DPS 14.05.2015 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Nie wiem czy kiedykolwiek istniało rzetelne dziennikarstwo.Jak świat światem, media zawsze manipulowały i wykrzywiały rzeczywistość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.05.2015 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Nie wiem czy kiedykolwiek istniało rzetelne dziennikarstwo. Jak świat światem, media zawsze manipulowały i wykrzywiały rzeczywistość. A jednak wielu, bardzo wielu posiłkuje się w różnych sytuacjach właśnie doniesieniami mediów tak je dobierając, żeby własny interes na tym ukręcić! A media dobrze wiedzą, co i jak mówić, żeby zwiększyć oglądalność/poczytność/słuchalność! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 14.05.2015 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Od tygodnia usiłuję kupić 12 mb deski modrzewiowej tarasowej. NIKT nie jest zainteresowany sprzedażą. Przypomina mi to moje próby z podłogą przemysłową (taka mała powierzchnia nie była interesująca dla wykonawców), z zakupem komina systemowego (producent chciał sprzedać 10 kominów lub przez przedstawiciela na łódź, kłopot w tym, że przedstawiciel też chciał sprzedać 10!) I jak tu zyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.05.2015 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 A sprawdzałaś w jakiś niewielkich tartakach? Ja swoje deski (fakt, było tego trochę więcej) kupiłam właśnie w niedużym tartaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 14.05.2015 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Nie sprawdzałam. Nie mam czasu jeździć po 6 desek! Usiłuję kupić w necie i dostać kurierem. Chyba to niewykonalne. Piszę pytenia do tartaków, na 10 odpowiada 1 że nie jest zainteresowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.05.2015 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 deske modrzewiowa ma leroy i wysyla kurierem jakby co http://www.leroymerlin.pl/szukaj.html?q=deska+tarasowa&sprawdz=true Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.05.2015 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 wiem, TARcia, ale ceny są albo odlotowe albo trzeba kupić całą paczkę, a tyle desek mi nie jest potrzebne. mam na taras panele drewniane i te deski mają być na "obwódkę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.05.2015 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Ewa ale w paczce sa po 2, 3 lub 4 szt. Zalezy od dlugosci i grubosci dechy. to jak potrzebujesz 6 dech to wystarcza ci dwie lub trzy paczki. nie wiem po ile sa w tartakach te w leroju modrzewiowe za paczke stowka z hakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.05.2015 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 a Braza ma cały modrzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.05.2015 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Obawiam się, że poważnie by Ci się oberwało, gdybyś na poważnie Brazie zaproponował przerobienie modrzewia na deski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.05.2015 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 a Braza ma cały modrzew A bój się tam czego chcesz choopie ale gdzie te słynne obiecane imprezy się będą odbywać jak modrzew padnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.05.2015 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Może się nie bać. Nawet Brazy modrzew sam do mnie nie przyjdzie. TARcia, w tartakach po 50 zł, jest różnica. Ale ciii, jeden się do mnie dziś odezwał, mam szansę na deski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.05.2015 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 ulala roznica znaczna:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.05.2015 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Jamles, Ty się trzymaj z daleka od mojego modrzewia boooo ....!!! Imprezę w końcu trza by zrobic, bo nam ten modrzew totalnie z nudów odleci!! Trzymam kciuki za ten jedyny tartak, coby się nie wycofał ....!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.05.2015 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 No i co, będą te deski z tartaku...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.05.2015 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 nie będzie. Deski kosztują 60 zł a ich przewóz wyceniono na 40. Za 100 to sobie faktycznie mogę w Leroy sama kupić, bez łaski. Dziwne to jakoś, bo zamawiałam kiedyś i nie było problemu a było taniej. Ceny zaporowe, żeby sobie nie zawracać głowy sześcioma deskami??? Od dobrobytu w d.. się przewraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.05.2015 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Kiedyś u stolarza można było kupić listewki, pojedyncze deseczki, deski...Teraz - zapomnij.Czasy takie durnowate. Chyba rzeczywiście od dobrości im się na głowę porobiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.05.2015 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 nieprawda Depesia, dalej mozna. i wiem co mowie, bo mezu ostatnio dla babci swej robil tarasiunieczek (micro tarasik ) i dupereli potrzebowal. nie bylo problemu tylko samemu trzeba bylo po to pojechac. ale akurat mial w drodze do pracy wiec no problemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.05.2015 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Ha, może jeszcze jakieś niedobitki. U nas np. nie ma mowy i też wiem, co mówię. Nawet obrzynów nie kupisz, ani skraweczka! Wszystko na pniu wykupuje Kronopol na panele, w życiu ani kawałka nie sprzedadzą, nie chce im się bawić z klientem detalicznym i to malutkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.05.2015 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 a tak na marginesie przez ostatnie moje niebytnosci zauwazylam straszne narzekactwo na forumie, w wiekszosci odwiedzanych watkow, i to na wszystko. CO JEST???? chyba za duzo na fejsie siedzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts