amalfi 02.10.2015 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 próba kaloryczna, moja droga, to lanie wody do ucha. Zimnej i ciepłej. po to, żeby pobudzić błędniki. Twardym trzeba być Moja mama miała to badanie. Niby stwierdzono chrobę Meniere"a, ale od roku nie ma objawów. Chyba, że leczenie daje skutek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.10.2015 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Rany boskie, terroryści nie lekarze!!!!!!;) To ja jeszcze do młodzieży nie-emeryckiej sie zaliczam bo rano ledwo żyję!!!! Agduś, ja też zapalałam papierosa, gdy tramwaje w Wawie sie spóźniały - to zawsze działa!!! Na komary - nie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.10.2015 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Moja mama miała to badanie. Niby stwierdzono chrobę Meniere"a, ale od roku nie ma objawów. Chyba, że leczenie daje skutek.Nie ma leczenia. Ale jest silna zależność od stanu psychicznego. Są stresy- są objawy. I dieta niskosolna (lub równo-solna) pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 02.10.2015 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Nie ma leczenia. Ale jest silna zależność od stanu psychicznego. Są stresy- są objawy. I dieta niskosolna (lub równo-solna) pomaga. No własnie musiała się nauczyć żyć prawie bez soli. A soliła strasznie. W czasie remontu jak się musiałam na miesiąc przenieść do rodziców to normalnie nadciśnienia dostałam. Wróciłam do swojej kuchni i się wyrównało. Rzeczywiście miała duży stres przy nasilaniu się objawów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.10.2015 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 O rany, naprawdę lekarze są terrorystami! I okrutnikami, a jakże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 02.10.2015 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 A niektórzy są śmieszni. Ostatnio sąsiadka mi opowiadała o kieleckim neurologu, który do wszystkich pacjentek mówi per Grażyna. Nie chciałam w to uwierzyć, ale moja mama u niego było i potwierdziła. To taki starszy śmieszny pan i nikt sie na niego nie obraża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.10.2015 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 No, naprawili forum. Wczoraj nie dało się wejść. A dzisiaj nie mam czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2015 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Ja wczoraj wlazłam bez problemu ale wieczorem ... Uważaj na zakrętach! Gdy zobaczysz własny zadek ... zwolnij!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.10.2015 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Ja dzisiaj miałam dzień lenistwa. Nie zrobiłam prawie nic. Posiedziałam przy kompie i ugotowałam ziemniaki. Niestety mąż mi przyniósł wiaderko grzybów i będę musiała zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.10.2015 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Ja bym się cieszyła z wiaderka grzybów i jeszcze jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.10.2015 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Ja bym się cieszyła z wiaderka grzybów i jeszcze jak... Cieszę się, cieszę. W dodatku to same rydze. Ale jakoś tak mi plan dnia popsuły, bo miałam się leniwić do jutra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2015 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Rydze ... ło mamuniu!!! Wieki nie widziałam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.10.2015 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Rydze ... ło mamuniu!!! Wieki nie widziałam!!! No ja właśnie też. Aż się zaczęłam zastanawiać, czy rydze się obgotowuje do marynowania, bo już zapomniałam. Ale już wiem, że tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.10.2015 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Ja bym zjadła.. a jakby o rydzach słyszał mój mąż... to by dopiero się oblizywał.. ale mu nie wolno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.10.2015 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Andrzej dzisiaj przyniósł kanie. Były na obiad. Jutro będą na obiad. Suszą się. Będą marynowane.Od cholery tych kań. Jak nie było, to nie było, a kiedy się pojawiły, to od razu za dużo...No, to sobie ponarzekałam po polsku... Ja tam nie miałam problemu z logowaniem. Może dlatego, że się nie wylogowuję wcale. Za to zdjęć nie mogłam wklejać, a teraz to chyba pójdę spać, bo lecę na pysk. Ekspres do kawy dogorywa, a ja bez kawy mu w tym towarzyszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.10.2015 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 grzyby, fuj rydze podobne do jakiegoś mleczaja, o ile pamiętam (nie chce mi się szukać) to działa halucynogennie? O kaniach nawet nie mówię, toksykologia jest pełna znawców Zadka nie widziałam, bylam zajęta na siedząco. Jedna praca, druga praca, odebrać dziecko. Cały dzień z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.10.2015 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Dobrze pamiętasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.10.2015 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Agduś - gorąco polecam flaczki z kani, przepis na pewno znajdziesz w necie.Genialne, przepyszne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.10.2015 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Grzyby uwielbiam, ale kani sama bym nie zerwała - za cholerę nie pamiętam, czym się różni od sromotnika!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.10.2015 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 U kani pierścień na trzonie jest luźny, u sromotnika przyrośnięty.Kania urwie się z poszarpanym na dole trzonkiem, a sromotnik ma charakterystyczną pochewkę, takie okrągłe "coś" otulające koniec trzonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts