Arnika 31.08.2016 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 31.08.2016 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Cóż, zadzwonili, że mam przysłać mamie buty do ćwiczeń. Przypominam, ze mama jeszcze w czwartek była leżąca i butów jej nie dałam, bo raczej nie przewidywałam wstawania, przynajmniej przez jakiś czas. Przypominam też, że wg lekarzy z miasta Uć mama była w tak ciężkim stanie, że absolutnie nie nadawała się nawet do usiąścia. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.08.2016 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 no to pieknie, dobra wiadomosc a gdzie tacy cudotworcy sa, tak na wszelki lepiej wiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.08.2016 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 To świetnie! Wysyłaj kobieto te buty i to już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.09.2016 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2016 Tak jak myślałam... Jeszcze będzie biegała... Poślij Jej i skarpety, czapkę i rękawiczki.. w razie komory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.09.2016 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2016 TARcia, Repty Do komory to ona absolutnie się nie nadaje. Nie wiem, jaki będzie efekt końcowy, ale widać, że coś się dzieje i to szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.09.2016 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2016 Hmmm... Byłam tego pewna Potrzymam nadal kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.09.2016 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2016 Arnika a ty wybierasz sie na zlot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.09.2016 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Się przywitam i pomacham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.09.2016 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Zlot, zlot. Myślę i myślę ale sama nie wiem, jak mi się uda. Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.09.2016 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Arnika a ty wybierasz sie na zlot? A mam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.09.2016 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Ewa... co u Mamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.09.2016 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2016 NA razie nie wiem. To znaczy nikt nie dzwoni, wiec przypuszczam, że krok po kroku... pewnie niedługo pojadę, to się dowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.09.2016 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2016 Brak wiadomości to dobra wiadomość! Uściski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.09.2016 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2016 To samo co Braza pomyślałam .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.09.2016 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2016 Dziecko chce zmienić stajnię na taką, gdzie więcej uczą i jeździ i szuka. W związku z tym na dziś wytypowała jedną do oglądania a ja pochopnie stwierdziłam, że będę jaj towarzyszyć. Na rowerze. Po wzniesieniach łódzkich. O matko, przejechałyśmy chyba ze 20 km i nie czuje nóg. A nie, właśnie że czuję. Czuję kolano, baaardzo czuję. Resztę też czuję a wolałabym nie. Gdzieś w połowie drogi do tej stajni zaczęłam pytać, czy ja mieszkam w górach???? A najgorsze jest, że tak ze 30 lat temu przejeżdżałam tą trasę bez zadyszki nawet i to na składaku. Gdzie tu sprawiedliwość?????A stajnia nie podeszła. Ona teraz szuka odpowiednika tej z Trzęsacza. Tam jest duża stajnia, świetnie utrzymana, ze stałym personelem na dobrym poziomie i dobrze uczącym. A to, co wokół łodzi, to malutkie stajnie pod tytułem "mam oborę, kupię konia, dzieciaki przyjdą pojeździć to zarobię". Albo kluby jeździeckie, gdzie już trzeba regularnie startować w zawodach i które zajmują dużo czasu. Żeby tak amatorsko ale na poziomie, to nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.09.2016 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2016 Ewa.. ja bym Twój czerwony samochód zamieniła na markę "Rover" , mniej byś się zmęczyła.... I jak nic musicie pomyśleć o przeprowadzce do Trzęsacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.09.2016 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Ze stajniami w ogóle trudno jest a szczególnie - w tego, co słyszę i widzę - wokół większych miast. Tak jak napisałaś: ktoś coś tam sobie wymyślił i uważa, że wszyscy się rzucą jak na cukierki a tu psińco! Pozostaje mi tylko życzyć Zuzce powodzenia! P.S. Nie narzekaj, ja na rowerze nie jeździła milion lat i pewnie zdechłabym po 300 m! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.09.2016 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Arni, mogę przenieść się do Katowic. Gdzieś tam w okolicy jest właśnie taka stajnia marzeń, dziewczyny, które latem uczą w Trzęsaczu za wikt i opierunek właśnie pochodzą z tej w Katowicach. W sumie bliżej, niż Trzęsacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.09.2016 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Nooo To będę przewodnikiem po Śląsku/Zagłębiu...Fakt.. jest kilka stajni... Ochaby w których ja po raz pierwszy usiadłam w siodle, są Ostrowy i pewnie kilka innych o których ja nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts