DPS 02.05.2014 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Ooo, ładne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.05.2014 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Łałłłł .. ładne to ... jak serwetki na stół... To Młoda dziergała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.05.2014 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Młoda, ale nie mam co liczyć na wiecej, bo już mi powiedziała, ze kalka to pikus, to tego są narzędzia specjalne, takie dłutka i kulki i komplet prawie stówa a bez się nie porobi ani dziurek ani tej "trójwymiarowości", bo to faktycznie przestrzennie wygląda. Jak znajdę pomysł na wykorzystanie, to może jej kupię narzędzia, ale w sumie po co, ona i tak w necie woli siedzieć. Miała mi namalować "Krzyk" i doczekać się nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.05.2014 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 kiedys to sie zyletkami / skalpelkami (jak ktos mial ciocie w pogotowiu) wydrapywalo, nie bylo narzedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.05.2014 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Za szkło w ramki i powieś przy schodach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.05.2014 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Ooooo, ukłony dla Zuzy, ładne!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.05.2014 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Mróz miałam w nocy!!!!!! Padły mi pomidory na grządce, ostał się tylko jeden przykryty, brazylijski Padły mi kwiatki na tarasie, zwiędły płatki na RH, tulipany się przewróciły, glicynia podmarzła, a już kwitła. Co za pomór i cholera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.05.2014 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Ojejjj paskudny mróz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.05.2014 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Mróz miałam w nocy!!!!!! Padły mi pomidory na grządce, ostał się tylko jeden przykryty, brazylijski Padły mi kwiatki na tarasie, zwiędły płatki na RH, tulipany się przewróciły, glicynia podmarzła, a już kwitła. Co za pomór i cholera... u nas tez ostatnie dwie nocki przymrozek byl, tez czesc kwiatkow na azaliach skapciala. poza tym wiekszych strat nie mamy (nawet w sadzonkach niewsadzonych) za to zauwazylam, ze po zimie mocno po pupsku dostaly krzewuszki. pomidorow nie mam ale jak nam zrobia taras to chodzi mi po glowie pare koktajlowek w donicach posadzic. i tak sobie mysle czy ryzykowac juz sadzenie mieczykow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.05.2014 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 U nas też przymroziło - orzechom włoskim już drugi raz tej wiosny wszystkie młodziuteńkie listki wymarzły. I bazylia padła w zielniku, tulipanowcowi co młodsze listki zmarzły, miłorzębowi wszystkie listki... Ech, życie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.05.2014 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Jeszcze nie oglądnęłam ogrodu po powrocie z majówki, ale w Jesenikach było tak: Ewa, zdam się na Ciebie w wyborze atrakcji do zobaczenia. Piękne te cuda z kalki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.05.2014 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Qrczę, nie straszcie mnie, na razie obyło się bez mrozu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.05.2014 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 U nas nie było przymrozków - liście na orzechach ocalały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.05.2014 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Ewa ostatnio u mojej mamy widzialam mini szklarnie, butle baniaki aby sie nie udusily wlewami do gory. to jakbys chciala dla pompidorkow na pewno sie sprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.05.2014 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 pomidorki to już na kompost się nadają. ten jeden brazylijski to dotykał biedak czubkiem donicy od spodu i mu czubek trochę zmarzł... powiedzcie, czy jeżeli śliwka już przekwitła i owoce wiązała jak ten mróz przyszedł, to jest szansa na śliwki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.05.2014 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Nie wiem..Szkoda pomidorów.. dobrze, że flanca kosztuje 1zł... to nie majątek.. chyba, że dużo sadziłaś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.05.2014 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 ja tez nie wiem chociaz w zeszlym roku czeresnie mialam a byly przymrozki, z kolei jablka padly. czyli masz 50 na 50 albo padna albo nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.05.2014 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Jak napisała TARcia - fifty - fifty te śliwki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.05.2014 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Pomacałam je dziś, wygląda że przynajmniej część się uchowała bo są zawiązki owoców. Za to pada kiwi, dopiero teraz widać. Co za mróz dziwny, punktowo mroził. Pół choinki straciło przyrosty a drugie pół nie. Kawałek glicynii przemarzł ale tylko kawałek. Dziś za to paaada i paaada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.05.2014 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 u mnie to samo, myslalam ze kiwi nie zmarzly a jednak najmlodsze listki skapciale, iglakowe przyrosty rowniez niektore w diably poszly, najbardziej mnie zasmucily azalie. dopiero co zakwitly nacieszylam sie nimi dwa dni. co za skucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts