DPS 21.03.2014 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 no to czujesz, że masz kręgosłup wypieliłam prawie prawie cały "przegródek" Fajnie jest. Ale mam problem. Mam tam konwalie i perze. Konwalie chyba jeszcze nie ruszyły i nie umiem odróżnić kłaczy od perzu. Wywalam wszystko a konwalie chętnie bym zostawiła. Jak to zrobić? Konwalie mają takie fajne grube pąki, perz ma tylko trawki takie, jak to perz. O, zobacz: [ATTACH=CONFIG]249764[/ATTACH] Nie mogę za cholerę powiększyć zdjęcia, wiesza mi się fortum na tym, więc sobie powiększ i zobacz, to porównasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.03.2014 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Nie otwiera się ten załącznik ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.03.2014 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.03.2014 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 O, zdziwiłam się .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.03.2014 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 ja teżwygrzebałam więc konwalie, oddzieliłam od perzy i zagrzebałam znowu. Ciekawe, czy im zaszkodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.03.2014 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 albo tak, albo nie:lol2: raczej to drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.03.2014 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 mam nadzieję, bo lubię konwalie. Ale nie lubię perzu a poprzerastane były na maksa. Lata mi po pokoju biedronka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.03.2014 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Ja, niestety, doskonale wiem, jak wyglądają kłącza perzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.03.2014 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 biedronek dzis latalo od groma, mezu przy wertykulacji wystraszyl tez pare ropuszek schowanych w trawie a rusałki pawiki "zaswiergalaly sie" na maksa, same pary przyklejone lataly lubie konwalie bardzo, mam tylko 2 i to skitrane w jedynym w miare wilgotnym i cienistym narozniku ogrodu. niestety nie mamy dla nich odpowiednich warunkow:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.03.2014 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Biedronek u mnie już trochę jeste, mrówki niestety tez się przypałętały .... no co z nimi zrobić, znowu mszycy naznoszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.03.2014 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 no to sypnij im proszku od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.03.2014 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Mrówki w lesie??? No kto by pomyślał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.03.2014 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Mrówek u mnie nie ma albo są ale ich nie widać Wiosna, wiosna. Właściwie lato, bo spociłam się w polarzeMagnolia kwitnie, tulipany już mają pączki, wszystko puszcza się i wyłazi i rośnie i zielenieje. No forsycje żółcieją. Pięknie jest. Kocham wiosnę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.03.2014 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.03.2014 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Kupuję mikrofalę i szlak mnie trafia.Jak to jest, że w necie opisują takie fajne funkcje a w realu czyli w sklepie nic nie ma do kupienia??? Moje wartości brzegowe wyznacza wielkość półki pod kuchenke. Szafek przerabiać nie będę. Jedyna funkcja, jaką ma mieć to gril z opiekaniem na chrupko. Mozna na tym ziemniaczki na szybko podsmazyć i nie potrzeba piecyka uruchamiać, co więcej, piecze też od spodu. Znalazła taką. Wirtualnie. A w naturze muszę kupić 2 cm za szeroką i będzie mi zwisać z półki. Dooopa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.03.2014 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Może jeszcze znajdziesz idealną? U nas wczoraj było tak gorąco, że zasuwałam po ogrodzie w stroju minimum, żeby później nie mieć, jak zawsze, rąk i nóg opalonych stopniowo od ciemnego do bieli. Znaczy w starych dżinsach obciętych na ukos i bluzce na ramiączkach. Dzisiaj miałam zamiar posiedzieć na tarasie rozkoszując się nieróbstwem. I co? I deszcz! Na szczęście przelotny i tak uprzejmy, że pozwolił nam pojeździć konno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.03.2014 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Agdus, co roku od 5 lat jestem niepomiernie zdziwiona faktem obecności mrówek w lesie .... (cholera, emotikonek nie mogę wstawić, ciekawe dlaczego???) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.03.2014 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Ciekawe, czy mrówki co roku się dziwią odkrywając Twoją obecność w ich lesie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.03.2014 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Ja nie miałam mikrofali wcale przez lata.. i w domu się skusiłam. na dziś używana jest do popcornu i czasami do odgrzania czegoś..., fakt .. nie mam z grillem... i mam dla niej specjalne miejsce w szafce.. schowana znaczy się jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.03.2014 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 ja sama z siebie też rzadko używam, ale córcia sobie obiad odgrzewa i ma szybko. No i ten gril może da się jakoś wykorzystać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts