Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy Ewy (EZS)

metea

Recommended Posts

Eeeee sznaucera to spokojnie można obciąć... asysta pańci i pana nie jest absolutnie potrzebna...

Zwierzęta wyczuwają komu i jak mogą poskoczyć... jakoś ja jem i Inka do mnie nie przyjdzie żebrać... do innych członków rodziny z mężem na czele wchodzi na głowę, pod pachę, zajrzy na talerz.... ja mogę strzyc ją i czesać, i dam radę.. młody dzisiaj Inkę kąpał i strzygł.. i wezwał mamę na ratunek.. musiałam skończyć... ;)

• Odpowiedzi 7,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oczywiście, że wiedzą.

Są równie sprytne jak ludzie i wyczuwają doskonale na ile mogą sobie pozwolić, wiedzą też kto jest niespokojny, a kto jest jak skała.

I zachowują się adekwatnie do tego. :yes:

Nowa Odmieniona Braza Dzięki Tyrionowi.

Emi przy nas nie wchodzi do kuchni ani do salonu. Nie skacze na nas przy powitaniu - czasem skacze przed nami, ale nie na nas. Przy mojej mamie włazi do kuchni i do salonu, skacze po niej, kiedy się wita... Kompletnie głupieje, kiedy my i mama jesteśmy w domu jednocześnie, bo nie wie, czyje prawa obowiązują.

wczoraj miałam atrakcje pod tytułem dziecko. Jakiś wrzód jej się zrobił i szukałam chirurga. Do weta idę dzisiaj pokazać węzeł chłonny. Jutro jedziemy znowu do chirurga bo wrzód wczoraj jeszcze nie dojrzał.

Chyba jestem zmęczona.

Tak zwane prawo serii. W zeszłym roku tak miałam. Po kolei wszyscy szpitale i operacje łącznie z psem. Właściwie nie po kolei, a prawie równocześnie. Co jedno odebrałam, to następne zawiozłam.

Siły życzę. Na dojrzewanie wrzodów kiedyś była maść ichtiolowa. Nie wiem, czy jeszcze jest.

Pewnie, że jest.

Bardzo gorące okłady (oczywiście nie parzące) też doskonale przyspieszają sprawy, czasem nawet bez udziału chirurga.

Jak się da to wymoczyć w gorącej wodzie, samo pęknie. :yes:

to nie takie proste ;) Wrzód a wrzód to różnica, nie wdając się w szczegóły anatomiczne. W każdym razie ten wrzód wymaga chirurga a moze nawet pobytu w szpitalu. Nie wiem jednak, co na to najjaśniej panujący NFZ, czy przewiduje taką usługę. Bo może się skończyć na prywacie za 2.5 tysiąca :(

O rany, współczuję Młodej! Moja kuzynka dawno temu nabawiła się takiego świństwa, płakała z bólu przy każdym ruchu. Moja Mama, pielęgniarka, cos z tym robiła, za bardzo nie pamiętam co, ale pozbyła się - chyba przecinała .... Uściskaj Zuzę!

Z tymi procedurami to jest dopiero głupota. Mąż miał operację i zapytałam, czy przy okazji jednego znieczulenia mogą załatwić pewną drobną sprawę, aby nie trzeba było drugi raz dawać narkozy. Okazało się, że nie, bo takich procedur połaczyć się nie da. To wszystko jest chore.