DPS 12.02.2012 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 I nie tylko w GB.Jak ktoś z mojej rodziny, mieszkający w DE, miał operację biodra (endoproteza), to z automatu natychmiast po operacji trzeba było jechać na 3-tygodniową rehabilitację do specjalnego ośrodka, inaczej nie zoperują. Można? Można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.02.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Wszystko można, tylko chcieć trzeba! W naszym kraju nie chcą, ot i wszystko! Tylko pytanie mnie męczy ... dlaczego nie chcą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 13.02.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Wiem! Bo każdy robi tylko to, co go dotyczy. Jak minister ma przewlekle chorą mamusię, to kasa idzie na DPSy. Jak by złamał nogę, to od razu by rehabilitacja dostała Nic, tylko się postarać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.02.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 No cóż - wniosek jest prosty, ale wyjątkowo wredny: serdecznie życzymy ministrowi i jego najbliższym wszelakich możliwych i bardzo różnorodnych chorób! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.02.2012 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Eeee tam.I tak by niczego nie musieli znosić, kliniki rządowe, rehabilitacje, profesorowie i temu podobne. Życzę im, aby musieli jako zwykli ludzie zwyczajnie się leczyć, na przykład z wiosennych alergii. Szlag ich by trafił jasny i nagły, od razu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.02.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Amen! Też im tego życzę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.02.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Jak chyba większość Polaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 14.02.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Hmmm, właśnie mi wpadło w uszy, że pani minister spowodowała wyrzucenie z pracy lekarza za to, ze jej mąż raczył przyjść na oddział na opatrunek i nie uzyskał tegoż. Pani minister nie wie zapewne, że zmiana opatrunku należy do lekarza rodzinnego, pomijam kwestie organizacyjne, lecz również dlatego, ze szpitalowi nikt za takie zmienianie nie zapłaci a chętnych byłoby zapewne wielu. Kuriozalne było również tłumaczenie ordynatora, że lekarz "nie wiedział z kim miał do czynienia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.02.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Tłumaczenie wcale nie było kuriozalne - a to Polska właśnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.02.2012 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Kuriozalny to jest fakt, że lekarza zwolniono, skoro postępował zgodnie z zasadami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.02.2012 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Niezgodnie za sadami! Zgodne z zasadą jest potraktowanie człowieka ze świecznika niezgodnie z zasadami obowiązującymi szary tłum! Bo inne są zasady dla nas - maluczkich, a inne dla waaadzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.02.2012 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 I to jest oburzająca zasada! :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.02.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Możemy się oburzać skolko ugodno, a rządzące pożalsięboże elyty mają to gdzieś!! A to Polska właśnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.02.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Dlatego ciesze się, że chociaż jedno dziecko udało mi sie wypchnąć do innego kraju! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.02.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Ano, dziwna szczerość... Mysleć to sobie pan ordynator mógł ale żeby tak mówić! Jakiś niedowarzony. Może sam z jakiegoś desantu "przydupasów" i trzęsie się żeby władzy przysłużyć? Bo na co dzień to takich cyrków nie spotykam. Ale może malo wiem, nie obracam sie w takich sferach a Łódź mało atrakcyjna, do Warszawy wszyscy wielcy walą, bo blisko, więc nas elyty nie nachodzą Ale sypnęło. Do pracy jechałam godzinę, samochód skrecał czasem w sobie znanych kierunkach a ja patrzyłam z goryczą na wskaźnik paliwa.14 km przez godzinę! Fajne spalanie będzie I oczywiście ani jednego pługa czy innej solarki na trasie. Bo koło domu i owszem, nie omieszkał przejeżdzać a przy okazji zwalał nam śnieg z całego zakrętu na podjazd. Rano trzeba będzie wstać wcześniej, onuce założyć i łopatą pomachać, żeby podjechać pod nasz podjazd pod górkę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.02.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 My w lesie też mamy niezły bajzel, gmina zmieniła firmę odśnieżającą ... "Odśnieżyli" (w cudzysłowie, bo tego prawdziwym odśnieżeniem nazwać nie można) tylko główną, wszystkie drogi do domów i gospodarstw nie tknięte! Jeśli choćby tylko połowa tak wk...onych jak ja ludzi jutro do nich zadzwoni to nie będą mogli nazwać tego dnia miłym ... i bardzo dobrze biała ich nieodśnieżona mać!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.02.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Braza, musisz przerobić tikusia na pług śnieżny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.02.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 U nas we wsi jeden przerobił swojego starego malucha, działało świetnie! Doczepiał do niego taki drewniany pług z wysuniętym szpicem pośrodku i jechał jak mały samochodzik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.02.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Nie wiem co kogo by pchało: czy Tikuś lemiesz czy lemiesz Tikusia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.02.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Ha - ważne, że w ogóle coś by pchało i odsnieżało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts