Arnika 18.02.2015 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 No to ja nie mam maszyny.. mam uczulenie na wyrabianie ręką wszelakiego ciasta... więc o chleb poprosiłam męża, aby kupił w jednej z najlepszych piekarni jakie znamy... Wójek przywiózł mi pyyyszną swojską szyneczkę... mmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.02.2015 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Idź Ty z tą szyneczką, śliny nie nadążam przełykać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.02.2015 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 My też okresowo mamy dobrą szyneczkę, bo mój kolega sam wędzi i gotuje. I się dzieli Powiedzcie mi, dlaczego dni tak zap.....?? Jak byłam mała to się wlokły a teraz ino myk. Niesprawiedliwe, teraz tyle mogłabym zrobić a tu ledwie coś zacznę, to trzeba iść spać. Może sen zmniejszyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.02.2015 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Nieee... Robotę zmniejszyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.02.2015 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Ale z tym snem to by się przydało. Jak ten Napoleon to robił??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.02.2015 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Pytanie - co ćpał Napoleon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.02.2015 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 No właśnie - CO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.02.2015 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Nieee... wyspać się... Braza.. mam ich kilka.... kilka ma do odsprzedania... ale pewnie nie wpadniesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.02.2015 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Lubię się wysypiać, ale czasem szkoda mi na to czasu, a później chodzę jak zombi... A gdyby tak można włączać sobie funkcję vario speed i spać szybciej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.02.2015 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Ciekawe. Nie dłużej ale szybciej.... A może ci, co sypiają krótko śpią efektywniej? Zapadają w sen kamienny i się regenerują szybciej? Pomijam wszelkich nerwicowców, co chcieliby długo ale nerwy nie pozwolą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.02.2015 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Pewnie medycyna wymyśli sen w tabletkach, ale czy ja tego dożyję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.02.2015 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Całkiem możliwe.. że już kończą myśleć... Bo na wszystko jest tabletka lub syrop, czy maść.. Jak nie ma jakiejś choroby to oni już wymyślili... i już jest... nie mam pojęcia czy rzeczywiście jest zespół niespokojnych nóg... czy wymyślona choroba czy stan aby połknąć tabletkę... Natomiast przeraziłam się syropem na ... bezsenność dzieci,,... łooo mojamatkoboska... dzieciom już na sen ma matka podać specyfik... A co będzie jak mały człowiek dorośnie... to już sam w życiu nie uśnie... Ja jak z jakiegoś powodu nie mogłam zasnąć (jak podekscytowana byłam) to mi mama kazała myśleć o niebieskich migdałach, czy liczyć baranki.. a na mur usypiałam jak książkę wzięłam do czytania... no i te reklamy... w jednym bloku reklamowym jest co najmniej kilka różnych specyfików pokazanych, i że to jest konieczne je brać... !!!Ciekawe kiedy zabronią... czy w ogóle? Łudzę się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.02.2015 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 wiecie co? Idę spać. Niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.02.2015 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Dobranoc! No właśnie .... co ćpał Napoleon i czy można to jeszcze gdzieś nabyć???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.02.2015 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 I bardzo dobrze, że poszłaś spać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.02.2015 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Najbardziej podobają mi się reklamy tych cudownych środków, po których zażyciu można z grypą jeździć na nartach. Moim zdaniem to powinno być karalne, bo jeżeli ktoś uwierzy i tak zrobi, to jak nic z zapaleniem płuc wyląduje w łóżku i już żaden forte, megaforte ani superexstraforte na stok go nie przeniesie. Ale ostatnio to mnie rozwala poetyka tej reklamy z płonącym konarem. Kto to wymyślił???!!! Nobla literackiego powinien dostać. Albo ig-nobla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.02.2015 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Najbardziej podobają mi się reklamy tych cudownych środków, po których zażyciu można z grypą jeździć na nartach. Moim zdaniem to powinno być karalne, bo jeżeli ktoś uwierzy i tak zrobi, to jak nic z zapaleniem płuc wyląduje w łóżku i już żaden forte, megaforte ani superexstraforte na stok go nie przeniesie. . I właśnie tal ludzie robią!!!!! te leki są super jak ktoś lezy w łóżku. Zbiją temperaturę, bóle mięśni. Ale nie wolno łazić. Jak łazi, to potem ma zapalenie płuc a ja ... pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.02.2015 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Kto myśli, ten wie, kto wierzy reklamom, idzie na narty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.02.2015 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Skoro Ewa ma pracę to ....niech idioci jeżdżæ na nartach oo zażyciu jednego fortecośtam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.02.2015 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Nie wszyscy mają czas na chorowanie. I czasami udaje się przełazić i nie przyleźć... do Ewy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts