Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy Ewy (EZS)

metea

Recommended Posts

Zuza w sumie lepiej, operowana była w nocy w poniedziałek. Teraz już zaczyna się nudzić i zasypuje mnie pytaniami :a co to znaczy, a dlaczego czerwone, a jak długo dren.... Uczy się asertywności, bo jak jej źle wenflon założyli i zadzwoniła na skraju płaczu, to mówię - idź sobie załatw, mnie tam nie ma. Po pół godzinie oddzwoniła, że wyszła na jędzę, ale ma tak, jak chciała i wszystko pielęgniarki poprawiły :lol2: Chyba jej nie będą lubić ;)

• Odpowiedzi 7,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

kawkę dali

poszło chyba dobrze, choć jak zwykle niektórzy "wielcy" musieli zaznaczyć swoją wiedzę a wyszło, że niewiedzę ;) Ale wrażenie najważniejsze..

Ten nasz światek jest zadufany w sobie i chyba w znacznej części niedouczony :confused:

Zuza miała w nocy temperaturę..nie powinna już mieć :(

nadal w szpitalu...

zmienili antybiotyk, dziś już lepiej.

Ale dostaje takie trzy armaty, że przez miesiąc po tym się nie pozbiera. Koszmar jakiś. kiepsko był, mieszaj, DPSia, mieszaj, to już będzie dobrze...

czenia z okazji Dnia Kobiet przesyłam ...

...wraz ... z metalowym kwiatkiem .... trochę dziwnym ... ale od serca :)

http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/dodatki/1798_zpsaf23655f.jpg

PS. ... Dziwność polega na tym, że jeżeli się "najedzie" kursorem na poszczególne "talerze" tego kwiatka ... to one grają jak talerze perkusyjne ...

o, o butach to ja też mogę :)

Lubie flaje - czyli Fly London...

Sorry, że tak znowu ni z gruszki ni z pietruszki o butach, ale... Zochna pisałaś o flajach. Znalazłam fajne na Zalando i mam pytanie - czy one mają typową rozmiarówkę, np. jak ktoś nosi 38 to kupuje flaje 38 czy też jakoś inaczej? Nie wiem, jaki rozmiar wziąć? Można co prawda zwracać i bezpłatnie wymieniać, ale dużo korowodu, wolałabym od razu trafić z rozmiarem.