Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy Ewy (EZS)

metea

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Teraz jakby łatwiej kupić nieobcierające buty. Dawniej każde nowe musiałam okupić bąblami lub krwią serdeczną, ostatnio któreś z kolei nowe buty noszę od początku bez bólu. Faktem jest też, że nauczona doświadczeniem, idę do półki z traperopodobnymi, omijając starannie te eleganckie. Mam kilka par na obcasach, ale te zakładam tylko wtedy, kiedy wiem, że będę się poruszała na krótkich dystansach i niezbyt szybko. Ywentualnie na rowerze.

na rowerze na obcasach też praktykuję :)

Ale dziś ładnie byyyło.

Poobcinałam hortensję (mam nadzieję, że nie za wcześnie / późno), taką co kwitnie na tegorocznych. Już zaczęła wypuszczać! Tulipany z ziemi wyłażą. Inne krzaczki też skróciłam, część chochołów zdjęłam. Mąż kupił sobie rozrywkę - 5 metrów drzewa do pocięcia :). Jeszcze nam z ub roku sporo zostało, ciepło było, teraz gdzie to nowe upchnąć? Wiooosna :)

horty jeszcze odpuscilam, promanalem iglaki zrobilam i zaczelam przycinac pecherznice, reszty mi sie nie chcialo, wyciagnelam fotelo-lezaki, wzielam koc i zrobilam sobie sanatorium na sloncu. oczywiscie 2 biale sztrucle tez chetnie skorzystaly. i tak we trojke sanatorium sobie robilismy. maz w tym czasie malowanie chalupki uskutecznial :D

Wiecie co? Ja chyba na razie przestanę wchodzić na forum! Jeszcze jestem na etapie myślenia, że trzeba będzie zacząć coś robić. MYŚLENIA!!! A nie "robienia"! Źle się czuję w Waszym pracowitym towarzystwie!

U nas na razie pochmurno, zimno, ziemia mokra...

Eeee tam, marzec...

Mnie się zegar ogrodowy włącza pod koniec marca, jak czas siać groszek i cebulę!

Mój organizm jeszcze nie chce iść do ogrodu!

Holy crap, I'll kill you, jak mawia Ahmed.

A tymczasem trzeba grabić tony liści i siać sałatę i przycinać pęcherznice i berberysy.

oj tam dziwaczysz Depesia, w zeszlym roku zima byla dluga, wiosny prawie wcale wiec ludziska glodne ciepla i ogrodu. i tak zaklinamy by ta wiosenka szybciej przyszla. poza tym rosliny nie patrza czy luty czy marzec, zaczynaja paczkowac wiec to ostatnia chwila by cos zrobic. Tobie latwiej, bo mozesz w tygodniu cos w ogrodzie porobic (jakbys chciala ;) ) u nas w gre wchodzi weekend, bo po pracy tylko chwila jasnosci i wieczor:rolleyes: