może jakoś się ludzkości przydadzą). Słabi, biedni i mniej sprytni polegną - też z pożytkiem dla społeczeństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.02.2014 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Czy my w tych dywagacjach nie przypominamy kogoś, kogo wszyscy znamy ....??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.02.2014 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Na drzewo szybciej będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.02.2014 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Braza, a kogo? Depsia, bez drzewa lepiej, bo nikt się nie przyczepi, że eutanazja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.02.2014 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 No popatrzcie, i właściwie rozwiązują się problemy służby zdrowia i ZUS jednocześnie. Właściwie dlaczego ludzie nie doceniają genialnych pomysłów naszego rządu? Ale i tak jest lepiej, niż w USA. Koleżanka nie tak dawno miała dylemat - wysłać syna do szkoły czy siebie na operację, bo ubezpieczenie miała za kiepskie i dopłacać musiała. Operacja niby banalna, pęcherzyk z okresowo zatykającym kamieniem i żółtaczką. Stwierdziła, że kamień jeszcze się odtyka i jej wątroba może wytrzyma a syn nie poczeka, bo jak teraz nie zapłacą za szkołę, to szanse mu zmaleją na przyszłość. Ot, cieszmy się, nas jednak kiedyś by zoperowali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.02.2014 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Tam eutanazja... Jakby się czepiali, to już by się o eksterminację czepili. Ta eutanazja to raczej w poczekalni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.02.2014 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 No kiedyś nas zoperują ... fakt, pocieszające!! A mówią, że USA to raj na ziemi .... Może ja jednak nie powiem, kto mi się w pewnej chwili na myśl napatoczył .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.02.2014 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 powiedz, bo mnie nikt nie przychodzi do głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.02.2014 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Braza, mnie też, więc ciekawa jestem niezmiernie. Popatrz Ewa, tak tam źle, a moją ciocię z raka w szpitalu dla ubogich tak skutecznie leczyli, że zamiast zapowiadanych 6 miesięcy żyła 8 lat od diagnozy... Żadnych ubezpieczeń nie miała, wprawdzie była tam legalnie, ale legalnie niewiele zarabiała albo wcale (dokładnie nie wiem), a nielegalnie też tyle, żeby przeżyć. Nie, żebym Stany jakoś chwaliła, bo specjalną miłością i zachwytem nie pałam, ale tak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.02.2014 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Widocznie pisane jej było przeżyć MIMO leczenia. Cóż, jak się pacjent uprze, to i medycyna jest bezsilna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.02.2014 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Kiedy ona była bardzo zadowolona z tamtejszej opieki medycznej. A bez niej na pewno nie dane by jej było przeżyć, bo tego raka wykryto baaardzo późno (bez ubezpieczenia się po lekarzach nie szlajała) i szansy na przeżycie więcej niż paru miesięcy nie dawali. Fakt, że żyła od chemii do chemii, że szukała różnych alternatywnych metod (tonący brzytwy się chwyta), ale swoich lekarzy, opiekę w szpitalach i system chwaliła (z wyjątkami, oczywiście, bo ludzie są ludźmi tylko). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.02.2014 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Agduś, ale ona miała opiekę ratującą życie. Tam taka istnieje. Operacja pęcherzyka, jeżeli nie ma zagrożenia życia, czyli zapalenia otrzewnej lub ostrego zapalenia watroby, do takich nie należy. My też idziemy w tym kierunku... chyba muszę jednak zoperować swój pęcherzyk, bo za kilka lat może być coraz trudniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.02.2014 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Takie tam ... jak tak dywagowałyśmy o tych staruszkach rzucając coraz to nowe pomysły na przetrwanie to mi sie taki kurduplowaty niemiaszek z wąsikiem nasunął .... głupie, wiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.02.2014 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Mnie też.. po co drzewa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts