Agduś 14.01.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Kapusty z grochem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.01.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 I zagryźć czosnkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.01.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 zapić tranem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 14.01.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 nie słuchaj ich, załóż channel nr 5 na siebie a czosnek, tran i kapustę to PO kuracji właściwej, jak uzupełnienie. I cebulę oczywiście Agduś, sęk w tym , ze ja nie czuję mojego czosnku (tego, którym śmierdzę) a mojny swojej cebuli. Za to doskonale czujemy "na krzyż"..... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 14.01.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 nie słuchaj ich, załóż channel nr 5 na siebie a czosnek, tran i kapustę to PO kuracji właściwej, jak uzupełnienie. I cebulę oczywiście Agduś, sęk w tym , ze ja nie czuję mojego czosnku (tego, którym śmierdzę) a mojny swojej cebuli. Za to doskonale czujemy "na krzyż"..... :/ To musicie spać krzyżami do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.01.2012 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 To musicie spać krzyżami do siebie. a tego nie znałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.01.2012 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Zimno to i owszem, troszkę jest (jakieś -1*C). Ale ŚNIEGU NIE MA!!!!! :cry: :cry: :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.01.2012 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 U nas bielutko! Dziecka wytarzały się w śniegu, wróciły mokre i schną przy kominku. Już się pogubiłam co w jakim celu spożywać. Seks po cebuli czy po czosnku i czy to wszystko dla zdrowia czy też cebula i czosnek dla lepszego seksu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.01.2012 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 A jakby tę cebulę przed i po...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.01.2012 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 śnieg jest, macałamseks jest dla zdrowia cebula i czosnek dla zdrowiatrzeba się ratować, bo teraz aptekarze zaczynają strajkować i dalej leków nie będzie A swoją drogą - jakby byli mądrzy, to by na początku nas poparli i rząd by stał pod ścianą. Jakby nic nie zrobił, to by go ludzie rozszarpali (go czyli premiera). I wszystko szybko i szczęśliwie by się zakończyło (sądze, że szczęśliwie również dla pacjentów). A tak - apteki zgodziły się łagodzić skutki strajku lakarzy, to w zamian dostali po łbie. Mówiłam, że rząd bedzie szukał następnego jelenia do oskubania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.01.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 To drób się chyba skubie, a nie dziczyznę... A swoją drogą, to dobrze, że cebulę i czosnek można kupić w warzywniaku albo na targu. Tam nie strajkują. Jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.01.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Tylko, że nawet najgłupsi juhasi wiedzą, że aby ogolić owcę, trza jej wprzódy dać w runo porosnąć. A nasz rząd i parlament - nie wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.01.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 jakto nie wie.Lekarze podobno są bardzo bogaci - tak twierdzą "wszyscy"aptekarze to już kosmos, choć nikt nie wziął pod uwagę, że wiekszość aptek teraz to sieciówki będące własnością ludzi różnych, przez których traktowane są jak każdy inny sklep, i oni zarabiają bardzo dobrze. A pracownicy nie zarabiają krocia, a na pewno ich będą obarczać karami, nie właściciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.01.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Matko, a czy to koniecznie musi być Channel nr 5 ... no nie lubię tych perfum, mdli mnie po nich!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.01.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Braza, aleś wybredna!!! Po zastanowieniu mogę rzec, że znam (służbowo, że się tak wyrażę) jednego bogatego lekarza (taki, który na oko ma kasę i nie lata do nocy z wizytami domowymi). Znaczy są tacy. A że procentowo to niewiele, to nieważne! Ten jeden pewnie i tak ludzi nieźle w oczy kłuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 15.01.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Matko, a czy to koniecznie musi być Channel nr 5 ... no nie lubię tych perfum, mdli mnie po nich!! Braza, myślę, że może być nawet Brise........ po takiej rozłące...... to chyba bez znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 15.01.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 To drób się chyba skubie, a nie dziczyznę... A swoją drogą, to dobrze, że cebulę i czosnek można kupić w warzywniaku albo na targu. Tam nie strajkują. Jeszcze... Oby chłop nie zastrajkował, bo jedna z metod odpadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.01.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Braza, MM twierdzila, że tylko w tym śpi. Podobno ona się znała, choć tak zupełnie prywatnie to średnio się jej wiodło, więc może być inny perfum, nawet Brise Ja też zmałam jednego bogatego lekarza, ale umarł już. Znam też kilku srednio bogatych, którzy pracują po 14 godzin na dobę 7 dni w tygodniu. Jeszcze żyją, ciekawe jak długo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 15.01.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Ja znam paru bogatych lekarzy, ale nie wiem, kiedy konsumuję te pieniądze, bo wizyty w prywatnych gabinetach wyznaczają na przykład na 2.00 w nocy. Mówię poważnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.01.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 I tego właśnie nie rozumiem nie rozumiem, czemu ma to służyć. czy lekarz o 2 w nocy jeszcze kontaktuje? Słabo, pamiętam z dyżurów, że 2-3 to był kryzys i lepiej, jak się nic poważnego nie działo. A tu wizyty.. Kurcze, może rozbestwione bahory wołają o kolejne porshe? W kazdym razie skuteczni o tej godzinie to nie są, przypuszczam. Bez sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts