Arnika 19.03.2015 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 U mnie są Twoje komentarze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.03.2015 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2015 Nie pa iętam, jak się robi linki... Chrypkę ma i kaszle, ma podrażnione gardło ... To oczywiście w kwestii mojej latorośli. Z nosa nie cieknie, ale tak jakby nim pociągała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.03.2015 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 No nie wiem, czemu masz taki problem z tym linkiem. Może napisz do działu technicznego forum, niech spojrzą, pomogą. A najpierw spróbuj wejść jeszcze raz w edycje sygnatury, wstawić tam link do komentów w identyczny sposób jak wstawiamy linki w naszych zwykłych postach, czyli piszesz "Komentarze", zaznaczasz ten wyraz, klikasz w globusik ze spinaczem i w oknie dialogowym wklejasz skopiowany wcześniej adres komentów. Powinno działać, no bo jakże! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.03.2015 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 DPSia, dzięki, tak zadziałało!!!! a wczoraj nie chciało a może to ode mnie z domu nie chciało, bo mam takiego antyvira, co mi życie utrudnia czasami i blokuje znienacka w każdym razie chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.03.2015 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Oooo, super, cieszę się, że dobrze podpowiedziałam! Zdjęć z Twojego ogrodu to chyba rok z okładem nie było, kochana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.03.2015 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 No to ... Dzień dobry mówię! Jak zdróweczko??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.03.2015 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 No, dziś już lepiej. wlazłam w grządki, z ogromną przyjemnością wypieliłam kuupę perzu, zastanawiam się, czy zdjąć już ubranko z klona palmowego. A zdjęc ogrodu nie ma.. bo i co ma być. Oprócz tego, że wszystko rośnie, to nic się nie zmienia. Dostałam jednak od wuja kawałek dodatkowy działki do uprawy i mogę poszaleć, wiec będą zdjęcia. Jak poszaleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.03.2015 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Noo to Ty teraz będziesz obszarniczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.03.2015 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Ja mojego klona palmowego nigdy nie otulałam i nigdy nic mu po zimie nie było. No ale może masz jakąś delikatniejszą odmianę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.03.2015 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 masz klimat cieplejszy. Kilka stopni robi różnicę takiemu klonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.03.2015 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Może i tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.03.2015 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Ja to właściwie nie wiem jakiego mam klona, nie pamiętam już, ale wytrzymuje ładnie! Ewa, możesz mi ewentualnie podpowiedź w związku z tą chrypą Karli i drapaniem w gardle ... będę wdzięczna... I koniecznie rób zdjęcia nowego obszaru działalności!!! Dbaj o siebie, nie szalej!!!! (matkoooo, komu ja to mówię?????) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.03.2015 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Braza, myślałam, że już przeszła sama. Jak nie chce sama, to daj jej sterydu do nosa 2 razy dziennie przez kilka dni i coś do ssania na gardło. Ja też brałam 3 dni końskie dawki sterydu (buderhin 2x2-3 wziewy), wczoraj miałam kaszlowy kryzys a dziś już prawie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.03.2015 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Braza, ja miewałam chrypę tak długo, że zapominałam, jak brzmi mój normalny głos. No ale ja pracowałam w szkole i nie brałam L4 nawet wtedy, kiedy ledwie było mnie słychać, a to chyba nie jest najlepszy pomysł, bo od kiedy nie pracuję, chrypka przechodzi szybciej. Może Karla w szkole za dużo gada, a na przerwach trzeba głośno...Małgo też chrypła na długo i od byle czego (przeziębienie, ale też np. kiedy się wydarła ze złości konkretniej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.03.2015 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Dam Jej ten buderihn na wsi słuczaj i dla spokoju sumienia. Nie powiem, że mi to sen spędza z powiek ale tak zupełnie spokojna to też nie jestem. Dzięki Ewa! Agduś, Karla to się raczej nie wydziera prędzej ja . Po każdym przeziębieniu tak ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.03.2015 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 Ja paskudnie chrypłam, kiedy pracowałam w szkole.Teraz - właściwie nigdy. Ale jak za dużo gadam, to potem boli mnie gardło! Okrropnie tego nie lubię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2015 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Wiem, że zasuwasz jak motorek więc doopy nie zawracam tylko przywitam się popołudniowo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.03.2015 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 A ja wieczornie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.03.2015 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 To i ja pomacham.... Zdrówka i siły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.03.2015 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Ano, miałam rodziców przez 2 dni w komplecie a wcześniej mamę samą. Dobrze, że nie zwariowałam. Tata czynił próby zagnieżdżenia się a ja nijak nie mam dla obojga miejsca. Ten dom nie jest dla 5 osób, stanowczo. Nawet pokój gościnny nie ma drzwi, bo dotychczas był po prostu gabinetem. Muszę przemyśleć sprawę a nade wszystko wywalić pianino. A. stwierdził, że zostawi sobie ramę ze strunami jako ozdobę a reszta pójdzie do pieca . Owszem, pianino jest zabytkowe ale strasznie sfatygowane i za chiny nie stroi. Nie ma co się rozczulać, skoro grać się nie da Muszę przystosować dół do rodziców, bo oni wyraźnie chcą się przystosować do dołu... Inna sprawa, ze o ile z moim ojcem jest spokojnie i da się żyć, o tyle życie z mamą jest fatalnym pomysłem i raczej się nie da. Znaczy nie da się pozostać normalnym. Ranyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts