DPS 16.04.2014 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Jak dochodzę do scio me nihil scire, to po jakimś czasie uzmysławiam sobie, że... czas wrócić do początków i wiedzy podstawowej, najprostszej, a nie zagłębiać się w szczegóły... Oczywiście to jest na mój użytek, bo w takich przypadkach jak Ewy, to jasnym jest, że lepiej, żeby jednak naukowcy mocno myśleli i odkrywali kolejne obszary niewiedzy, zamieniając je w wiedzę, swoją a potem i naszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.04.2014 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Otóż to waśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.04.2014 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Szczególnie, że wszystko jest proste na jakimś etapie. A jak się przejdzie ten etap to nagle przestaje być proste. Dlatego najbardziej pewni siebie są ludzie, którzy mają mało wiedzy, jakie to życie jest łatwe wtedy. TARcia, a co się stało te 9 lat temu? Zmieniłaś krem, lekarza czy coś jeszcze? Nadal mam wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.04.2014 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 pamietam dokladnie, bo to zaczelo sie dziac w pierwszym roku po slubie pojechalismy do turcji i tam zaczely sie problemy ze skora, a rok wczesniej nic sie nie dzialo. w tym samym czasie zaczely sie problemy stresowe w pracy i chyba wynikową tego hormonalne, bardzo mocno przytylam (kilkanascie kg. w pol roku), wysokie stezenie prolaktyny i okropne migreny. bylo mi z tym dodatkowo ciezko, bo zawsze bylam 45-50 kg. przecinakiem a tu ni z gruchy ni z pietruchy ciala przybywalo w tempie zastraszajacym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.04.2014 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Popołudniowo się przywitam. Zimno się znowu robi!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.04.2014 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 pamietam dokladnie, bo to zaczelo sie dziac w pierwszym roku po slubie zaczely sie problemy stresowe w pracy . stresy, stresy, przypuszczam, że równiez przed slubem... A teraz może są już mniejsze? Może warto odrobinkę się opalać, ale w półcieniu i na jogę iść na przykład? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.04.2014 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Ja kocham słońxce!! Mogę godzinami leżeć na leżaku i pławić się w jego promieniach ... a już nie powinnam, trzeba to sobie szczerze powiedzieć .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.04.2014 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Jak lubisz to w końcu - czy to ważne, co powinnaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.04.2014 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Ciekawe, czy w takiej np. Chorwacji też byś lubiła. Mnie tam słońce po prostu bolało! Miałam wrażenie, że maleńkie igiełki wbijają mi się pod skórę. Patrzyłam z podziwem na ludzi, którzy wylegiwali się w pełnym słońcu. Ja szukałam cienia wręcz obsesyjnie. No ale ja w ogóle unikam słońca. Nie z troski o moją wybitną urodę, ale po prostu nie lubię go w nadmiarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.04.2014 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 ja też lubię, ale skóra potem wygląda nie najlepiej Więc zaczynam zakładać kapelusz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.04.2014 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 No właśnie Ewa, o ten wygląd chodzi ... Muszę sobie jakiś szelmowski kapelusik sprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.04.2014 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Kapelusik to zdecydowanie pożyteczny element wyposażenia wieśniary, w związku z tym zaposiadywam kilka. Choć (ze wstydem przyznaję) niezwykle rzadko używam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.04.2014 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 no niestety stresy sa nadal ale staram sie zmieniac po pierwsze moje podejscie do pewnych spraw i zaczyna sie to sprawdzac, no i robimy pewne ruchy by tez sytuacje ogolna pozmieniac. a moja joga jest ogrod, nic mnie tak nie odstresowuje jak wlasnie dlubaninka w ziemi , na drugim miejscu spakowanie wspolspacza, bialasow i wyjazd na mierzeje na dzika plaze (nie musi byc slonca byle bylo cieplo) najlepiej w okolicy Piaskow - tam juz wiatr zawraca i raczej spokojnie jest. rozkladamy sobie namiocik i pelen relaks, rozmawiamy, czytamy i po prostu zyjemy chwila. ooo i firmowa komorke na weekend wylaczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.04.2014 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Tej mierzei to u mnie brak:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.04.2014 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Arnika, u mnie też brak Damy radę Muszę się pochwalić, że dostałam 5 z angielskiego Śmieję się, bo to cała historia. W naszym studium podobno jest taka groźna bardzo pani, u której trudno zdać. A do specjalizacji egzamin był obowiązkowy (znieśli ostatnio, ale jeszcze nielicznych to dotyczy). I moi koledzy jeździli na egzaminy do Bydgoszczy, Warszawy i innych miast, bo się bali u nas. Paranoja. Ja pomyślałam sobie, że jeszcze nie zwariowałam, żeby po Bydgoszczy jeździć i poszłam , z marszu poszłam, bo nie miałam czasu się uczyć. Pani była miła i zrobiła błąd na początku - zadała mi pytanie, czym się zajmuję. No to nabrałam powietrza i zaczęłam...... W sumie nie wiem, czy byłam taka świetna, czy błysnęłam na tle innych W każdym razie 5 w naszym studium podobno jest ewenementem, więc się chwalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.04.2014 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Masz prawo się chwalić, a ja mam prawo Ci gratulować i z tego prawa właśnie korzystam! Gratuluję!!! A co do Pani ... mam wrażenie, że nie taki diabeł straszny .... Ale oczywiście Ty na pewno byłaś świetna (nic nie chcę, tak bezinteresownie Ci komplementy prawię) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.04.2014 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 http://dompodsosnami.files.wordpress.com/2014/04/c5bcyczenia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.04.2014 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.04.2014 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Ewa ... gratulki... na pewno byłaś świetna .. i z angielskiego i w swojej dziedzinie, , więc i pani szczęka musiała opaść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.04.2014 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Gratulacje!!! http://blogi.newsweek.pl/wp-content/uploads/%C5%BByczenia-wielkanocne-A.D.-2011.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts