Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy Ewy (EZS)

metea

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jeju niech mnie ktos kopnie i pogoni do pakowania:rolleyes:

A sio, do pakowania biegusiem marsz������������

Słonecznego, relaksującego i smacznego urlopu������������

Edytowane przez Maxtorka
dokończenie postu

Przez 2 dni nie mogłam wejść na FM. Coś się popitoliło. A dziś nie mam właściwych okularów w pracy, więc piszę na pół ślepo.

Krzaczki???? Aby na pewno u mnie?

Bo ja mam tylko zdychającego po przesadzeniu perukowca. Ale ciii, może jednak się przyjmie. Bardzo mu kibicuję, ale to się okaże dopiero wiosną.

TARcia, zazdroszczę wyjazdu. Pakowania jakby mniej.

Pada. Zimno. Skończyłam plecy kamizelki, zaczęłam przód. Dwie recenzje leżą i już prawie płaczą. Jedna po poprawce. Dlaczego ludzie piszą bzdury i dopiero jak się ich pogoni, to zaczynają sensownie? Dlaczego ja te bzdury muszę czytać?

Wróciłabym do pracy, lecz nie mam okularów. Jak zyć???

Na Cypr się zbieramy, byłam w tym roku i jestem zachwycona, zwłaszcza górami.

Ale z gór 40 min. autem do plaż śródziemnomorskich, a w drugą stronę 30 min. autem na dolną stację wyciągu narciarskiego. :cool:

Absolutnie i nieprawdopodobnie piękne miejsce.

I jedzenie tamtejsze, ludzieeeee.... ;)

Aneta, w październiku jedziecie? U nas już będzie do bani, ale Grecja pewnie jeszcze ciepła. Tak, stanowczo bym się wybrała ;)

Mnie się w przyszłym roku Seul kroi, ale szczęśliwa nie jestem. Nie przepadam za Azją no i do tego Korea, fuj. Nie wiem, czy się zdecyduję...

W październiku, wtedy mamy zakończenie sezonu i nadchodzą NASZE wakacje.

A na Cyprze wtedy temperatura wody w morzu (średnia statystyczna) 24*C, powietrze 30*C na plażach, a w górach 20*C.

Bosssko! :D

A czemu nie chcesz jechać do Seulu, nie lubisz Azji?

Ja raz to bym pojechała zobaczyć, byle niezbyt długo, bo podejrzewam, że taki moloch jak Seul mógłby mnie przytłaczać.

Wielki, zatłoczony do granic możliwości, niezrozumiały...

Ale na pewno są tam piękne miejsca, no i ciekawość by mnie wiodła! ;)

Ciekawość to mnie zawiodła do HongKongu. Podwójna ciekawość, bo miasto pokolonialne. I o ile pozostałości brytyjskie zachwycają, o tyle wpływy chińskie wszystko psują. Mentalność chińczyków jest nieodgadniona, inna kultura, inny system wartości, inne normy. A Seul to jeszcze gorzej, nie ma pozostałości tylko upiornie zunifikowani azjaci. Do Szanghaju to bym pojechała, ale nikt mnie nie wysyła ;)..

Wróciłabym do pracy, lecz nie mam okularów. Jak zyć???

Lupa!!!!

Na kilka dni ... no dobra, tydzień - półtora ... to bym do jakiegoś azjatyckiego kraju pojechała, na dłużej ... chyba nie!

TARcia spakowana???? Nieeeeeeee???!!!! No to już!!!!!!!

Azja? Tybet bym zobaczyła chętnie. W Japonii, poza wielkimi miastami, pewnie też by było co oglądać. Chiny niewątpliwie mają mnóstwo pięknych miejsc, ale jakoś ideologicznie mi nie odpowiadają. O Korei nigdy nie myślałam. Za to jakieś stepy, Mongolia, Kazachstan... Może kiedyś?

A południe Europy owszem, za jakiś czas, kiedy będziemy mogli jechać jesienią. Wtedy Grecja, Włochy i inne takie.

Zastanawiam się, czy miałam ceglasty polar.. rudy miałam, ale go chyba nie brałam... nie wiem, gdzie jest.. Ale może jakbym zobaczyła zdjęcie, to by mi się przypomniał. A co, zabrałaś od Marzeny?