Arnika 20.11.2014 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Ewa chyba poszła zaordynować coś mężowi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.11.2014 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Cii, jeszcze Agduś tu wpadnie i wyląduję w "uroczysku" jako dama ze strzykawką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.11.2014 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Eee ale to chodzi o uzdrowienie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.11.2014 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Ewa, jak znam Agduś to w poprawionej wersji Uroczyska bedziesz miała swoje godne miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.11.2014 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Jasne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.11.2014 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Ewa, mogłabys chociaż coś do picia zostawić i jakiś zydelek postawić, coby zmęczony podrózny mógł przysiąść. Zaglądam od dni kilku a tu psińco, pajęczyny już się zaczynają snuć po ścianach!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.11.2014 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Leczy męża... znaczy uzdrawia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.11.2014 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 http://skanseny.net/zdjecia/wach/Wach_4426.jpg?lang=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.11.2014 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Agduś, qrcze, z zydelkiem to taka dygresja była ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.11.2014 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 No ale niczego mądrzejszego nie mogłam wymyślić. Ostatnio strasznie ciężko myślę i w ogóle śpiąca jestem nawet po kawie. Wykoncypowałam, że może to mieć jakiś związek z faktem, że zbyt wcześnie wstaję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.11.2014 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Ciekawa koncepcja ... muszę ją przemyśleć bo kto wie, czy i mnie ona nie dotyczy ...?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.11.2014 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 No ale niczego mądrzejszego nie mogłam wymyślić. Ostatnio strasznie ciężko myślę i w ogóle śpiąca jestem nawet po kawie. Wykoncypowałam, że może to mieć jakiś związek z faktem, że zbyt wcześnie wstaję... witam w klubie, to jakies zarazliwe jest. swiadomie dzs zaspalam do pracy. o godzine sie spoznilam:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.11.2014 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Jutro sobota!!! Niestety dziecię średnie ma noc filmową w szkole i istnieje ewentualność, że zadzwoni jutro około 7 w nocy z prośbą o odebranie ze szkoły i dostarczenie do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.11.2014 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 niestety dla mnie to sobota zakupowa, jade po uzupelnienia prezentow, musze miski w ikei dokupic i czajonka odebrac, bo sie spalil i teraz wode na plycie musimy gotowac aaa i jeszcze jakies ozdoby kupic i karmnik dla ptakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.11.2014 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Juto śpię i niech się nik nie waży nawet mnie tykać zanim sama nie zdecyduję się łaskawie odwłok zwlec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.11.2014 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Juto śpię i niech się nik nie waży nawet mnie tykać zanim sama nie zdecyduję się łaskawie odwłok zwlec I mnie... i mnie też proszę nie budzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.11.2014 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Myśmy mieli piątek zakupowy - musieliśmy kolejny raz wyręczać tego brzuchatego nieroba w czerwonym ubranku!!! Tym razem zawiedzie oczekiwania dzieci, bo fiordzików Berwalda i Bjorna nie przyniesie. A szkoda - gdyby je dostarczył, Małgosia pewnie wierzyłaby w niego do późnej starości, a Magda z powrotem zaczęłaby wierzyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.11.2014 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Ewa.. gdzie jesteś i co robisz, bo Ciebie tu nie ma... Mam nadzieję , że zdrówko dopisuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.11.2014 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 Jakem Braza przylezę jutro z rana i do Osi i do Arniki i bedę budzić do upojenia!!!!! Cholera .... prezentów nie mam!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.11.2014 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 No ale niczego mądrzejszego nie mogłam wymyślić. Ostatnio strasznie ciężko myślę i w ogóle śpiąca jestem nawet po kawie. Wykoncypowałam, że może to mieć jakiś związek z faktem, że zbyt wcześnie wstaję... Ciekawa koncepcja ... muszę ją przemyśleć bo kto wie, czy i mnie ona nie dotyczy ...?? Jakem Braza przylezę jutro z rana i do Osi i do Arniki i bedę budzić do upojenia!!!!! Cholera .... prezentów nie mam!!!!! Cholibka.. jeśli dobrze czytam.. to Ty też cierpisz na niedobór snu.. zwłaszcza rano... Ale rano u Ciebie bywa koło południa.. to damy radę.. Telefon masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts