EZS 06.03.2014 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Zuza w sumie lepiej, operowana była w nocy w poniedziałek. Teraz już zaczyna się nudzić i zasypuje mnie pytaniami :a co to znaczy, a dlaczego czerwone, a jak długo dren.... Uczy się asertywności, bo jak jej źle wenflon założyli i zadzwoniła na skraju płaczu, to mówię - idź sobie załatw, mnie tam nie ma. Po pół godzinie oddzwoniła, że wyszła na jędzę, ale ma tak, jak chciała i wszystko pielęgniarki poprawiły Chyba jej nie będą lubić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.03.2014 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Noo to zdobywa nowa wiedzę, której wcześniej nie widziała/nie słyszała.. bo wyniki już świetnie interpretowała... Będzie z Niej bdb lekarz... to z mlekiem Matki wyssała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.03.2014 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Lubią czy nie, grunt że wen...cośtam nie przeszkadza:) Kciuki będą, trzymaj się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.03.2014 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 To trafiłam na ostatnie minuty trzymania kciuków! Pewnie moje już niepotrzebne, ale co mi tam - potrzymam jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.03.2014 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Mogę już puścić???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.03.2014 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 No gadaj jak poszło???? Co Ty myślisz, że trzymanie kciuków to taka łatwa sprawa jest????!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.03.2014 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Dajcie Jej do domu dotrzeć, małżowi się pochwalić, kawkę wypić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.03.2014 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Kawkę to chyba dali... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.03.2014 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Zdrówka dla Was Kobitki małe i duże!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.03.2014 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 kawkę dali poszło chyba dobrze, choć jak zwykle niektórzy "wielcy" musieli zaznaczyć swoją wiedzę a wyszło, że niewiedzę Ale wrażenie najważniejsze.. Ten nasz światek jest zadufany w sobie i chyba w znacznej części niedouczony Zuza miała w nocy temperaturę..nie powinna już mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.03.2014 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Zdrówka dla Zuzy.. buziaki Jej poślij.... W domu już jest czy jeszcze w szpitalu? Kciuki już puściłam, wiedziałam , że będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.03.2014 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 O wykład w ogóle się nie martwiłam, a Zuza... TERAZ to ja trzymam kciuki i mieszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.03.2014 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Zdrowia dla córki życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.03.2014 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Ja też zaciskam kciuki, oby wszystko dobrze było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.03.2014 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 nadal w szpitalu...zmienili antybiotyk, dziś już lepiej.Ale dostaje takie trzy armaty, że przez miesiąc po tym się nie pozbiera. Koszmar jakiś. kiepsko był, mieszaj, DPSia, mieszaj, to już będzie dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.03.2014 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 czenia z okazji Dnia Kobiet przesyłam ... ...wraz ... z metalowym kwiatkiem .... trochę dziwnym ... ale od serca http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/dodatki/1798_zpsaf23655f.jpg PS. ... Dziwność polega na tym, że jeżeli się "najedzie" kursorem na poszczególne "talerze" tego kwiatka ... to one grają jak talerze perkusyjne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 08.03.2014 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 O kurczę:(To teraz wazne ,żeby skutecznie działały.trzymam gorące (od gorączki) kciuki za Zuzię.Żeby tylko nie złapała od kogoś niedozwolonego kęsa,ale na pewno Zuzia to wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.03.2014 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Mieszam, bo rozlany wyrostek to nie żarty... :stirthepot: :stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.03.2014 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 to i ja dołączę się do mieszania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 09.03.2014 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 o, o butach to ja też mogę Lubie flaje - czyli Fly London... Sorry, że tak znowu ni z gruszki ni z pietruszki o butach, ale... Zochna pisałaś o flajach. Znalazłam fajne na Zalando i mam pytanie - czy one mają typową rozmiarówkę, np. jak ktoś nosi 38 to kupuje flaje 38 czy też jakoś inaczej? Nie wiem, jaki rozmiar wziąć? Można co prawda zwracać i bezpłatnie wymieniać, ale dużo korowodu, wolałabym od razu trafić z rozmiarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts