Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy Ewy (EZS)

metea

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

śnieg dopiero w wigilię i nie za dużo, bo muszę do rodziców jeździć

Pies coś pije dużo. Wygląda jakby jeszcze cieczkę chciała dostać. Tylko tego brakuje, żeby jakieś ropomacicze sobie zafundowała.. Niby jest teraz ciiągle u weta i nic nie mówił, ale... osłabienie po operacji.. też trzeba pilnować tematu.

niby dziś jest lepiej, wczoraj strasznie ziajała. Ale dostała steryd bo ma obrzęk limfatyczny koło rany i sama nie wiem co co znaczy. mamy być u weta w poniedziałek, jakby co, to może w piątek pójdziemy.

A jakie badania się robi?

wykład? Już zapomniałam :) Dobrze. Ja się stresuje tylko przed i tylko czy zdążę. Jak już zdążam, to stres mi mija ;)

Nawiasem mówiąc byłam w Katowicach. Nie pisałam, bo wiedziałam, że się będę śpieszyć w tę i wewtę. W sumie jak w sobotę wróciłam, to jeszcze do rodziców pojechałam. Ale w Katowicach znowu uzyłam. Tym razem na Ligotę jechałam. Na Uniwersytet. To było piękne, pomna trasy na Ochojec (skręcić za Kią) dojechałam w pobliże bez problemu a potem... przez godzinę szukałam wjazdu na Medyków. Dosłownie. Jak mnie nawigacja trzeci raz popędziła tymi samymi dziurami koło jakiejś szkoły, to już miałam dzwonić do ciebie, Wiola ;). Ale zatrzymałam się, wyłączyłam tego gadającego pajaca, potraktowałam nawigację jak zwykłą mapę i okazało się, że da się dojechać. Nie lubię Katowic.

Dlaczego nie dzwoniłaś.... !!!!!!!!!!:mad:

Ja bym Ciebie po sklepach poprowadziła, po rozjazdach.. byłabyś tam ode mnie w 20 minut max... ja nie ufam nawigacji.. szczególnie po Katowicach...

A tam jest prosta droga jak drut...

I dlaczego nie pisałaś, nie mówiłaś...

Miałabyś winko albo jajcoka:yes:

Właśnie dlatego nie dzwoniłam, Wiola, chora jesteś i zalatana, nie chciałam jeszcze ci na głowie siedzieć. A na spotkanie na spokojnie i tak nie miałam czasu. Więc przemknęłam dyskretnie klnąc Katowice w żywy kamień :cool:

Eee tam.. chora byłam to leżałam. teraz nie przeszło jeszcze, ale latać muszę..

Ale w taki piątek.. to mogłaś śmiało dzwonić...

jutro mam rozjazdy i to w dwóch rożnych kierunkach, do zrobienia jakieś 600km.. i sporo do załatwienia..

Ale w piątek.. prawie luz miałam...

A przynajmniej mogłam Ciebie poprowadzić na fonie...

A gdzie spałaś?:o

W jakimś hotelu, na który zupełnie nie byłam przygotowana. Bo hotel miał basen a ja nie miałam kostiumu! Gdybym wiedziała, to bym kolację z profesorami bez żalu zamieniła na pływanie ;) Choć z drugiej strony, obowiązki.. taka kolacja to też obowiązek...

Ty wiesz, że pokój mam zawsze przygotowany.

Z drugiej strony byłaś blisko... i miałaś basen ale nie miałaś stroju, a byłaś na kolacji....

Na drugi raz wiesz gdzie zadzwonić.. choćby po to aby wiedzieć gdzie jechać.. no i zatrzymać się choćby na kawę...

Też bym basen wolała.

Kiedyś się tak samo zrobiłam, teraz przed każdym wyjazdem "służbowym" do jakiegoś hotelu sprawdzam w necie co to za hotel i co on ma, żeby w razie czego mieć kostium.