EZS 09.02.2016 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 o matko, dlaczego on je krem??? może jakąś hiper-odchudzającą karmę mu dajesz??? No bo rozumiem rękawiczki (szczególnie skórzane i najdroższe), kabel (najlepiej pod napięciem), portfel z wypłatą w środku i dokumentami- to się zdarza zjeść każdemu psu. Ale krem z rąk??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.02.2016 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 mojemu sie nie zdarza rekawiczek czy portfela on lubi krem, nie wiem czemu- probowalam, nivea jest slodki w smaku.jesc dostaje az nadto, krem lubi zlizywac od malego - to bardzo dziwny pies, ooo uszy tez lubi nam wylizywac:cool:w sumie oba sa dziwne, nigdy nic nie pogryzly. ani butów, ani sof skorzanych czy nog od krzesel (tez sa w skorze) za to lubia podkradac skarpetki nie ma znaczenia czy czyste czy uzywane i je ciamkac, kradna namietnie wszelkie chusteczki, reczniki papierowe, pelnia szczescia jest przy kradziezy papieru toaletowego. kiedys szukalam psa a on cichaczem pod nogami wszedl do lazienki, ja drzwi zamknelam a on mial orgie z toaletowym, cichutenko siedzial i jak weszlam do lazienki to lezal bialy kłebek na kłebie papieru z pelna szczesliwosci paszcza. ot takie nasze codzienne zycie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.02.2016 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Kocica mojej cioci uwielbia chusteczki higieniczne. Wyciąga po jednej z pudełka i przerabia na śnieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.02.2016 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Moje próbują ze mnie zlizać każde świństwo, jakim się wysmaruję . Ewa, masz rację, czasami lepiej siedzieć cicho:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.02.2016 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Ja się nie smaruję świństwami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.02.2016 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 (edytowane) to chyba tłuszcz tak działa. Właśnie zrobiłam komuś przykrość Sprzedawcy na alegro. Odesłałam z komentarzem "ja tego nie założę!" Chyba go ubodło... Zgubiłam broszkę w Tesco, pisałam. Nie była super droga czy piękna, ot taka z białych kryształków, kupiona w Neew Look lub innej sieciówce za max 10 funtów. Droższych nie kupowałam. Ale ponieważ pasowała do apaszki, postanowiłam sobie odkupić u nas. To jakiś koszmar! Obejrzałam całe aledrogo. Wybrałam coś zbliżonego wyglądem, choć droższego bo za 80 zł. Przyszło badziewie. Nie myślałam, że w tej cenie można coś takiego sprzedawać, tylko dlatego, ze ma 5 szklanych kamyków. zresztą kamyki, jak kamyki ale oprawa! Miała być posrebrzana a wyglądała jak posrebrzany plastik. Ta zgubiona była metalowa, pięknie błyszcząca a kamyki wyglądały jak gwiazdki. Dopiero w zderzeniu z zakupionym szkaradztwem zobaczyłam różnicę! czyli co? muszę jechać za granicę po broszkę albo oglądać srebrne za 250 zł, bo przyzwoitej i niedrogiej się u nas nie kupi? Dziwne to Edytowane 11 Lutego 2016 przez EZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.02.2016 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 A znasz te sklepy http://www.decobazaar.com/vintage-bizuteria.html , http://www.ewasaj.com/ albo http://pl.dawanda.com/bizuteria/ ? Raz w którymś kupowałam zegarek i baaardzo mi się podoba. Całkiem jak na zdjęciu. Fakt, że mają od różnych producentów, więc różnie może być, ale może jakoś sprawdzają jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.02.2016 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 No to współczuję Ewa. A uczuciami Pana z alledrogo bym się za bardzo nie przejmowała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.02.2016 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 No on z pewnością się nie przejmuje uczuciami klientów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 12.02.2016 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 trafiłam na taką stronę http://www.stoklasa.pl/pasmanteria-x2s01462 i zamówiłam broszkę. zobaczymy, jak przyjdzie, jest na tyle tania, że nawet jak to będzie nie to, to trudno. Zamówiłam też ozdoby do włosów i w ogóle kupiłabym pół tego sklepu Agduś, popatrz sobie, tam są dodatki do rękodzieła różne i zegarki dla królików i transport mają darmo od 30 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.02.2016 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Już sobie zapisałam link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.02.2016 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Co do niektórych rzeczy z pokazanej przez Ewę strony to nawet nie wiem, do czego służą! Ale wstążki mają ładne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.02.2016 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Pojąć wciąż nie mogę, dlaczego linijka do patchworku musi kosztować np. 80 zł. Wszędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 13.02.2016 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 No bo jest do patchworku. Pewnie ma odmierzoną jakąś tajemniczą odległość, której samodzielne odmierzenie przerasta możliwości statystycznego anglika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.02.2016 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Jest grubsza niż zwykła, coby się nóż nie ślizgał i ma najczęściej podziałkę w calach, chociaż centymetrowe tyż są. Dinks polega na tym, że zwykłe są za cienkie, ale nie wierzę, że ta większa ilość plastiku jest tyle warta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.02.2016 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 8 dych za linijkę? To ona sama powinna odmierzać za tę cenę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.02.2016 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 http://www.pasmasz.pl/linijka_do_patchworku_15x60cm.html A ja mam taką: http://sklep.maszynykrawieckie.eu/linijka-sew-mate-x-sor-20-x-60-cm-scieta.html i taką: http://sklep.maszynykrawieckie.eu/ekierka-sew-mate-x-sor-9-1-4-x-8-23-5-x-20-3cm.html i zapewniam, że żadna sama nie mierzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.02.2016 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Nawet nie skomentuję .... Ewa, jak suńcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.02.2016 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 lepiej. Rany się pogoiły ale ciągle jeszcze jest na sterydzie i na antybiotyku. I je je je... ale dobre rzeczy. chrupki bez entuzjazmu. a ja mogę zdać opinię z broszki z linka powyżej. Otóż wygląda o niebo lepiej, niż ta z aledrogo. metal przynajmniej jest metalem. tylko kryształki to szkło a nie kryształ czy swarowski, więc błyszczy ale mogłoby lepiej. Za 30 zł to jakość świetna, a jak będę chciała bardziej błyszczącą, to na spokojnie sobie kupię. Grunt, że mam czym apaszkę spiąć, bo do tego mi służyła ta broszka. jak będziecie dzieci wydawać za mąż, to jest tam dużo błyszczących drobiazgów ukochanych przez panny młode w stylu hamerykańskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.02.2016 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Co do tego ostatniego zdania: A kysz!!! Cieszę się, że Ci się podoba i że psuczka ma się lepiej. Akurat Ciebie ostrzegać nie muszę ale i tak to powiem: moja Katma po sterydach straszliwie zaczęła tyć (wiem, nasza wina) i tak już zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts