DPS 21.02.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Mnie boli często w okresach przejściowej pogody, wiadomo, skoki cisnienia, a moja migrena pogodozależna jest. Jak jutro ma być niż, to dzisiaj będę miała przerąbane - tak jest zawsze, w przeddzień spadku. Babcia cierpi w sam dzień spadku, więc jak widzi, że ja mam migrenę, to leci sprawdzać, czy ma na jutro tabletki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.02.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Aneta, lecz migreny. to nie dopust boży ale zaburzenia krążenia mózgowego. Idziesz do rodzinnego, zapytaj czy możesz brać beta bloker jakiś nawet w małej dawce. To pomaga, mam takich pacjentów. Pomaga bo zmniejsza częstotliwość i nasilenie bólów. Powinien internista ci przepisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.02.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Ok, Ewcia, będę u niego w najbliższych dniach, bo pójdę z wynikami badań, wtedy poproszę. Dzięki za radę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.02.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Acha. Następny pacjent proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.02.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.02.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Acha. Następny pacjent proszę Zapisuję się, żeby być pierwszą w kolejce i lecę pomyśleć, co też może mnie boleć ... Żal zmarnować taką szansę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.02.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 No! Porady lekarskie przez internet to mi się podobają! Nie trzeba się rejestrować, stać w kolejce, przepuszczać starsze panie i małe dzieci, chować się przed facetem z zaawansowaną gruźlicą, który nie wie, że powinien gębę zasłaniać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.02.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Chyba nam się lekarka z lekka przestraszyła .... No okey Ewa, nie będę wymyślać żadnych straszliwych dolegliwości, tylko wracaj!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.02.2012 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 bo ja głównie wieczorami przyjmuję w dzień to najwyżej przy obiedzie, jak teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.02.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Wcześnie obiad jesz. Moje dzieci w ferie to bliżej śniadania są o tej porze niż obiadu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.02.2012 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Starasz się jeść 5 posiłków dziennie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 23.02.2012 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Starasz się jeść 5 posiłków dziennie? No włąśnie, miałam o to zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.02.2012 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Starasz się jeść 5 posiłków dziennie? No włąśnie, miałam o to zapytać. No paczta Państwo, dietetyczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.02.2012 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Tyle razy gadali, że i taki kaszalot jak ja zapamiętał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.02.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Depsia, zaczynam się powoli Ciebie bać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 23.02.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Tyle razy gadali, że i taki kaszalot jak ja zapamiętał... Już nie narzekaj, wzrost masz idealny. Też sie chyba zapiszę na wizytę, bo mam jakieś przesilenie i nic mi sie nie chce robić. Coś na pobudzenie by sie przydało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.02.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 nie staram się. Staram się NIE jeść. Czyli jem śnaidanie, obiad jak wytrzymam (obiad dziś oznaczał pół pudełka surówki i kawałek indyka), zwykle po 12, potem coś tam w domu ale to coś tam to bywają 2 śledzie albo kawałek kiełbasy albo sera i potem już jakiś grejfrut czy ananas i szlus. Jak się uda... Amalfi, to jest skarga pacjenta, której nie znoszę! Oszczędź mi choć tu! jeżeli morfologię masz dobrą (anemia), to weź sobie po prostu dodatkową pracę, najlepiej dobrze płatną i od razu będzie ci się chciało. Alternatywnie można zacząć jogging uprawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 23.02.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Ewa, mam drugą pracę i lubię ją bardziej niż pierwszą. Sorry za skargę, której nie trawisz. Już sie nie użalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.02.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 no, nie gniewaj się, ale zwykle powodem jest ogólne zmęczenie i wiosna. A co ja mogę na to poradzić? Ruch na świeżym powietrzu albo terapia zajęciowa i mija. Chyba, że to jakaś depresja lub początek choroby ale tego się w necie nie doweim - skarga twoja jest mało charakterystyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 23.02.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 no, nie gniewaj się, ale zwykle powodem jest ogólne zmęczenie i wiosna. A co ja mogę na to poradzić? Ruch na świeżym powietrzu albo terapia zajęciowa i mija. Chyba, że to jakaś depresja lub początek choroby ale tego się w necie nie doweim - skarga twoja jest mało charakterystyczna. To takie jojczenie tylko. Dawno urlopu nie było i tyle. Trzeba pomyśleć o paru wolnych dniach. Ale niech sie ociepli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts