TAR 07.09.2015 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 u nas wlasnie slonko wylazlo zza chmur, w domu stala temperatura mimo wietrzenia 24-25 st., jednak troche slonca w oranzerii i juz wytrzymac nie mozna. tylko ten wiatr mnie wkurza. jeju niech mnie ktos kopnie i pogoni do pakowania:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.09.2015 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 (edytowane) jeju niech mnie ktos kopnie i pogoni do pakowania:rolleyes: A sio, do pakowania biegusiem marsz������������ Słonecznego, relaksującego i smacznego urlopu������������ Edytowane 7 Września 2015 przez Maxtorka dokończenie postu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.09.2015 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 A co to za krzaczki jakieś? Miały być ;) i :D Mam nadzieję że teraz będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.09.2015 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Przez 2 dni nie mogłam wejść na FM. Coś się popitoliło. A dziś nie mam właściwych okularów w pracy, więc piszę na pół ślepo. Krzaczki???? Aby na pewno u mnie?Bo ja mam tylko zdychającego po przesadzeniu perukowca. Ale ciii, może jednak się przyjmie. Bardzo mu kibicuję, ale to się okaże dopiero wiosną. TARcia, zazdroszczę wyjazdu. Pakowania jakby mniej. Pada. Zimno. Skończyłam plecy kamizelki, zaczęłam przód. Dwie recenzje leżą i już prawie płaczą. Jedna po poprawce. Dlaczego ludzie piszą bzdury i dopiero jak się ich pogoni, to zaczynają sensownie? Dlaczego ja te bzdury muszę czytać? Wróciłabym do pracy, lecz nie mam okularów. Jak zyć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.09.2015 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Ewa.. dlatego Ty jesteś tu gdzie jesteś... a oni nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.09.2015 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 spakowalam.............reczniki . a jeszcze ciuchy, kosmetyki, buty, psie klamoty, klamoty plazowe - jak o tym mysle to juz mi sie znowu nie chce, mam za maly samochod:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.09.2015 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 My pakujemy się za miesiąc. I tak mi się zdaje, że spakuję się śpiewajęcy! Biegusiem i natentychmiast! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.09.2015 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 (edytowane) a gdzie brykacie? do pakowania zawsze mam niechcieja, a do rozpakowywania jeszcze wiekszego, walizy dobre dwa tygodnie czekaja, wyciagam tylko brudy a reszta lezy i czeka na zmilowanie Edytowane 7 Września 2015 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.09.2015 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Na Cypr się zbieramy, byłam w tym roku i jestem zachwycona, zwłaszcza górami. Ale z gór 40 min. autem do plaż śródziemnomorskich, a w drugą stronę 30 min. autem na dolną stację wyciągu narciarskiego. Absolutnie i nieprawdopodobnie piękne miejsce. I jedzenie tamtejsze, ludzieeeee.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.09.2015 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 tez pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.09.2015 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Aneta, w październiku jedziecie? U nas już będzie do bani, ale Grecja pewnie jeszcze ciepła. Tak, stanowczo bym się wybrała Mnie się w przyszłym roku Seul kroi, ale szczęśliwa nie jestem. Nie przepadam za Azją no i do tego Korea, fuj. Nie wiem, czy się zdecyduję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.09.2015 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 W październiku, wtedy mamy zakończenie sezonu i nadchodzą NASZE wakacje. A na Cyprze wtedy temperatura wody w morzu (średnia statystyczna) 24*C, powietrze 30*C na plażach, a w górach 20*C. Bosssko! A czemu nie chcesz jechać do Seulu, nie lubisz Azji? Ja raz to bym pojechała zobaczyć, byle niezbyt długo, bo podejrzewam, że taki moloch jak Seul mógłby mnie przytłaczać. Wielki, zatłoczony do granic możliwości, niezrozumiały... Ale na pewno są tam piękne miejsca, no i ciekawość by mnie wiodła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.09.2015 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Ciekawość to mnie zawiodła do HongKongu. Podwójna ciekawość, bo miasto pokolonialne. I o ile pozostałości brytyjskie zachwycają, o tyle wpływy chińskie wszystko psują. Mentalność chińczyków jest nieodgadniona, inna kultura, inny system wartości, inne normy. A Seul to jeszcze gorzej, nie ma pozostałości tylko upiornie zunifikowani azjaci. Do Szanghaju to bym pojechała, ale nikt mnie nie wysyła .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.09.2015 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Wróciłabym do pracy, lecz nie mam okularów. Jak zyć??? Lupa!!!! Na kilka dni ... no dobra, tydzień - półtora ... to bym do jakiegoś azjatyckiego kraju pojechała, na dłużej ... chyba nie! TARcia spakowana???? Nieeeeeeee???!!!! No to już!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.09.2015 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 powoli do tego dojrzewam, zbytnio czasu juz nie mam skoro za pare godzin mamy ruszac wlaczylam wlasciwa muze moze nastroi mnie troche bardziej wakacyjnie, jestem tak zmeczona praca, ze chyba jeszcze do mnie nie dotarlo, ze mam urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.09.2015 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 TAR - bawcie się dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.09.2015 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Azja? Tybet bym zobaczyła chętnie. W Japonii, poza wielkimi miastami, pewnie też by było co oglądać. Chiny niewątpliwie mają mnóstwo pięknych miejsc, ale jakoś ideologicznie mi nie odpowiadają. O Korei nigdy nie myślałam. Za to jakieś stepy, Mongolia, Kazachstan... Może kiedyś? A południe Europy owszem, za jakiś czas, kiedy będziemy mogli jechać jesienią. Wtedy Grecja, Włochy i inne takie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.09.2015 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Zgadza się, jesień to znakomity czas, żeby się udać na południe. Nawet ptaki o tym wiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.09.2015 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 A latem na północ... Ewa, czy Ty przypadkiem nie zgubiłaś w te wakacje ceglastego polaru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.09.2015 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Zastanawiam się, czy miałam ceglasty polar.. rudy miałam, ale go chyba nie brałam... nie wiem, gdzie jest.. Ale może jakbym zobaczyła zdjęcie, to by mi się przypomniał. A co, zabrałaś od Marzeny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts