Agduś 16.10.2015 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 A przepraszam, musiało być u Brazy strasznie tłoczno. Na razie munduru nie ma. Najpierw mówiła, że po pierwszym roku dostaną, a teraz, że chyba po pierwszej sesji. Będzie miała do wyboru spódnicę albo spodnie (wiadomo, co wybierze) i dwa rodzaje nakrycia głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.10.2015 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Ślubny w klinice leżał na sali ze studentem medycyny, który studiował w Łodzi.. i jest tam wojskowa akademia, i studenci mundur mają... Może Zuza też tam pójdzie jeśli lubi mundur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.10.2015 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Zuza tam własnie się wybiera Czy wiecie, że jak byłam młoda, to moje największe marzenie to był WAM? Bo tam SAMI CHŁOPCY!!! Ale już nie te czasy, nawet WAM się sfeminizował. Medycyna to głównie dziewczyny, choć jest to bardzo niedobre dla zawodu. Ale dziewczyny lepiej się uczą, to się dostają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.10.2015 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 W/g opinii chłopaka to bardzo dobra uczelnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.10.2015 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 taka sobie. ale ważne, że w domu i strzelać uczą Dziecko podeszło racjonalnie- w razie W i tak powołają wszystkich lekarzy. To może lepiej coś umieć? Ale to jeszcze pół roku, zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.10.2015 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2015 Na WAMie sa zielone mundury a mój Szanowny ma czarny i Wero taki bedzie miała!! Strzelać to bym chciała umieć! Tyle lat w MW, tyle możliwości i wszystko na nic, bo nie miałam sił przeładować tego cholernego P-64!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.10.2015 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2015 A my mamy wiatrówkę i nawet czasem strzelamy. I łuk też mamy i też strzelamy.No, to miejcie się na baczności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.10.2015 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2015 Łuk też mamy. I tarczę na dębie. Kiedyś wujo przyszedł postrzelać i omal swojej żony nie upolował A zielony mundur też ładny, ale WAM bez mundurów chodzi. Chyba. Bo jest "cywilny-WAM" i WAM-MON. Ten cywilny to taki zwykły z kilkoma dodatkami wojskowymi a żołnierze to MON, ale to już trzeba być hobbystą i lubić w puszczę jechać do jednostki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.10.2015 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Oooo, ja też mam łuk!!!! Muszę sobie strzał naostrzyć! Rozumiem, że Zuzia na cywilny WAM idzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.10.2015 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Wiem, że masz łuk. Nawet z tego samego sklepu, co nasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.10.2015 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Mnie się wydaje , że na wojskowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.10.2015 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 nie, jeżeli to na cywilny.Wojskowy, jak mówiłam, dla hobbistów. Jak ktoś ma tatę generała, to jest to właściwy kierunek, bo do najlepszej kliniki na specjalizację. A bez taty jedzie się na poligon a specjalizacja jak pozwolą i kiedy pozwolą. To już tylko desperaci to biorą. Wiatrówki nigdy nie kupowałam, bo miałam uraz "zawodowy". Jak strzelałam, to miałam dobrą broń. A te wiatrówki dostępne na rynku są albo kiepskie albo bardzo drogie. Na bardzo drogą zabawkę to mi się nie chce wydawać kasy a na kiepską szkoda. No i mam profesjonalne zachciewajki, a to tarcza na linkach, żeby nie latać, jakiś łapacz .. za dużo zachodu. Poszłabym czasem za strzelnicę, ale nie ma w okolicy. A poza tym... kiedyś byłam dobra, teraz pewnie się zepsułam (i oczy nie te i treningu brak) i po co mam się o tym przekonywać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.10.2015 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Wiatrówkę mamy dobrą (składkowy prezent dla Andrzeja od kolegów) i na tym kończy się profeska. Łapacz, stojak na tarcze i same tarcze to samoróbki. Moim największym problemem jest to, że jestem skrzyżowana. Strzelam rzadko i za każdym razem muszę sobie przypomnieć, jak się poskładać, żeby to miało sens. Gdybyśmy częściej się w to bawili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.10.2015 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Oooo my też czasem strzelamy.Z rury wydechowej traktora! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.10.2015 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 DPSia wróciła A w kogo celujecie tym traktorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.10.2015 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Na kogo wypadnie na tego BĘC!!! a jak kamizelka? chwaliłaś się? tulgać się na poprzednią stronę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.10.2015 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Zazwyczaj pada na jakąś Bogu ducha winną wronę właśnie przelatującą. Bo traktor ma rurę wydechową skierowaną do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.10.2015 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Arctica, kamizelkę założyłam i po debacie wyszło, że musi mieć jeszcze ściągacz na dole. No więc nadal sięrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.10.2015 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Ta rura wydechowa w górę mnie powaliłą! Co Wam te biedne wrony zrobiły???? Na P.O. nawet mi dobrze strzelanie szło a teraz ... szkoda gadać! Chętnie bym sobie jednak jakiś straszak nabyła, taki "bez pozwolenia". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.10.2015 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Kogo będziesz straszyła?Coraz bardziej boję się przyjeżdżać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts