Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy Ewy (EZS)

metea

Recommended Posts

Zmęczona jestem. bardzo zmęczona.

Finiszuję książkę, teraz jest kupa takiej pracy edytorskiej, poprawianie, przypisy, dużo chrzanienie czasochłonnego a mizerne efekty...

Poza tym w sobotę mieliśmy akcję pt "młoda" bo narzekała, że ją kości bolą, piszczel konkretnie. Zrobiłam zdjęcie (oczywiście prywatnie), radiolog nic nie zobaczył ale ja zobaczyłam. I było ekspresowe szukanie ortopedy.. na szczęście to nic groźnego, już się wyklarowało, zrobiłam komplet badań, ortopeda zaręczył, że to tylko przeciążeniowe, że szło w kierunku kompresyjnego złamania ale wystarczy odpoczynek. Młoda ma wolne od capoeiry. Ale na konie chodzi, tam się piszczeli nie przeciąża ;)

Potem rozpoczęła się akcja "pies" bo wymacaliśmy guza. I znowu przygnębienie... Na szczęście to jakiś ropień, wet część wycisnął. reszta do usunięcia we wtorek jak będzie chirurg. A już postawiłam pogotowie histopatologiczne i konsultację profesorską ;) Mam w pracy histopatologa jedynego, któremu wierzę.... Ale chyba nie będzie potrzeby.

teraz moja mama widzi coś, czego nie ma a tata jest chory... muszę jechać do nich, choć nie bardzo mam siłę po tym wszystkim...

W pracy urwanie głowy...

do dupy..

• Odpowiedzi 7,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dla Taty zdrowia.

Mama niechaj nie widzi czegoś, czego nie ma.

Młodej odpoczynku i nieprzeciążania piszczeli..

Psiaka pomiziaj.

Ty kończ ten nierówny pojedynek.. przypuszczam , że treść merytoryczna była dla Ciebie"pestką", ale przypisy to już męka..

Zdrówka Dla Ciebie.., spokoju i odpoczynku...

A i jeszcze młoda utopiła telefon w kiblu.. nie chciała nas budzić w nocy i sobie świeciła. Biorąc pod uwagę, że u nas są w połowie chałupy ledy reagujące na ruch, to już światło w łazience jest nędznym dodatkiem... Musiała w kiblu?

Dobrze, że to stary telefon, nie ma nowego z obawy przed złodziejami. Schnie. Ciekawe, czy wyschnie...

Piję wino i mi lepiej...

Ech, telefon prawie się wysuszył, kilka kropek na wyświetlaczu zostało. Cóż, jej komórka, jej kropki :)

Najbardziej mnie martwi moja mama. Tu mój stoicyzm zawodzi, szczególnie, że nie bardzo potrafię sobie wyobrazić przyszłość. Na razie włączyłam leki, ale jeszcze nie działają. Nic się więcej nie da zrobić, póki co.

Pies miał operację. Okazało się, że są dwa guzy chyba sutka. Nie zrobili histopato! Oddali mi wycinki i szukaj sobie... Nie zrobili USG. Muszę poszukać innego weta. Ale jak mi się przypomniały opowiadania Amberci, to łódź i Wawa to różne światy. A to była dobra lecznica. chyba się zepsuli.... Nie wiem, gdzie iść z tym wycinkiem. Czy do świata ludzi, czy szukać nadal u zwierząt? Mój znajomy profesor jest na urlopie :(

Nie można. Był mąż, bo ja zalatana. Niby zaproponowali że gdzieś wyślą, ale chyba mało przekonująco a on nie protestował. Żona załatwi :mad: Otóż nie załatwi, po mój histopatolog, co się na psach zna poszedł na ulop, taki dość nagły, a inni ludzcy nie wiem, czy się znają.