EZS 31.07.2016 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2016 A u nas upał. O Reptach rozmawiałam, ale wczoraj się tak pogorszyła, że odwiozłam ją na razie do szpitala. Bez kontaktu, z dusznością. Co dalej nie wiem. Dziś nadal wygląda źle, ale ciągle jakąś tam nadzieję mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.08.2016 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Uściski zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.08.2016 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Acha, zapalenie płuc ale wraca do siebie powoli. Łóżko sobie kupiłam. Z ikei. Idę spać, pierwszy raz na nim. Jak nie będzie wygodne to będę bardzo zawiedziona.I stetoskop musiałam kupić, bo mi się zepsuł. Stetoskop droższy, niż łóżko. Jak żyć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.08.2016 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Współczuję problemów, mam nadzieję, że przynajmniej łóżko spełniło oczekiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.08.2016 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Łóżko mniej więcej. Nie zmieniałam materaca a ten, co mam jest za twardy. Ale na razie nie mam na inwestycje Bardziej liczę na stetoskop Za to mama lepiej, poznała mnie dziś i pogadałyśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.08.2016 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 to chociaz jeden plus z mama nasz materac niby twardy ale juz jakis za miekki sie zrobil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.08.2016 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Czyli mniej więcej dobrze jest? No to życzę, żeby coraz więcej było. A do twardego materaca może się przyzwyczaisz, zanim zmienisz. No chyba, że jest tak twardy jak dziurawa mata samopompująca, na której spędziłam kilka ostatnich nocy. Do niej nie dało się przyzwyczaić...Mamie zdrowia życzę. Tobie też... zdrowia Mamy i siły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.08.2016 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 Cieszą mnie wieści o mamie. Materac ... no cóż, ja mam dość twardy ale za to odkąd na nim śpię nie budzę się "powykręcana" - coś za coś! I z ciekawości zapytam, które łózko kupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.08.2016 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 łóżko Flaxa z podnoszonym stelażem MAterac mam właśnie za twardy. Powinien być miękki ogólnie a nieco twardszy pod kręgosłupem piersiowym i szyjnym. Łóżko ma strefy twardości i byłoby OK ale za twardy materac je niweluje. Za to stetoskop super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.08.2016 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2016 Na stetoskopie nie pośpisz ale każdy się cieszy, z tego co lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.08.2016 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 Z Mamą już dobrze? Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.08.2016 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 Lepiej to nie od razu dobrze... Jakieś dziwnie obrzęki.. Sama nie wiem. Lepiej jest ale dobrze to nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.08.2016 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.08.2016 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Dziękuję za rozmowę!Uściski dla Mamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.08.2016 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 I co, masz się leczyć, czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.08.2016 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Napisałam u się ale tak, antybiotyk dostałam jeno wynegocjowałam parę dni opóźnienia w rozpoczęciu! Dostałam steryd i clemastinę ale chyba ją zamienię na zyrtec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.08.2016 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 clemastin działa szybciej ale rozwala wątrobę. I działa nasennie. Zyrtec wolniej i mniej nasennie. Wybieraj sama. Steryd mam nadzieję jednorazowo? A antybiotyk.. zrob zdjęcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.08.2016 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 W internecie jest mnóstwo zdjęć poglądowych - można porównywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.08.2016 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 Clemastinę przestałam brać, wszystko już zlazło: i zaczerwienienie i nawet opuchlizna jest ledwo wyczuwalna. Otoczki białej nie było, objawów grypy nie miałam, kark przy skłonie nie boli. .. wygląda na to, że zaraza była niezjadliwa... Steryd jednorazowo, oszszszyywiście! Za miesiąc, półtora zrobię testy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.08.2016 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 Czy wszystko dobrze? Mama dochodzi do siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts