Arctica 18.04.2014 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 http://ekartki-tamara.pl/kartki/6/1/d/e-kartki-wielkanoc-1457.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 18.04.2014 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 (edytowane) Serdeczne życzenia dla wszystkich odwiedzających Edytowane 18 Kwietnia 2014 przez EZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.04.2014 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Zdrowych, spokojnych, Rodzinnych Świąt pełnych miłości i radości, Życzy Arnika z Rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.04.2014 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 http://www.krynicamorska.tv/media/imgs/artykuly/miniatury/krynicamorska.tv-17765-Wesolych-Swiat-s.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.04.2014 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Życzenia fajne są A ja dzisiaj: przygotowałam mięsko na jutro zrobiłam 2 pasztety upiekłam chleb upiekłam keks Posprzątałam trochę. jak patrzę na to napisane, to w sumie nie wiele zrobiłam. Więc dlaczego jestem padnięta i zajęło mi to cały dzień? córcia zaszalała, upiekła ciasto czekoladowe. Uśmiałyśmy się, to jakiś angielski przepis i do ciasta był taki niby krem. narobiła się bo to na skrobii kukurydzianej, z masa czekolady a po spróbowaniu wyszedł... budyń. Ale ciasto będzie dobre. Jeszcze 3 mazurki zrobiła i możemy świętować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.04.2014 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Dobrze, że nie przeczytałam tego rano ... nic bym nie zrobiła ze zmęczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.04.2014 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 No, zapomniałam napisać o babce gotowanej. Rodzina była, trochę zjadła a resztę... nie wiem, kto. Ale jeżeli my, to nie wejdę już w żadne spodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.04.2014 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.04.2014 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 No i właśnie dlatego ja konsekwentnie nie piekę, nie robię mięs, pasztetów i innych takich. Znaczy nie do końca konsekwentnie, bo w tym roku upiekłam, udało się i... jeeeeedliśmy. Ok, już wiem, że mogę, ale nie muszę i nie chcę. Niech żyje leń! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.04.2014 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Pasztety i mięsa to ja chętnie, nawet bardzo chętnie!!!! Jeśli jakieś zostały, to od jutra poczta działa, priorytetem dojdzie w dwa dni!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.04.2014 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Musiałam dziś przejść się po Piotrkowskiej i jestem pod wrażeniem. Jakie piękne domy! Pomijam, że zrywają kostkę i znowu kładą nowe płyty, ale w sumie niech im. Na prawdę wybierzemy się z rodziną na zwiedzanie, warto! No i faktycznie zaczynamy słynąć z murali. Też warte obejrzenia. Żeby tylko połaczyli jakoś sensownie Manufakturę z Pietryną to byłby cudny deptak. Oto dom, który mnie najbardziej powalił a tu mural, który mi się bardzo podoba, przepraszam, że ciemny, komórka na odległość kiepskie zdjęcia robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.04.2014 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 a jeszcze budynek sądu, pięknie go ozdobili na górze malowidłami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.04.2014 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Ewa.. ja tam Twojego miasta nie znam.. ale już nie raz słyszałam , ze Uć jest śliczna... W sumie niedaleko.. można by zwiedzić..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.04.2014 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Mam w zarysie planów postój w Łodzi, kiedy będziemy jechali do Gdyni na prom. Na razie Łódź kojarzy mi się nie najlepiej - z korkami, kiedy przejeżdżaliśmy w drodze nad morze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.04.2014 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 mam dziwne wrażenie, że Łódź jest dość odległa od Gdyni?? Co do korków, to hmmm, pomnóż przez 10. Teraz są rozkopane 2 wylotówki, wjazd na autostradę z Łodzi trwa i trwa... a przejazd przez miasto to horror, dziś do pracy jechałam 40 minut a zwykle 15. Poszaleli... Za to możesz na nocleg liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.04.2014 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Odległa może jest, ale po drodze z Krakowa do Gdyni, a jako że nie widziałam jej nigdy, to z okazji warto skorzystać. Na razie nie mam konkretnych planów, wszystko zależy od tego, kiedy będziemy mogli wyjechać z domu i na kiedy kupimy bilety na prom. Mam nadzieję, że zostanie czas na postój w Łodzi. Noclegiem, jakby co, nie wzgardzimy - wieczór w miłym towarzystwie - bezcenny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.04.2014 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 W Łodzi byłam całe mnóstwo lat temu, jeszcze za czasów PRL-u. I juz wtedy Piotrkowska mnie w jakiś sposób zauroczyła, chociaż nie była tak kolorowa i odnowiona jak teraz! Choćby za możliwość odnawiania miast warto było obalać socjalizm i wchodzić do Unii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.04.2014 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Myślę jeszcze o muzeum animacji - może się dzieciom spodoba? Zresztą plany dokładniejsze zacznę robić, kiedy będę miała pewność, że dotrzemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.04.2014 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 A mamy muzeum animacji??? Bo moje dziecko było w takim muzeum ale w Bielsko-Białej. Czyżbym cudze chwaliła? Agduś, skończyli kawałek ostatni autostrady pod Włocławkiem. teraz to można jechać do Gdańska Jak pięknie mam w ogrodzie! Kwitnie cała masa jakiejś drobnicy i tulipany i pigwowiec i drzewa owocowe. jejku, jak lubię wiosnę! Wypieliłam dziś rączkami córci sporą rabatkę i wsadziłyśmy zioła. Moje dziecię jest dobre w te klocki pod warunkiem, że może zostawić gołą ziemię. Bo już różnicowanie chwast - kwiatek spotyka pewne trudności. Ale na łyso to idzie jak automat Mam również już kwiaty w doniczkach i.. stówa poszła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.04.2014 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Nie powiem, ile ja już wydałam .... normalnie głupawę mam na wiosnę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts