Agduś 20.03.2016 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Poszłam szukać pisaków do tkanin w szufladzie i znalazłam... bałagan. No to posprzątałam. Z rozpędu też w szafce. Dzisiaj szukałam kartek świątecznych i posprzątałam w kolejnej szufladzie. Jednak wiosna idzie...No ale nie żeby aż w całym domu porządki robić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.03.2016 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 no, ja też nie w całym domu... 3/4 okien to nie dom. Firanki wyprałam ale to dlatego, że jak palimy w kominku, to się szybko brudzą i są takie szare, błeee. należało im się. Czasem się buntuję, ale jednak bez firanek nie umiem, zimno mi. Przynajmniej w "salonie". I w zasadzie to tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.03.2016 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 Zdrowych i spokojnych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.03.2016 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Arkowi nie dorówna odkurzacz.. nie jest zły, ... ale Arek gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.03.2016 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Zdrowych, rodzinnych z najbliższymi świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.03.2016 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2016 Dziękuję. na razie Zuza ma katar, ja kicham - to tyle w temacie zdrowia. Rodzina - o tak, na pewno się zjawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.03.2016 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Wyzdrowiałyście? Mam nadzieję! My z Gagatkami świętowaliśmy, nic dodać nic ująć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 30.03.2016 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 od 2 dni nie mogę na forum wejść, wywala mnie szybciej, niż loguje. Poza tym nie mogę się przestawić na ten czas letni. Ogólnie całymi dniami bym spała, kładę się o 10, wstaję koło 8 a i tak cały dzień marzę o łóżku. Chyba za dużo powietrza Tak poza tym to nic się nie dzieje, praca, praca O, a propos pracy, przyjęłam anglojęzycznego studenta w kolorze czarnym, który przyszedł na badania do prawa jazdy. W Polsce chce robić prawko! Czy on nie wie, że WSZĘDZIE w Europie zrobi łatwiej? I gdzie ten biedak znajdzie anglojęzyczne testy i instruktora??? A do tego na ulicach nasi narodowcy a tu murzyn w "elce:. Ludzie nie mają instynktu samozachowawczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.03.2016 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Powiedziałaś mu to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 30.03.2016 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 (edytowane) nie, człowiek najlepiej uczy się na swoich błędach no i może mieć akurat szczęście, co mam go zniechęcać. Idę spać. Nie wiem, czy to ja tak mam, czy problem ogólny, ale wysłanie każdego posta trwa minutę albo i dłużej. Coś się chrzani. Edytowane 30 Marca 2016 przez EZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.03.2016 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 chrzani sie i to od paru dni, ja mam samoczynne wylogowania albo wcale nie moge sie zalogowac. dzis jakby lepiej:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.04.2016 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 Też miałam problemy z zalogowaniem wejściem a już gdy weszłam to srylion razy strona mi się samoczynnie odświeżała - jaja jakieś! Ciekawi mnie bardzo, jak sobie ten student w kolorze czarnym poradzi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.04.2016 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 niestety, nie dowiem się tego, nie mam z nim kontaktu. Chyba, ze trafię na niego gdzieś na ulicach Łódź się robi multi-kulti. Pootwierali u nas call center i inne center a w nich całe stada ludzi obcojęzycznych wielokolorowych i wielowyznaniowych. Z jednej strony dobrze nam to zrobi, z drugiej Uć jest mocno ksenofobiczna i mam obawy, czy oni przeżyją. Swoją drogą skąd te fobie, przecież w Łodzi zawsze byli obcokrajowcy w ilości przekraczającej średnią krajową, bo przez lata każdy, kto chciał studiować w Polsce był u nas na roku językowym. Przypuszczam, że byli to jednak relatywniee bogaci studenci i może kłuli kasą w oczy, stąd niechęć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.04.2016 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 Za bogaty - źle, bo niby jakim prawem bogatszy ode mnie. Za biedny - źle, bo na pewno będzie chciał mi coś zabrać... Powód zawsze można znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.04.2016 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 Ano własnie Agduś, w punkt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.04.2016 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Mamy kanonadę glicynii. Przez całą zimę wisiały na niej takie strączki, jak fasolki. Wisiały, to wisiały, co mi do tego. A dziś zaczęły się otwierać. Ale jak! Z głośnym trzaskiem strzelały po całym tarasie, rozrzut takiej glicynii to dobre 5 metrów. Waliła łupinami po oknach i po ludziach Wreszcie wszystko kwitnie. Nawet sama dobrowolnie wypieliłąm dziś 3/4 truskawek. Muszę je trochę nagnoić jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.04.2016 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Wciąż czekam na dach nad tarasem, żeby posadzić glicynie. I doczekać się nie mogę... No ale nie narzekam, bo usłyszę "no to nie jedziemy na wakacje i robimy dach" - w sumie słusznie, wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.04.2016 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Poszłam z psem do weta. Okazało się, że ma alergię i wysypkę na brzuchu i prawdopodobnie nie je, bo ją swędzi i ogólnie do bani. Dostała steryd, mam jej robić zastrzyki, do tego antybiotyk, bo nadkażone te zmiany. Po sterydzie wrąbała całą miskę mięsa i poprawiła miską chrupek. Nie sądzę, że to efekt sterydu, raczej poprawiło się jej samopoczucie. I jak ja mam znależć to coś, co ją alergizuje? Problemy zaczęły się w połowie grudnia. Alergia wygląda na kontaktową. Leży brzuchem i się uczula. Olej na podłodze? Niby jest od 8 lat ale w wakacje robiliśmy na nowo. Pianino??? W grudniu mąż rozbierał to nasze stare stuletnie i przerabiał na elektryczne. Ale nie leżała na pianinie przecież. Mam dziecko alergika i psa alergika. A jak ją braliśmy (psa oczywiście), to specjalnie szukałam mieszańca, żeby nie miała chorób psów rasowych. No to ma alergię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.04.2016 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 a moze cos w karmie ja uczula np. bialko opisujesz dokladnie te same efekty, ktore mial Kastorek skorno-pokarmowe ale głownie skorne. poszlismy do wetki, ktora jest specjalista chorób skornych i alergii. po wszystkich badaniach wprowadzilismy na jej zalecenia scisle restrykcje, pies zaczal jesc karme dla alergikow z hydrolizatem białka, wszystkie przysmaczki zostały wymienione na takie tez z hydrolizatem (maja dwie firmy jedynie dr seidel i drugiej nie pamietam) do tego mial problemy skorne od kurzu wiec musielismy go kąpac co tydzien w szamponie nawilzajacym dla alergikow wtedy byl jeszcze dostepny wetriderm intensivet do czestego mycia i powiedziala nam, ze efekty zobaczymy najwczesniej za 8 tygodni, co tydzien jezdzilismy na kontrole i od 2 lat jest rzeczywiscie dobrze. Witus z kolei tez ma alergie tyle, ze pokarmowa, nie tolerowal karmy wiec tez przeszedl na te sama co Kastorek - problemy ustały. Nasza wetka polecila nam dwie dobre karmy dla alergikow: royal hypoallergenic i hills. ale ostatecznie to pies wybral, hills nie smakowal i Kasti mial problem z gryzieniem kulek i one twarde a on ma problem szczękowy za to royal ma wersje krokiecikow dla "small dog" takie malutkie groszki i przy tym zostalismy. zaleta tych karm jest taka ze qpsko prawie bezwonne tyle ze zółte biale psy maja czesto alergie le biorac je liczylam sie z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.04.2016 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Znalezienie alergenu samemu łatwe nie jest. Może faktycznie poszukać alergologa .... Cmoknij Lunę w nochala ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts