Agduś 22.06.2015 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Sowy jedzą gryzonie, niektóre gatunki też ptaki i bezkręgowce, ale duże są i mają możliwości obronienia się przed kotem. W każdym bądź razie te, które latały obok naszego domu, były duże. Gniazdo mają niedaleko i wcześniej słyszeliśmy je stamtąd, ale ostatnio dzieci zaczęły latać i teraz wpadają w odwiedziny całą rodzinką. Właśnie słucham głosów sów i usiłuję poznać nasze. Na nagraniu jest ten głos, ale jako pierwszy ilustruje wstępne informacje i nie ma podpisu. Szukam dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.06.2015 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 sowy jedzą koty? Fajne ptaszki Cóż, zjadła dziś porcję chrupek z ręki i na swoim posłaniu. Chyba była głodna, bo nawet te niedobre jadła. Porąbało psa... A normalnie jada na stojąco? Bo może w tym problem że pozycja jej przestała odpowiadać. Może ją coś boli? Nasz Maksiu też w pewnym momencie wolał jeść na leżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.06.2015 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Z tego co pamiętam to ona na lato mało jadła... może teraz też wersja light... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.06.2015 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 a moze rzeczywiscie cos ja boli jak ma miske za nisko, nasze maja stoliki podwyzszane do jedzenia i do wody, bo duzy bialy ze swoja wada ciagle sie dlawil. chcociaz ten to obecnie tez jest niejadkiem, nie lubi jesc w stalym miejscu, glownie towarzysko z ludzmi, czyli my sniadanie / kawa to i on sniada, kiedy my obiad to i on ucztuje. za to maly oddalby zycie za zarcie, nie je tylko jak jest chory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.06.2015 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 ma stojak i miskę wysoko. Też się zastanawiam - miała na USG powiększoną śledzionę i może jej uciskać. Miała być kontrola teraz ale ciągle coś wypada i nie ma kiedy z nią jechać. Spróbuję jeszcze przed urlopem. Inna sprawa, że zawsze na lato jadła mniej. Ale sprawdzić muszę, tylko jak mam się rozdwoić? Teraz na tapecie mam operację mamy i to jakby ciut ważniejsze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.06.2015 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 kurcze, nie zazdroszcze, zawsze cos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2015 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Uuuuu, trzymaj się Ewcia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 23.06.2015 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Moja czasem jak je (ma miskę nisko), to jej się tak tylne nogi trzęsą. Jakby ją coś bolało. Ale nie zawsze. Inna sprawa, że jej życie to ciągłe żebranie i poszukiwanie jedzenia. Jak nie je, to znaczy, że ciężko chora. A co do rozdwojenia, to mam podobnie. Na zasadzie weźmy się i zrób. Trzeba chyba wydawać rozkazy i przestać liczyć, że ktoś się domyśli. A z mamą coś poważnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.06.2015 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Mam nadzieję, że daszradę, jak zawsze.Dużo siły, dla Ciebie i dla Mamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.06.2015 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 A z mamą coś poważnego? na szczęście to tylko zaćma. ale trzeba jechać, przywieźć, zawieźć, badania zrobić. czasochłonne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.06.2015 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 To aby wszystko się poukładało... i zdrówka dla Mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.06.2015 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Uffff .... Pozdrawiam Mamę i uściski dla Ciebie zostawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 24.06.2015 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 To całe szczęśce, że tylko to. Po operacji też trzeba doglądać i to też czasochłonne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.06.2015 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Jak nie urok to przemarsz wojska.Dziś rano przy myciu podłogi zobaczyłam brązowe kropki. Wczoraj pies chciał wyjśc w nocy, potem rano. Nie je nadal. Poskładaliśmy to i pognałam do weta. Niestety, w sobotę tylko dyżur. Siedział jakiś biedak napchany wiedzą książkową ale ani USG ani badań. Pustynia. Zbadał, jak umiał, dał antybiotyk i kroplówkę. NaCL. Dobre i to. Ropomacicza wykluczyć nie mógł, ale pociesza mnie ten antybiotyk, choć do poniedziałku, do czasu pojawienia się prawdziwego doktora jest zabezpieczona. Jeżeli coś, to jest to baaardzo początkowy początek. Teraz pies leży pod kroplówką a pan go trzyma.Jutro przywożę mamę.W poniedziałek mama i pies..... ja pracuję od 8 do 20. Psem musi zająć się Zuza. Jeszcze jakieś atrakcje? A, przed urlopem muszę oddać publikację. Która jest jeszcze w lesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.06.2015 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Potrzymam kciuki za mamę w poniedziałek .. A od dziś za sunie... Zuza da sobie radę... A ty nie myj tych podług tylko siadaj do publikacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 27.06.2015 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Mój wet mówi, że jak pies nie ma apetytu, to na bank coś się dzieje. Weź w poniedziałek urlop na żądanie i tyle. Czasem się pewnych rzeczy nie przeskoczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.06.2015 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Czasem tak jest, że prawo serii działa bezlitośnie.Na szczęście nawet działanie tego prawa kiedyś MUSI się skończyć.Trzymaj się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.06.2015 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Weź w poniedziałek urlop na żądanie i tyle. Czasem się pewnych rzeczy nie przeskoczy. Przed urlopem!!! Pomijam fakt, że mam zapisanych pacjentów. Pies nie je nadal ale nie wygląda na chorego. Jutro mam duuużo atrakcji. Byle do środy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.06.2015 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Katma przy ropomaciczu poza plamieniem piła straszliwe ilości wody i normalnie jadła. Oby u Twojej skończyło się na strachu ... Siły życzę i nie daj się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.06.2015 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Trzymałam dziś cały dzień kierownice, myśląc też o Twojej Mamie i o psince Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts