dorkaS 28.10.2014 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Ode mnie również serdeczne gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 29.10.2014 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Gratulacje,EZS!!!!Ad,1-4 poczeka,spokojnie:)Ad.-5-dasz radę! (z taką głową) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 29.10.2014 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Dziękuję bardzo wszystkim za wiarę we mnie. Bardzo mi miło. Wczoraj zamiast iść spać odkryłam świetny film na YT o początkach rodziny Churchill i oglądałam przez 6 godzin! Odcinek po odcinku. Zostały mi jeszcze 3 do skończenia serii Jak dobrze móc nic nierobić A, wiecie co? Kilka dni temu na demotywatorach była taka panienka, co się kręci wokół osi, jak się na nią patrzy a jak pracują obie półkule mózgu, to zmienia kierunek obrotów. Popatrzyłam na nią, jak się uczyłam a panienka - prawo-lewo-prawo-lewo :lol2: Chyba mój mózg prawował wówczas nie tylko obiema półkulami. On wręcz szalał A dziś- spokój, cisza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.10.2014 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 ...i panienka się zatrzymała... Dobrze, że się pojawiłaś, bo już zaczynałam Cię podejrzewać o dłuższą bibkę z efektami ubocznymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.10.2014 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Aaaa, też znam tę panienkę. Ona tak różnie ma u mnie, raz zmienia kierunek, raz nie. Czy to groźne...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 30.10.2014 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Cóż, dobrze, że się nie zatrzymuje. Muszę popatrzeć po alkoholu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.10.2014 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Ewa gratki oczywiscie u mnie ta panna kreci sie zazwyczaj w lewo, czasem zdarzy jej sie w prawo. co to znaczy? ze pracuje mi tylko polowa mozgu???? o matko, mam przesrane:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.10.2014 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2014 znalazlam, na szczescie nie jest tak zle http://www.eioba.pl/a/20zq/uzywasz-prawa-czy-lewa-polkule-mozgu-podczas-myslenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.10.2014 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Ha, moja kręci się w lewo, ale jak się skupię to w prawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 30.10.2014 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2014 hmm, zaczynam się bać, mi średnio po pięciu obrotach zmienia kierunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.10.2014 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Przyjrzałam się jeszcze raz - dzisiaj zawzięcie i uparcie obraca się w prawo, nijak nie chce inaczej... Chyba nie jestem kreatywna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.10.2014 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Nie ma to jak sobie na niekorzysc zinterpretowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.10.2014 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2014 A ja zastanawiałąm się nad tym .. o czym u diabła Wy mówicie...No i zobaczyłam dziewczynę.. Kręciła się w lewo.. ale potrafię zmieniać jej kierunek kiedy chcę... to co .. może jestem krejzolem:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.10.2014 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Gratuluję!!! Ale wiedziałam... a Metaxa bleee... taka Depsina aroniówka... ooo!!!! to jest to! jakie są pierwsze oznaki alkoholizmu??? stwierdzenie, że aroniówka (nie koniecznie od Depesi) jest lepsza od Metaxy Doktor Ewa też gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.10.2014 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 No jak niekoniecznie ode mnie? To MUSI być ta moja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.10.2014 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 No jak niekoniecznie ode mnie? To MUSI być ta moja! czyli pierwsze oznaki alkoholizmu to spożywanie ..... Depesiowej aroniówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 31.10.2014 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Cóż, nie znam DPSiowej aroniówki a metaxa jest dostępna w sklepie (pomijając cenę) Miałam w tym roku zamiar robić nalewkę i muszę pomyśleć, bo coś tam na krzaku jeszcze wisi... nie wiem, co, muszę wuja zapytać. Ale wiem, że to miało być na nalewkę. klawiatura mi padła. Nie cierpię pisać na laptopie, zawsze mam zewnętrzną i padła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.10.2014 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 mnie znowu laptok padl, zachowuje sie jakby byl jakis guzik caly czas wcisniety, chyba wywale tego zloma:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.10.2014 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 A przepis na moją aroniówkę wisi na blogu u mnie, nie tak dwno podawałam, można więc zrobić samemu, tylko... potrzebne są liście wiśni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.11.2014 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 a właśnie, to chyba aronia wisi i czeka Liście wiśni chyba też jeszcze znajdę na drzewie? Muszę jutro popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts