Arctica 25.02.2015 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Każdy ma jakieś patenty... ale swojego na różowy sos nie zdradzę A cooo??? Tylko Depsia może mieć tajemnice??? Za to do tego Brazowego to jeszcze łycha musztardy francuskiej, trochę cukru (łyżeczka), trochę soli i nie trochę ziółek, jakich lubicie... mniam vinegret:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.02.2015 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Świetny sos czosnkowy: jogurt naturalny (duży kubek 400 g), duuuuuuży siekany ząbek czosnku, płaska łyżka miodu, łyżeczka musztardy, sól, pieprz do smaku. Pycha! i bez majonezu? muszę spróbować, choć przyznaję, że nie dowierzam. vinegret to dla mnie smutna opcja odchudzania się. Nie lubię ale nie tuczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.02.2015 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Czasami dodaję musztardę, czasami nie, wszystko zależy od humoru A sos czosnkowy z jogurtu jest boski, ja do tego używam typu "bałkańskiego" ale mozna i zwykły, dobrze tylko, gdy jest dość gęsty. I daję dwa albo i trzy ząbki czosnku bo lubię. A jak w nadmiarze mam zieleninę to i szczypiorek i koperek tez w tym sosie ląduje! Ewa spróbuj!! Różowy sos??? No qurczę, zaintrygowałaś mnie Arctica!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.02.2015 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Też daję więcej czosnku i czasem koperek, nawet sporo. Pychotne absolutnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.02.2015 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Czosnkowy z majonezem? Nie próbowałam. Zawsze robimy ze śmietany albo z jogurtu (co w rękę wpadnie). Vinegreta lubię, ale Weronika najczęściej robi, a ona przesadza z proporcjami na rzecz octu i wychodzi... ocet z czosnkiem. Piłam ostatnio sok wyciskany z ogórka, limonki, jabłka i czegoś jeszcze. Całkiem ciekawy smak. Mam zamiar eksperymentować od jutra. Na razie robiłam klasyczne zestawy - marchewka, burak, seler. Jabłko wolę zjeść normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.02.2015 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Agdus jak przyjedziecie, to Mloda zrobi z majonezem, jest pycha!!! Do tego wali taka ilosc czosnku .... Jak dla mnie bomba!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.02.2015 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Trzymam za słowo! Żadna ilość czosnku mnie nie przestraszy - wiesz dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.02.2015 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Wieeeem, mi tez nie przeszkadza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.02.2015 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Szkoda, że Andrzej zgłasza votum separatum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 26.02.2015 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 CZosnkowy to ja robiłam majonez + 1/4 jogurtu, trochę ziół prowansalskich i czosnek. Dobry ale tuczący. A'propos tuczenia, potrzebuję sukienkę wieczorową na środę. No, kolacyjną, powiedzmy. Więc poszłam dziś do Manu i się załamałam. W nic nie wchodzę. Była fajna w C&A ale ciut za krótka i opięta. Była śliczna u vanGrafa ale wyglądałam, jak baleron. W kappalu same sportowe kolekcje. Do innych nie miałam po co wchodzić, polska rozmiarówka jest na same laski. Kupiłam ... body obciskajace . Kurcze, jesienią sobie pozwoliłam i kilogramy nabiły zupełnie niezauważalnie. Chudnę teraz ale za wolno! Do bani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.02.2015 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 W sam raz wielkopostny okres jest. Też poszczę po zimie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.02.2015 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Ewa, łączę się w bólu. Też muszę wrócić do jesiennego wyglądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.02.2015 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 No ja nic nie powiem...moze tylko, ze naprawde wspolczuje i to hez zadnej ironii i sarkazmu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.02.2015 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 No spróbowałabyś tylko z ironią i sarkazmem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.02.2015 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 pojechałam dziś do ikei i dokupiłam ostatnie szafki do mojego pokoju. W sumie wygląd ma to taki sobie, ale przynajmniej pochowałam wszystkie przydasie kurzące się na szczytach szaf i regału. Do tego stopnia mam miejsce, że jedna półka została wolna a jedna szuflada została przeznaczona na podręczne kremy (dodam i... maści). Normalnie rozpasanie. Poza tym był poszukiwań sukienki ciąg dalszy. Poległam. U M&S była jedna, w bardzo przyzwoitej cenie 80 zł! i jeszcze 10 lat temu bym ją kupiła bez chwili zastanowienia a dziś nie... Była z ognisto-czerwonej koronki. T był przez lata mój ukochany kolor ciuchów "imprezowych". A teraz przymierzyłam, popatrzyłam i nie pasuje. Chemii nie ma. Smutne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.02.2015 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Cos chyba w tym jest, od dluzszego czasu jesli juz cos kupuje z ciuchow to na pewno nie jest to czerwone!. Masz ra je Ewa, to smutne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.02.2015 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 A ja sobie nabyłam czerwoną letnią sukienkę rok temu i zadowolona byłam... Tylko że to taka ciemna czerwień. Popatrz na Bon Prix. Ja zazwyczaj jestem zadowolona z zakupów u nich. Poza tym warto poczytać opinie. Mam wrażenie, że nie usuwają negatywnych, bo i takie znalazłam. Zrezygnowałam z jednej kiecki po ich przeczytaniu, chociaż bardzo mi się podobała na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.03.2015 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Bon Prix nie zdąży dojść na środę. oni mają czas realizacji 2-3 tygodnie, choć "mieszkają" w Łodzi. Poza tym jakoś nie mam do nich szczęścia. Spodnie tak, kupuję zwykle i są dobrej jakości. Ale spódnice kupiłam 2 razy i obie były niewypałem. W jednej chodzi Zuza - a kupiłam na siebie! Weszła na mnie, owszem, ale wyglądu to nabrała dopiero na osobie 3 numery mniejszej. Druga jest z materiału tak kiepskiej jakości, że po kilku założeniach się zmechaciła i wygląda jak szmata. Oni mają ciuchy , które dobrze leżą na osobach chudych, zresztą na takich wszystko dobrze leży Nic to, kupiłam bluzkę z koronki za całe 20 zł (z 200 ) ciemno czerwoną, do tego będzie czarna wąska spódnica i obleci. Bez szału. Najwyżej założę tą bluzkę bez koszulki pod spodem (ona jest 2 częściowa) a za to na body w kolorze ciała, będzie intrygująco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.03.2015 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 No i proszę, potrzeba matką wynalazku Ja w BonPrix też zamawiałam swego czasu sporo ciuchów, ostatnio jakoś od nich odeszłam, ale chyba muszę odnowić garderobę to pewnie i tam zajrzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.03.2015 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Podobają mi się sukienki z Bon Prixa, ale kupiłam tylko jedną, na wesele, długą. Mnie tam nie smutno za czerwonym, jak coś to zakładam i już! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts