Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do budowy Ewy (EZS)

metea

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie :)

Mam koleżankę / doktorantkę w innym mieście. Zrobiła swoje badania do doktoratu ale trzeba sprawdzić u tych osób układ równowagi. Oni do Łodzi nie dojadą, większość to ludzie starsi. Na miejscu badań się nie zrobi, no to zabrałam sprzęt i przyjechałam zbadać. Pragmatycznie mówiąc - i mnie jest potrzebny ten doktorat ;)..... aby otrzymać uścisk ręki jeszcze Dudy a nie kogoś po nim. Choć akurat na Dudzie mi nie zależy. Na czasie tak.

Nie :)

Mam koleżankę / doktorantkę w innym mieście. Zrobiła swoje badania do doktoratu ale trzeba sprawdzić u tych osób układ równowagi. Oni do Łodzi nie dojadą, większość to ludzie starsi. Na miejscu badań się nie zrobi, no to zabrałam sprzęt i przyjechałam zbadać. Pragmatycznie mówiąc - i mnie jest potrzebny ten doktorat ;)..... aby otrzymać uścisk ręki jeszcze Dudy a nie kogoś po nim. Choć akurat na Dudzie mi nie zależy. Na czasie tak.

Rozumiem. :yes:

W sumie to szkoda, bo może bym się wybrała. ;) Po infekcji ucha dwa lata temu nie mogę z nim dojść do ładu, ale w takim razie jak znajdę trochę czasu (pewnie w okolicach listopada), to się wybiorę do jakiegoś lokalnego specjalisty.

Jakoś tak nie umiem sobie wyobrazic, że Twoja Młoda się nie dostaje na takie studia, na jakie chce .... No cóż, może mam problem z wyobraźnią ...?

Powodzenia!!

Trzymam kciuki i ja, wierzę w Zuzę!

Wychodzi na to, że Ewa ma najbujniejszą z nas wyobraźnię...

oj mam. Ja jestem panikara.... szczególnie jak nic nie mogę zrobić..

dziś dzień spędziłam w piwnicy

sama dobrowolnie się tam znalazłąm, bo tam nasze lokum jest

dobrze, że palę, to na moment wyskakiwałam na świat

potem odwiedziła mnie moja studentka a na koniec kolega, przy którym patrzyłam ostentacyjnie na zegarek, bo zaczynała się cisza nocna a on gadał głośno ;)

Jestem padnięta

Palenie się przydaje .... :yes:

W dwóch przypadkach - 1. kiedy za długo czekaliśmy na przystanku, ojciec zapałał papierosa i autobus natychmiast przyjeżdżał, 2. Kiedy gryzły komary, dym je odstraszał (w tym przypadku jednak trzeba wybierać pomiędzy smrodem a komarami).

Z komarami to mit, one tylko się przesuwają

Wróciłam wczoraj w nocy do domu. Jakie wygodne mam łóżko. Jak cudownie wyciszony dom!!! Tam o 6 rano już młodzież emerycka rozkręcała telewizory a o 7 było tup tup na śniadanie. Za to o 10 spali a ja.. nie umiem. Po 4 godzinach snu zaczynałam chodzić na rzęsach a jeszcze wczoraj machnęłam drogę do domu.

Oh, DPSia, małolat jeszcze jesteś, tamta młodzież to tak po 70 na oko. Ale dziarscy. Na śląsku twardzi ludzie są. Przy próbie kalorycznej (wywołuje się zawroty) nikt nawet nie pisnął. A nasi, łódzcy to lamentują, marudzą....

Badania były krótkie ale bardzo intensywne. Mówiłam, że prawie nie wychodziłam z piwnicy ;)