Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy Ewy (EZS)

metea

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie no co Wy - teraz to za póóóóźno.... ale jak z drzew złaziliśmy to NAS nikt o zdanie nie pytał :mad:

Poza tym na dwóch jest jednak niewygodnie i dlatego chętnie siadamy albo się kładziemy, co już bliższe owym czterem :D.

I teraz mój gupi kręgosłup wie lepiej ode mnie i zmusza mnie do siedzenia na ... krześle :sick: czego szczerze nie lubię...:(

Mam wciąż nadzieję, że jak sobie zapodam jakieś ćwiczenia to przestanie brąchać i wrócę na kanapkę oraz fotel.

Oooo, to fatalnie masz.

Mój kręgosłup chyba się przyzwyczaił do siedzenia na łózku.

Dzisiaj na wyjeździe do szkółek po półgodzinnej jeździe autobusem obie ręce miałam ścierpnięte, a potem paskudnie bolały mnie ramiona. :o

Bardzo mi się to nie podobało, bardzo.

Dopiero po wyjściu z autobusu i przejściu po szkółce przez dobre pół godziny trochę odpuściło paskudztwo.

Po odebraniu maili w domu na łózku - przeszło całkiem! :D

chyba to prawda, że jak po 40 ktoś się budzi i go nie boli, to znaczy, że umarł :(

Ja źle napisałam, jednak jakiś kawałek mnie też boli, czasem szyja. Po ślipieniu w monitor przez kilka godzin. To wszystko nie jest naturalne.

Ja chcę wiosny.

Wypieliłam pół grządki i tam ślicznie kwiatki rosną a drugie pół nie zdążyłam i rosną śliczne perze. Najpierw dostałam zapalenia zatok (ja też ;) ale u mnie to była reakcja na operację Zuzy, po stresie padłam) a potem pogody zabrakło.

Wiosnę poproszę...

Ja jestem po 40, budzę się i z reguły nic mnie nie boli. No chyba, że dzień wcześniej przesadziłam z aktywnością fizyczną, co od jakiegoś czasu czynię regularnie. Ale to fajny ból jest - taki, który mówi, że coś zrobiłam dla siebie. Lekkie zakwasy nawet lubię. Oczywiście bez przesady!

o nas wiosna chyba zapomniala :mad:, pizdzi jak na uralu i popaduje. ciekawe czy nadzorcy dadza mi jutro wolne :rolleyes: (mam cichutka nadzieje)

z racji wiosny?

u mnie ciepło. wracam z pracy i idę na grządki :)

U mnie wiosna, pół dnia spędziłam w ogrodzie a później zaległam na leżaku ... Właśnie zdecydowałam się na wznowienie użytkowania tego pożytecznego mebla!!!

Mnie cały czas boli pod łopatką, jak się poruszam to mniej!

no to czujesz, że masz kręgosłup ;)

wypieliłam prawie prawie cały "przegródek" Fajnie jest.

Ale mam problem. Mam tam konwalie i perze. Konwalie chyba jeszcze nie ruszyły i nie umiem odróżnić kłaczy od perzu. Wywalam wszystko a konwalie chętnie bym zostawiła. Jak to zrobić?