anSi 09.03.2014 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Ewa - dużo zdrowia dla młodej i żeby antybiotyk zadziałał, jak należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.03.2014 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Pozbiera się, pozbiera, od czego ma taką Mamę?! Kciuki trzymamy wszyscy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.03.2014 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 To buziaki dla ZU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.03.2014 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Zuza lepiej, może wyjdzie w przyszłym tygodniu Gwoździk, dziękuję O butach flejach nie wiem, ale nazwa jakoś tak odpycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.03.2014 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Uściski dla Zuzy, niech się trzyma!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 09.03.2014 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Ewo - flaje od FLY LONDON Super, że córka już lepiej się czuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.03.2014 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 No to dobra wiadomość, że z Zuzą lepiej. Trzymajcie się zdrowo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 14.03.2014 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 No, dziecko mam już w domu i w przyszłym tygodniu do szkoły trzeba ją pogonić Nie wzięłam okularów do pracy! To znaczy wzięłam ale takie słabe do chodzenia. W związku z tym na monitorze mam woły a nie litery a w klawiaturę wale "w ciemno". Jak to źle być ślepym, buuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.03.2014 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Jak dobrze mieć zdrowe dziecko, haaaa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 14.03.2014 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Ewa - kupiłam tą poduszkę sensoryczną czy jak jej tak i siedzieliśmy oboje z mężem każde (przed kompem, przy biurku w pracy..) i każde ma to samo odczucie - dolegliwości się pojawiła lub nasiliły (ból w dole pleców, mrowienie itp), te znane dotąd, nie nowe. Czy tak ma być? Bo mój mąż już nie chce na niej siedzieć (a kupiłam DLA NIEGO), bo się zraził.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 14.03.2014 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 w zasadzie to pracują mięśnie dotąd nieużywane. Więc warto popatrzeć, co będzie dalej. Powinny przejść, jak te mięśnie się wzmocnią. Ale mam jedno zastrzeżenie - nie badałam was, więc mogę się mylić. Ale ja bym spróbowała. Mężowi odpuść na trochę, zobacz sama, faceci są mniej cierpliwi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.03.2014 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Poduszkę też kupiłam z ciekawości, ale ja zbyt rzadko siedzę na krześle - tyle, co przy jedzeniu, a i to nie zawsze. Weronika posiedziała i miała zakwasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 15.03.2014 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 O - zakwasy to juz chyba dobry rezultat.... ? Staram się siedząc na niej, jak pamietam albo jak mnie najdzie kiwać na niej. na wszystkie strony (nie wiem czy dobrze robię? ale taki kiwanie-kołysanie daje przyjemne odczucia, chyba mojemu kręgoslupowi to sie podoba). POza tym można siedzieć bardziej na środku poduszki-centralnie i inaczej to odczuwam albo przesunąć się do tyłu o ina wtedy bardziej jest de facto pod udami. Ewa - to siedzieć tak czy tak, czy raz tak a raz inaczej?Ogólnie mnie się podoba to, że siedziąc na niej wykonuję różne ruchy, mniej lub bardziej niechcący i mam wrażenie własnie ruchu podczas siedzenia, co jest fajne. Mężowi chwilowo odpusciła i stwierdziałam, że zaciągnę języka co by mieć argumenty..Mąz ma problemy z odcinkiem lędźwiowym, mrowienia w nodze, nie może długo stać (dostał zestaw ćwiczeń od lekarza i jak ćwiczył było duzo lepiej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.03.2014 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Dobrze, że Córa w domku.A co to za poduszki Kobitki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.03.2014 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Żelko chyba coś takiego u mnie najpierw były zabiegi dopiero potem miałam na poduszce siedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.03.2014 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Dzięki Gosiek. Myślałam, że o czymś innym mówicie, ale to znam. Mi na to mówimy berecik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 15.03.2014 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Mi na to mówimy berecik. Ładnie mówicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.03.2014 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 u nas też się mówi beret gagata, poduszka działa długotrwale, to nie jest coś, co posiedzisz 3 razy i już. To ma właśnie na celu utrzymywać w lepszym stanie te mięśnie, które trzymają kręgosłup. Czyli ćwiczenia swoją drogą a poduszka na co dzień. Sama poduszka może byc za mało, same ćwiczenia działają krótko, chyba, że się ćwiczy regularnie. A taka poduszka to tylko się siedzi i kiwa na boki Teraz mąż- ja go nie badałam. W zasadzie się uważa, że jeżeli ktoś ma objawy neurologiczne czyli osłabienie mięśni czy zaburzenia czucia, to jest to wskazanie do operacji a nie do cwiczeń. Ćwiczenia często w takich stanach nie pomogą a czasem zaszkodzą. Nie wiem, jak u męża badanie neurologiczne. Drętwieje mu noga - to są zaburzenia czucia. Ale stałe czy czasami, jak duże i co dalej to musi zdecydować neurochirurg. Jeżeli uzna że nieoperacyjne, to ćwiczyć powinien dużo, tutaj MacKenzie bywa dobry, bardzo regularnie a taka poduszka to tylko dodatek. I to już mu fizjoterapeuta powie po zbadaniu, czy akurat potrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.03.2014 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 To Zuzę uściskaj od nas i daj Jej trochę luzu, niech się domem nacieszy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.03.2014 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 No to jak ja mam takie drętwienie ale na plecach, poniżej łopatki, to też operacyjne? Nieeee, aż tak mi to nie przeszkadza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts