Arnika 26.03.2014 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 oj tam czepiacie sie Brazy, mialo byc w mikrofali ja po Żelkowemu robie, wyciagam dzien w czesniej i rozmrazam przez noc w lodowce No bo Ty zaplanowane masz wszystko.. a ja nie .. i rozumie Braze... ale w mikrofali nie rozmrażam.. dwa razy to zrobiłam.. mięso i ryby.. jest ohydne i nie do zjedzenia.. gumowe.. z wierzchu podgotowane, w środku guma a od spodu lód.. w wodzie szybciej i jakoś tak normalnie.. no może nie aż tak szybko, ale smak mięsa czy ryby taki jak powinien być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.03.2014 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 No właśnie, czepiacie się Pewnie, że chodziło o mikrofalę!!! I dokładnie tak wygląda mięcho w niej odmrażane jak Arnika opisała!! Jeśli pamiętam to wyciągam wieczorem i rozmrażam w tzw. temperaturze pokojowej (w moim przypadku kuchennej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 26.03.2014 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Żelciu, jutro pomyślę, bo dziś mi głowa już pęka a trochę chaotycznie napisałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.03.2014 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Ewuś, dziękuję poczekam spokojnie, ja im mówiłam, że Ty bardzo zapracowana jesteś a napisałam haotycznie, wiem, bo to w rozmowie było, a wiesz jak to jest, ja nie mam żadnej widzy medycznej i nie wiedziałam nawet rozmawiając o co ew mam dopytać, więcej słuchałam niż miałam do powiedzenia. Dlatego jakbyś Ty miała jakieś pytania to pytaj a ja się skontaktuję i im przekaże. Chodzi mi o to by chociaż wiedzieli, co tu jeszcze trzeba zbadać. Dzięki serdeczne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.03.2014 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Żelka, jak Ty ładnie wyglądasz, fryzurę zmieniłaś Się przywitam, a co!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.03.2014 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Braza, a Ty niezmiennie wciąż masz tę samą fryzurę! (No dobra, ja też.). Może czas na wiosenne zmiany? Tylko czy nas poznają? Ja nie pamietam, a właściwie to po prostu nigdy nie planuję obiadu dzień wcześniej, więc jedynie rozmrażanie w ciepłej wodzie wchodzi w rachubę. W mikrofalówce najwyżej chleb się da, a i to tylko do natychmiastowego zjedzenia, bo tak potraktowany szybko się robi suchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.03.2014 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Funkcja crisp jest do bani. Choć może młoda oczekiwania miała na takie. Bo frytki chciała zrobić a wyszła guma I dobrze, po co jej frytki. Dziś mnie zrobili rano w żabę. Wychodzę z domu a tu "pstryk" i gaśnie światło na całym osiedlu. A niestety brama na prąd..... Mąż mi usiłował tłumaczyć przez telefon, jak się siłownik odblokowuje z klucza, ale za tępa chyba jestem. Poszłam pieszo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.03.2014 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Z kijami czy bez? a na rowerze nie mogłaś?Mnie chyba też by nie wytłumaczył... na dodatek brama garażowa też jest na napęd, choć da się ją otworzyć i bez prądu.. wjazdowej nie próbowałam... Ja bym chyba taksówkę zamówiła, bo od nas to wszędzie daleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.03.2014 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 ha a ja wiem jak sie otwiera z kluczyka tylko nie wiem gdzie jest kluczyk:lol2: garazowa tez wiem jak, tylko nie uradze, bo za ciezka:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.03.2014 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 No to też by Ci została taksówka... U mnie brama podwójna.. to dopiero ciężka jest.. a kluczyk powiadasz.. też nie wiem gdzie jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.03.2014 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 W garażowej urwał nam się taki dinks do otwierania bez prądu. Urwał się i naprawić nie można, bo "to zbyt stary typ bramy" - jak nam wyjaśniono w firmie, która tę bramę trzy lata przed urwaniem dinksa montowała. Trzy lata i stary typ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.03.2014 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 No to też by Ci została taksówka... U mnie brama podwójna.. to dopiero ciężka jest.. a kluczyk powiadasz.. też nie wiem gdzie jest... kochana ja mam ludzi, ktorzy po mnie przyjada:lol2: albo wolne biore i pracuje w domu W garażowej urwał nam się taki dinks do otwierania bez prądu. Urwał się i naprawić nie można, bo "to zbyt stary typ bramy" - jak nam wyjaśniono w firmie, która tę bramę trzy lata przed urwaniem dinksa montowała. Trzy lata i stary typ? wstretni naciagacze, mysle ze jakas zlota raczka to ci spokojnie naprawi, w 3 city dziala cos takiego jak pogotowie domowe np. pogotowie okienne (raz musialam na gwalt skorzystac jak zlamalam dynks od otwierania balkonu a swieta byly i na balkonie chlodzilo sie zarcie spoza lodowki:rolleyes:) w godzinke przyjechali i naprawili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.03.2014 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 taksówki nie ma sensu, ja mam tramwaj. Co prawda od niego mam do pracy albo drugi albo pieszo 20 min, ale z przyjemnością się przeszłam A teraz już wiem, jak się otwiera z klucza, zostałam przeszkolona, ponadto brama na cito dostała akumulator. Przez 7 lat nie był potrzebny, ale teraz nam Warszawską rozkopują i moze się zdarzać częściej.Kurcze, od przyszłego tygodnia nie mam tramwaju. Młodą do szkoły będziemy wozić, ale co ze szkoły? na 2 miesiące nam wyjazd na świat zamykają, bo to, co zostaje, to droga okrężna po saaamych dziurach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.03.2014 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Jednym słowem kraina okopowa pomarańczy... Jak nic .. dwa miesiące powinniście dostać wole z powodu braku możliwości dojazdu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.03.2014 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 A może taki środek transportu nabądź? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.03.2014 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Agduś, miodzio, jeden szkopuł - mam małą działkę i dwuspadowy dach. A taki to raczej na płaskim siada. Bo w pracy nie ma problemu, mamy lądowisko. Swoją drogą fajny środek transportu w mieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.03.2014 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 No! Andrzejowi się marzy. U nas mógłby lądować na trawniku albo na polach (na razie), a niedaleko pracy też by miał gdzie.Znowu rozkopali mu ulice na trasie busa. Na szczęście w pracy poszli mu na rękę - przyjeżdża pół godziny wcześniej i wychodzi też wcześniej, dzięki czemu zdąża na busa, który jedzie inną trasą, omijając te rozkopane ulice. W domu jest godzinę wcześniej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.03.2014 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Cudny pojazd, też bardzo chętnie bym nabyła!! Wie ktoś, skąd wziąć taka kasę na niego??? Ja chętnie skorzystam z tych informacji!!! Chyba się mniej martwię faktem, że nie mam bramy na pilota - przynajmniej przez czas jakiś po przeczytaniu takich informacji. Później mi to mija i znowu marzę o pilocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.03.2014 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 ...Wie ktoś, skąd wziąć taka kasę na niego??? Ja chętnie skorzystam z tych informacji!!! ... ta z bankomatu się już skończyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.03.2014 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Między innymi z powodu obaw przed takim obrotem spraw z bramą nawet nie marzę o zamontowaniu takiej. Marzy mi się tradycyjna zwykła brama, tylko żeby ładna, np. kuta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts