Arnika 18.04.2016 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 MmmmAż mi ślinka cieknie i ciastek, pączków mi się chce.. Tylko gdzie kupić o tej porze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 18.04.2016 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 w tesco? jest całodobowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.04.2016 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Pączki z Tesco? Jeszcze nigdy nie byłam tak zdesperowana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.04.2016 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Tesco całodobowe mam jakieś 25 km od nas w K-ch... i pączki o tej porze? chyba by już nie było.. no i Agduś ma racje.. nie są dobre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.04.2016 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Nie wiem, co Wy widzicie w tych różanych konfiturach ale nie dyskutuję o gustach kulinarnych. Dla mnie najlepsze pączusie to właśnie te małe, bez nadzienia ... uwielbiam je a już czytając książkę to mogę i kilogram wciągnąć i nawet nie zauważę, kiedy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.04.2016 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Zdecydowanie tylko z różą, tylko te Andrzejowe, tylko raz w roku. Howgh! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.04.2016 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 na tesco nie narzekajcie, oni mają słodycze z Anglii (no, pączki to chyba nie, bo tam nie znają) i powiem wam, że jedyne co Anglicy mają jadalne a wręcz dobre, pyszne nawet, to są słodycze. Torty.... ciasta... czekoladki... ech, nie bez powodu przytyłam u nich 10 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.04.2016 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Andrzejowe pączki to nawet ze strychniną ... Jakoś nie miałam do tej pory okazji kosztować angielskich słodyczy a Szanowny przecież tam najczęściej bywa. Ewa, polecasz coś szczególnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.04.2016 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 torty ! Takie z cukierni. Ale chyba ci nie przywiezie, zepsuje się. Poza tym cookies ale z lepszych sklepów (czytaj- droższych), niestety najlepsze są pieczone na miejscu, te paczkowane to nie to. No i ogólnie ciastka. Sęk w tym, ze też z droższych sklepów, nawet już z odrobinę droższych ( M&S, Sainsbury) wystarczy. Tam cena oznacza jakość w przeciwieństwie do Polski I wszystko jest słodkie i tłuste. Jestem na diecie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.04.2016 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Podeślę Szanownego te dwa sklepy, może zaszaleje, jeśli będzie miał czas połazić. Te sklepy są wszędzie w Anglii, czy tylko Londyn je ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 24.04.2016 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 wszędzie są. M&S jest też w Polsce, ale ciastek nie pieką Może to i lepiej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.04.2016 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Oki! Ewa, a kiedy Zuza maturę zaczyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.04.2016 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 od 4 maja, ale pierwszy tydzień to rozbieg, same podstawy. Na poważnie to dopiero 9-11-13. Same nieparzyste. Kupiłam psu żwacze u weta. Ludzie, mój niejadek-pies zrobi dla nich wszystko. Nawet wysiliła inteligencję, patrząc na kawałek żwacza, i przypomniała sobie co to znaczy waruj. Normalnie to ona takie polecenia ignoruje. Mają jedną wadę- śmierdzą. Ale widocznie dla psa to zapach niebiański ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.04.2016 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Tak, różne gatunki mają nieco odmienne upodobania do smaków i zapachów... No ale pocierp trochę dla psa - pomyśl, jak ona cierpi, kiedy Ty się uperfumujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.04.2016 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 (edytowane) to prawda, czasem sobie nie zdaje z tego sprawy ze psiaka moze draznic moja perfuma. bialasy tez uwielbiaja wszelkie smierdziuchy, najgorsze co mialy to takie rzyguchy, ze nie zdzierzylam, musialam wywalic. ale czasem kupie im mniej smierdzace i sa w 10 niebie mozna tez dostać suszone mieso, czasem tez podwedzane. ono akurat pieknie pachnie ze sama mam ochote pożuć suszona wołowina w plastrach, białe dostaja obledu w oczach i nagle znaja kazda komendę Edytowane 26 Kwietnia 2016 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 26.04.2016 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 no ja kupuje te żawacze, bo one podobno dobrze działają na florę a moja bieda po antybiotyku znowu. Jakoś w tym roku nie może się pozbierać, posypała się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.04.2016 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 moje czasem dostaja fortiflorę. no i podaje im olej z łososia i zestaw z mineralami. Witus ciagle chyba ma jakies niedobory, bo ziemie z luboscia wciaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.04.2016 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 U mnie żwacze albo ucha suszone to norma. Teraz akurat jedziemy na tchawicach więc zapaszek jeszcze do przyjęcia ale i tak wywalam je z tym na pole! Raz poczęstowałam Tyriona suszoną skórą wołową i daliśmy spokój, drapał się jakby z całej galaktyki pchły się zbiegły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.05.2016 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Trzymam cały czas za Zuzę kciuki... piśnij choć słówko o abiturientce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.05.2016 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 no, na razie to były podstawy i angielski, w sumie nie była przejęta. Teraz zaczyna być, w poniedziałek matematyka.. Przejęta to ja jestem, w zasadzie głównie stawiam pasjanse Co się działo z telefonem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts