EZS 13.12.2015 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 ta średnio. Zabija mnie poczucie odpowiedzialności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.12.2015 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Na to nie ma lekarstw chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.12.2015 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Nie ma! Poczucie odpowiedzialności to straszliwa choroba! Ale można ją zaleczyć, ja jestem tego przykładem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.12.2015 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 Wszyscy zaganiani a ja zaczełam urlop. Co prawda garbaty, bo wzięłam pracę do domu, ale przynajmniej nie muszę wstawać rano i rozpoczynać dnia od pytania "co tu na siebie włożyć". No i nie muszę oganiać się w pracy od natrętnych "jatylków", którzy włażą do pokoju z hasłem "ja tylko po..." i d... wszystko co wymyśliłam i miałam własnie przelać na komputer idzie w ...gdzieś. Jak zamknę pokój, to dzwonią. A jak wyłączę telefon, to zawsze okazuje się, że pilnie mnie potrzebował jakiś dyrektor albo inna szycha i było halo "gdzie jestem"... Wczoraj walczyłam z zakupem komórki. Padła mi stara, wybrała sobie termin idealny, no i co tu zrobić. Umowę podpisałam 2 tyg temu bez zakupu nowej. No to trzeba do sklepu iść. A że z kasą przed świetami kiepsko, to celowałam w raty. No dobrze. Wybrałam sobie Motorolę Xplay po przeczytaniu iluś opinii i rozpatrzeniu stosunku potrzeb do możliwości. Głównie finansowych. Priorytetem jest duuuuży ekran i zachęcający wygląd Wynalazłam interesujące raty 0% wynalazłam sklep, w którym był egzemplarz inny, niż pokazowy i pojechałam kupować. Dzięki swarozycowi zdolność kredytową na 1300 zł posiadam . I co się okazało? Raty 0% to czysta teoria. Jeden eurortv (manufaktura) - owszem, 0% ale 0,9% dopłaty do każdej raty pobiera sklep. Wychodzi 280 zł drożej. Chyba się nie myli albo chcą odstraszać klientów. W tymże obiekcie był jeszcze Saturn- raty są 0% ale obowiązkowe ubezpieczenia wynoszą prawie 180 zł. Eurortv przy Tesco ma i 0% i bez dodatków, ale nie ma telefonu (pewnie właśnie dlatego, kto miał kupić, to kupił tu). Wróciłam do domu i oglądam w necie. A w necie w Euro są raty i bez procent i bez opłat. Da się! I zakupiłam po raz pierwszy w życiu na raty przez internet Ciekawe. Aż jestem zaniepokojona, jakie to łatwe... Za łatwe! Już rozumiem, dlaczego grasują oszuści.. W każdym razie jutro mam mieć telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.12.2015 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 A światłość już niedaleko:w Grudniu się narodzi Dziecko,co jednym wzniesieniem dłoniświat ku światłości nakłoni.Spójrzcie, jak pierzchają cienie!Płynie Boże Narodzenie!"K.I. Gałczyński Wesołych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.12.2015 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 Żelcia, dziękuję za życzenia otworzyłaś sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.12.2015 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=341264&d=1450852040 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.12.2015 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Sezon życzeń otwarty ... Dziękuję za kartkę, miałaś rację - śliczna!!!! Ja życzę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.12.2015 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 http://i.pinger.pl/pgr303/224d750d000f13e2529f59bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.12.2015 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 http://img.pakamera.pl/i1/1/455/kartki-swiateczne-12090204_8370183455.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 24.12.2015 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 Dziękuję bardzo za pamięć i życzenia.Wesołych Świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.12.2015 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2015 Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.12.2015 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Juz po .... czas wrócić do normalności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.12.2015 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Eeeee tam, jeszcze dzieci do szkoły nie idą, wiec nie tak od razu do całkiem normalności... Na szczęście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.12.2015 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 No, do normalności to mam jeszcze 1,5 tygodnia. Bo mam urlop do 7 stycznia. Ale i tak do spółki chodzę, więc urlop połowiczny. Świeta miłe były, bo nie u nas Wreszcie nie sprzątałam, bo gotować to musiałam i tak. Ale znalazłam czas na spacer z psem i na poczytanie gazet. Kupiłam sobie książkę "Piękno neurobiologii" i patrzę na nią z utęsknieniem, niestety, na to czasu nie znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.12.2015 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 Tytuł brzmi pięknie... Ja tam wolę święta u nas, bo chociaż trzeba się napracować, to wszystko jest tak, jak chcę i po Wigilii możemy się dowolnie lenić. Rrrrrany, jaka ja bym była nieszczęśliwa, gdybym musiała w którykolwiek dzień świąt... cokolwiek. No bo nie muszę nic. A już wyjść na jakiś uroczysty obiad, albo takowy urządzać... Brrrr!!!! Chyba nic nie jest w stanie zmusić mnie do tego! Zależnie od chęci i pogody mogę leżeć martwym bykiem albo iść na spacer, jechać na wycieczkę rowerową albo grać w planszówki, czytać albo odmóżdżać się przed telewizorem. I tego będę broniła jak niepodległości!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.12.2015 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 No, u nas są obowiązki rodzinne. Rodzina jest na miejscu, trzeba ich obskoczyc, bo jakże by tak, w Święta się nie spotkać??? Dlatego zwykle spędzamy je pracowicie. A'propos ksiązki, to napisał Jerzy Vetulani, są z nim wywiady w necie i kazdy jest dobry. W książce liczę na to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.12.2015 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 Na szczęście mieszkając daleko nie mieliśmy kogo odwiedzać w święta. Teraz rodzina bliżej, ale jakoś się nie przyjęło. I dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 30.12.2015 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 http://zmniejszacz.pl/zdjecie/356/4034918_patki-niegu-nowy-rok-ramki-tle_1048-429.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 30.12.2015 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Sezon życzeń noworocznych rozpoczęty Ja mogę składać jutro- nigdzie nie idziemy. Powiem więcej, nawet pić się nie da, bo młoda idzie "gdzieś" i pewnie będę robić za taksówkę. Ale obiecuję sobie solennie, o 22 odkładam pracę i będę się lenić. Mam do zrobienia 2 broszki, pokupowałam koronki, będę kombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts