DPS 22.02.2014 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Traperów nie noszę, ale bardzo lubię mokasyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.02.2014 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Teraz jakby łatwiej kupić nieobcierające buty. Dawniej każde nowe musiałam okupić bąblami lub krwią serdeczną, ostatnio któreś z kolei nowe buty noszę od początku bez bólu. Faktem jest też, że nauczona doświadczeniem, idę do półki z traperopodobnymi, omijając starannie te eleganckie. Mam kilka par na obcasach, ale te zakładam tylko wtedy, kiedy wiem, że będę się poruszała na krótkich dystansach i niezbyt szybko. Ywentualnie na rowerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.02.2014 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 na rowerze na obcasach też praktykuję Ale dziś ładnie byyyło. Poobcinałam hortensję (mam nadzieję, że nie za wcześnie / późno), taką co kwitnie na tegorocznych. Już zaczęła wypuszczać! Tulipany z ziemi wyłażą. Inne krzaczki też skróciłam, część chochołów zdjęłam. Mąż kupił sobie rozrywkę - 5 metrów drzewa do pocięcia . Jeszcze nam z ub roku sporo zostało, ciepło było, teraz gdzie to nowe upchnąć? Wiooosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.02.2014 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 horty jeszcze odpuscilam, promanalem iglaki zrobilam i zaczelam przycinac pecherznice, reszty mi sie nie chcialo, wyciagnelam fotelo-lezaki, wzielam koc i zrobilam sobie sanatorium na sloncu. oczywiscie 2 biale sztrucle tez chetnie skorzystaly. i tak we trojke sanatorium sobie robilismy. maz w tym czasie malowanie chalupki uskutecznial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.02.2014 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Ja chyba od poniedziałku pójdę trochę do ogrodu.Jeszcze za wcześnie, nieee chce mi się, w lutym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.02.2014 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 a i zapomniałam napisać. Mąż się wziął za ogrodnictwo. Do gołej ziemi wyciął mi złotokap. Myślał, że leszczyna :evil: jaki luty, DPSia, prawie marzec już! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.02.2014 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 to ci maz:lol2: na pocieszenie dodam, ze moj w pierwszym roku powywalal kilkadziesiat wychynietych czosnkow ozdobnych miniaturek, bo myslal ze to chwasty. że tez nie zastanowily go cebulki:cool: myslalam, ze ubije na zywca:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.02.2014 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Moja pęcherznica ma dopiero rok i zastanawiam się: przycinac, czy dac spokój? Mojego Szanownego na szczęście na wiosnę nie ma szansa, że coś mi wykopie/wyrwie niewielka:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.02.2014 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 no wlasnie dlatego, ze mloda to przycinac. ladnie sie rozkrzewi, zagesci. wole krzewy geste niz chechlaki wysokie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.02.2014 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Wiecie co? Ja chyba na razie przestanę wchodzić na forum! Jeszcze jestem na etapie myślenia, że trzeba będzie zacząć coś robić. MYŚLENIA!!! A nie "robienia"! Źle się czuję w Waszym pracowitym towarzystwie!U nas na razie pochmurno, zimno, ziemia mokra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.02.2014 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Eeee tam, marzec...Mnie się zegar ogrodowy włącza pod koniec marca, jak czas siać groszek i cebulę!Mój organizm jeszcze nie chce iść do ogrodu! Holy crap, I'll kill you, jak mawia Ahmed.A tymczasem trzeba grabić tony liści i siać sałatę i przycinać pęcherznice i berberysy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.02.2014 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 oj tam dziwaczysz Depesia, w zeszlym roku zima byla dluga, wiosny prawie wcale wiec ludziska glodne ciepla i ogrodu. i tak zaklinamy by ta wiosenka szybciej przyszla. poza tym rosliny nie patrza czy luty czy marzec, zaczynaja paczkowac wiec to ostatnia chwila by cos zrobic. Tobie latwiej, bo mozesz w tygodniu cos w ogrodzie porobic (jakbys chciala ) u nas w gre wchodzi weekend, bo po pracy tylko chwila jasnosci i wieczor:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.02.2014 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 W zeszłym roku nie zdążyłam wiele w ogrodzie zrobić, bo zima za długa była. W tym mam bojowy nastrój, ale na razie uśpiony. Czekam na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 22.02.2014 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 o, o butach to ja też mogę Lubie flaje - czyli Fly London, a to są najwygodniejsze buty świata - klasyk od Clarks'a - polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.02.2014 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Ooo Clarksa to ja też lubię... głównie uwielbiam baleriny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.02.2014 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 tez lubie flaje, wygodne butki tyle, ze cena niemala ale mozna tez trafic na fajne wyprzedaze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.02.2014 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.02.2014 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 o, tego Clarksa mam w Porcie łódź, to jak będę do Ikei się wybierać, to popatrzę... Moze wart grzechu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.02.2014 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 http://www.eobuwie.com.pl/pol_il_Botki-FLY-LONDON-Faff-P142760004-Petrol-58705.jpg te są dla mnie!!! Jedyne 360 zł i w dodatku nie ma rozmiaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.02.2014 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 No fason niegłupi całkiem mają, dosyć wyibcasowane, żeby być kobiece, ale na tyle mało wyobcasowane, żeby być wygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts