Arnika 01.03.2015 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Jestem ciekawa te bluzki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.03.2015 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Końcówka wyprzedaży w sklepach. W niektórych już nie ma nic, w innych za to resztki, ale najtaniej. Przy okazji wizyty w kinie (centrum handlowe, oczywiście) nabyliśmy spodnie dla dzieci. Magda powyrastała ze wszystkich i już nawet w zimowych butach widać, że przykrótkie, a dla Małgo trafiły się dżinsy za 25 zł bardzo fajne w Smyku. Też muszę zrobić przegląd i przykrótkie oddać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.03.2015 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Zrób 7/8 albo 3/4... na lato... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.03.2015 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Z niektórych pewnie zrobię, ale nie wszystkie się nadają, no i nie potrzebują tylu par na lato.Ciekawe, że Małgosia ma 143 cm wzrostu, a spodnie musiałam jej kupić na 152, bo te na 146 były dużo za krótkie. Albo coś im się w Smyku porąbało, albo Małgo ma długie nogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.03.2015 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Rozmiarowka od jakiegos czasu to wolna amerykanka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.03.2015 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 No wiem. Ja mam ciuchy w rozmiarach od S do XL. Zaczynam szukanie od M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.03.2015 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Uwielbiam czerwony!!! A ciuchy to trzeba na oko nie na rozmiar nawet jak na ... doopę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.03.2015 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 czerwony nadal uwielbiam, ale na mnie jakoś mniej. Najbardziej go lubię w kwiatach. Tak, żeby czerwień aż "gryzła" w oczy. Takie ogniste róże na przykład. Albo nawet jakieś surfinie. Przeszłam się dziś po ogródku, prace czas zacząć a ja nie bardzo mam kiedy. Jak z mamą lepiej, to data atak astmy dostał i znowu musiałam gnać do nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.03.2015 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Uwielbiam czerwony!!! A ciuchy to trzeba na oko nie na rozmiar nawet jak na ... doopę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.03.2015 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Niestety, opieka nad rodzicami na pewnym etapie zaczyna nas dość mocno wciągać.Też to znam, nam o tyle łatwiej, że mieszkamy z Teściami, ale z kolei o tyle trudniej, że jesteśmy pod ręką w każdej chwili, przy każdym drobiazgu.Możemy mieć tylko nadzieję, że nasza starość nie będzie gorsza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.03.2015 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Przywitam się ... aaa i powiem, że czerwone kwiaty najlepiej takie walące jaskrawością po oczasch, uwielbiam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.03.2015 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 http://kobiecywizerunek.pl/wp-content/uploads/2012/07/czerwone-suknie-%C5%9Blubne.jpg http://polki.pl/we-dwoje/files/Image/galerie/29113/galeria_we_dwoje_1.jpg http://static2.platine.pl/i/galeria/31/3/463391.jpg No macie! http://www.kartkireligijne.eu/kartki/16/289.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.03.2015 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 o!!! Tą pierwszą chętnie:) a jak się znudzi to te fibryki u dołu uszlachtować i już w ogóle cudna kiecka będzie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.03.2015 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Noooo, ta pierwsza fajna, właśnie bez tych fibryków!!!! A tulipany takie, jakie mi się marzą!! Mam kilka ale czy w tym roku wylezą??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.03.2015 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 o matko, ale kiecki. Jakby tak człowiek był o 20 kg młodszy! Przynajmniej mogę sobie posadzić tulipany Takie miałam kiedyś, ale mi pod ziemię wlazły i przestałam mieć. O, własnie, muszę poszukać tulipanów i je w koszyki powkładać, bo mam jakiś mega-wypas z holandii i jak te też w ziemię się zakopią, to się popłaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.03.2015 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Tylko chiba mało odpowiednia pora na sadzenie tulipanów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.03.2015 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 no, wiem. Poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.03.2015 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Ewa - ale tulipany to jesienią, kochana, a teraz... jeśli teraz, to im szybciej tym lepiej, najlepiej wczoraj posadź albo i przedwczoraj.Bo zmarnieją, jak nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.03.2015 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Upieram sie przy sadzeniu tydzien temu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.03.2015 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 ale one są posadzone... miałam na mysli, że muszę je wykopać i w koszyki powsadzać, bo za trochę ich nie znajdę Ale to chyba jak przekwitną. W ub roku odkładałam, odkładałam i ... nie zrobiłam. Teraz nie będę czekać do jesieni. Jesienią praca w ogrodzie jest błeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts