Arnika 25.10.2015 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2015 To daj taki zwykły koperek... Ja mam koper zasuszony.. zawsze jak mi zostanie to suszę .. i tak sobie wisi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.10.2015 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Będzie dobrze, Pani Ewo, bedzie Pani zadowoooolooooona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.10.2015 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2015 A ja mam ususzony koperek na grządce, bo wyjątkowo w tym roku urósł, a ogórków na zimę nie kosiłam - z zeszłego roku zostały. Nie zebrał się sam, więc stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.10.2015 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Świnia, nie koperek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.10.2015 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 No wiesz... Świnia to on by był, gdyby leżał, a on jednak stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.10.2015 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 A buraki tkwią. W nocy przymrozek ma być, ale skoro śniegi przetrwały, to im nie zaszkodzi. Muszę je wreszcie zebrać i zobaczyć, ile tego dobra mam i czy warto w ogóle zaczynać się paprać, coby je w słoiki wsadzić. Zresztą najwyżej dokupię trochę, bo buraczki uwielbiam, a te stare wyszły ze słoików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.10.2015 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Fakt, buraczki pyszne są.Piszczy mi, że kapusty jeszcze nie zakisiliśmy, niby zabrane wszystko z pola, a zdążyć nie możemy z niczym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.10.2015 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Świnia to on jest, bo sam nie chciał się zebrać, o!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.10.2015 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 koperek włożyłam zielony i się kiszą. Zobaczymy. Buraków nie hoduję a koperek mi nie rośnie, nie muszę zbierać przynajmniej. Słyszeliście, że mają gimnazja likwidować :jawdrop: wesoły czas nam nastał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.10.2015 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Dopiero się zacznie....A o politykę zagraniczną szczególnie z wielkim niedźwiedziem.. aż się boję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.10.2015 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Mam nadzieję, że się z tą likwidacją nie pospieszą, bo Małgo nie może się doczekać tego gimnazjum w sąsiedniej wsi, do którego Weronika chodziła, a Magda chodzi teraz. W sumie mnie się gimnazja od początku nie podobały, ale teraz jakoś się do nich przyzwyczaiłam, zwłaszcza, że wokół nas jest kilka społecznych, bezpłatnych, na dobrym poziomie, a tutejszej podstawówki nie znoszę i nie mogę się doczekać, aż ostatnie moje dziecko ją skończy. Znaczy niektórzy nauczyciele są w porządku, ale derekcja to najbardziej zabetonowany beton, jaki widziałam w życiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.10.2015 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 mnie gimnazja też się nie podobają, ale jeszcze bardziej nie podoba się zamieszanie. Znowu zmiana. Niby dzieci już do czegoś przywykły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.10.2015 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Jak zwykle najgorzej będą miały roczniki przejściowe. Za dużo tych zmian w oświacie! Każde moje dziecko "idzie" innym programem. Coraz to zmieniają się egzaminy, programy, podręczniki. Najgorsze, że nie są to zmiany na lepsze (z wyjątkiem odejścia od debilnego "projektu" na maturze z polskiego). Mam tylko cichą nadzieję, że likwidacja gimnazjów to zbyt duże zamieszanie, żeby zrobić to z roku na rok i że kiedy już postanowią to zrobić, to nie zlikwidują ich od razu, a wygaszą (czyli że kiedy Małgo zacznie gimnazjum, nie zamkną go po pierwszej klasie cofając ją do podstawówki).Co zrobią z małymi nowymi budynkami gimnazjów przystosowanymi do trzech klas na każdym poziomie, kiedy ich miejsce zajmą z powrotem ośmioklasowe podstawówki? Przecież w szkole Magdy jest teraz dziewięć oddziałów, czyli po kolejnej reformie zmieściłby się tam jeden ciąg ośmioklasowej podstawówki (+ świetlica albo jadalnia). Jak upchną dodatkowe dwa poziomy nauczania w podstawówce Małgosi, która już pęka w szwach mając po dziesięć klas na jednym poziomie? Jak zmieszczą w przedszkolach obowiązkowe czterolatki i sześciolatki cofnięte ze szkół?No jaja normalnie!Kurczę, byle moje dzieci zdążyły, a potem to choćby potop! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.10.2015 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Mi to sie nawet mówić o tym nie chce, debilizm naszych pożalsiękażdy "polityków" na pewno nie osiągnął jeszcze szczytu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.10.2015 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Ja też się obawiam, że ta góra szczytu nie ma. Zawsze można trochę dosypać...O, właśnie widzę Braza, że chyba zmienisz województwo! Cieszysz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 29.10.2015 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 co takiego? już coś zmieniają?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.10.2015 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 No dwa nowe województwa mają być. Warszawskie dlatego, że Warszawa za bogata jest, a kiedy prezydentem miasta był św. pamięci brat obecnego Naczelnika Państwa i chciał ten nadmiar pieniędzy ulokować w Świątyni Opatrzności Bożej, to mu nie pozwolono! I dlatego teraz będzie osobne od Mazowieckiego Warszawskie, a rzeczona świątynia poszybuje pod niebiosa. Dlaczego ma powstać Środkowopomorskie to ja jeszcze nie wiem, bo się zgubiłam przy tych pierwszych wyjaśnieniach. Jakiś słaby dzień mam, pojąć nie zdołałam, dlaczego oddzielenie bogatej Warszawy ma pomóc biednemu Mazowieckiemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.10.2015 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2015 (edytowane) to jeszcze nic przez dodanie wojewodztw chca zrobic skok na wczesniejsze rozpisanie wyborow samorzadowych, niegrzeczne pisiorki:sick:wiadomo ze samorzady to podstawa i baza. ale zeby sie nie udlawili, mam nadzieje, ze to moze byc strzal w stope dla nich. do tego temat trybunału konstytucyjnego pisiorki chca zrobic skok na kase, sady, samorzady, szkoły - dobrze sie przygotowali religia w szkolach bedzie 4 razy w tygodniu a matematyka tylko 2 Edytowane 30 Października 2015 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.10.2015 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Ty nie strasz, Tarcia, bo strach się bać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.10.2015 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2015 (edytowane) Depesia to realizm po tym co czytam i slucham od paru dni w radiu, tv, wiadomosciach i zwyczajnych rozmowach z ludzmi. te ciucki po prostu przescigaja sie w pomyslach, dudus juz blokuje nominacje sedziow do TK pod wplywem kartoflanych intryg. tez sie boje a chyba najbardziej, ze przez ich knowania za dwa lata rozpizdza gospodarke i do gara nie bedzie co wlozyc:yes: a to co przylizuch jacus k. wygaduje zapowiada sie niezla karuzela Edytowane 30 Października 2015 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts