Agduś 30.10.2016 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2016 Okna mam tak brudne, że poważnie rozważam możliwość umycia ich przed świętami. Przynajmniej te na dole. Na górze bywam głównie, kiedy jest ciemno, więc tak nie boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.10.2016 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2016 okna mam brudne masakrycznie, jeszcze pobudowlano ale tylko na zewnatrz, od srodka sa umyte. niestety na zewnatrz sa opaplane przez elewacyjnych jakims klejem. ale zaczelo to przeszkadzac rowniec lubemu, ktory u nas myje okna i jutro chce umyc te nasze brudasy, nastepne mycie najwczesniej na wiosne:rolleyes:i do swiat moze zawiesze wszedzie firanki i zaslony, na razie mam tylko w saloonie, reszta pokoi zadowolila sie roletami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.10.2016 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2016 Firanki i zasłony zostały mi na dwóch oknach. Reszta to albo rolety rzymskie, albo plisy, albo jeszczeniewiemco. To ostatnie na dole, gdzie są plisy, więc nie czuję presji, żeby coś szybko powiesić. A były tam różne wersje firanek motanych i wieszanych tradycyjnie. Teraz będą lambrekiny (co za kretyńska nazwa), ale muszę je uszyć. Pierwszy ma być świąteczny, więc się za niego niedługo zabiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.10.2016 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2016 poszlam po latwiznie, kupilam ikeowe vivany szare i biale gladkie i te najtansze firanki lilan albo jakas podobna nazwa, jedynie do sypialni wzielam w paski szaro-biale. kiedys dokupie jeszcze inne kolory, bo co jakis czas zmieniaja, poluje na morskie turkusowe lub jakies zolcie czy fiolety. w sumie na okno wyszlo ok. 50 zł firanki i drugie tyle karnisz. taniej niz kupic czy uszyc rzymskie a lubie kiedy wieczorem mimo rolet zaslony sa zaciagniete,tak dla klimatu w poprzednim domu mialam bardzo ladne białe zaslony i firany etaminowe i batystowe ale niestety sa za krotkie, wygladaja koszmarnie na tych oknach, szkoda:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 31.10.2016 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2016 okna myje mąż a od kiedy mamy odkurzacz do mycia tychże- myje wręcz na okrągło, więc mam spokój Ładne zasłono-firanki są w sklepie tchibo, ale albo szare albo bordowe. Za to podwójne- jakiś tiul i zasłonka. Elegancko to wygląda. Ja mam tylko firanki w salonie, ale brudzą się okropnie, bo jest tam koza a ona jednak kurzy. Sama zastanawiam się nad kolorowymi, bo mniej widać brudne. Te co mam, to śnieżne były kiedyś, od dawana już się ich nie da uśnieżnić Jak ładnie dzisiaj! A ja muszę siedzieć plackiem przy pracy. Tyle mojego, że wieczorem idę na basen. Wprowadziłam rewolucję- dwa razy w tygodniu po spółce chodzę na basen, mam po sąsiedzku. Może się nawet nauczę pływać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.10.2016 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2016 w tchibo znalazlam ladne zaslony w pasy bialo-szar-bezowe-pomaranczowe ale maja dwie wady: cena i rozmiar. U mnie potrzeba na wysokosc 275 cm a w tchibo max to 245. swietne zaslony kolorowe i duzy ich wybor sa tez w bonprixie, cena ujdzie ale znowu rozmiarowka max 245 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.10.2016 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2016 Jak to dobrze, że ja ani firan ani zasłon nie lubię bo miałabym problem:lol2: Okna w salonie 4. rok z rzędu na rolety czekają ... może się kiedyś doczekają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.11.2016 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Poszłam dziś do sklepu i wydałam 550 zł na żarcie. Ludzie, rok temu za takie zakupy (duże, ale bez przesady) płaciłabym poniżej 400 a 2-3 lata temu 200 zł. W sumie asortyment mam ten sam i wcale nie jakiś wypas. Może stówa było to jedzenie dla taty (muszę mu porobić jakieś zapasy, bo jakby nie mógł wyjechać z działki, to żeby do czasu aprowizacji z głodu nie umarł ) Ale reszta to po prostu zwykłe zakupy, trochę wędliny, jakieś fasolki, mąka do chleba, słonecznik i trochę warzyw. I dwie świecące bombki za 14 zł. A, i prześcieradło za 30 zł. Niby patrzę na rachunek i wszystko droższe niewiele, to 2 zł, tam 5, ale jak się zbierze do kupy, to wychodzi 100 więcej. Tylko pensja, kurcze, stoi w miejscu. A poza tym nic nowego. Może to i dobrze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.11.2016 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 No bo poszłaś raz do sklepu i zaszalałaś.. gdybyś poszła 3-4 razy w tygodniu to byś tej drobnej.. tfu... dobrej zmiany nie zauważyła;)Mam tak samo... Wszystko droższe, tak niezauważalnie a jednak.. masło kiedyś po 2zł z hakiem teraz ponad 4zł, i zapomniałaś dodać, że gramatura produktów znacznie się zmieniła na mniejszą, a opakowania wciąż takie same ale z większą ilością przegródek czy wypełniaczy przestrzeni... Kupujesz np sporą paczkę ciastek a masz tam kilka ciasteczek.. bo reszta to powietrze i plastik w opakowaniu... to samo z proszkiem do prania czy rzadszymi płynami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.11.2016 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 I fajnie, że jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.11.2016 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 ja jestem cały czas, ale na pisanie weny nie miałam. To ciebie nie było! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.11.2016 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Jestem.. tylko nic nie piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.11.2016 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 No i pobijcie się o to, której bardziej nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.11.2016 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 To ja popatrzę, dawno porządnej bijatyki nie oglądałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.11.2016 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 A psy co? Nie biją się?U nas biją się koty. Czasami. Z nudów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.11.2016 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 Nie będę się bić. Przynajmniej nie o to. Bo jak mnie wk... to pod jakiś sejm czy inne okno mogę iść. Czuję się coraz bardziej zmęczona a nie widzę oddechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.11.2016 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 No i pobijcie się o to, której bardziej nie było. To ja popatrzę, dawno porządnej bijatyki nie oglądałam Ale , że kto chce się bić???? Agduś, Braza...? Nie wierzę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.11.2016 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 A nie, one chcą patrzeć Na panie w kisielu najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.11.2016 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 Ooo nie nie nie.. Ja w to nie wchodzę.. a w kisiel , w gluty to już wcale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.11.2016 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 Nie będę się bić. Przynajmniej nie o to. Bo jak mnie wk... to pod jakiś sejm czy inne okno mogę iść. Czuję się coraz bardziej zmęczona a nie widzę oddechu moge isc z toba, mam ochote komus wloic. a ci w sejmie zasluzyli by im porzadny wp...l spuscic. i tez jestem zmeczona, do tego stopnia ze sie zmuszam rano wstac iale jak juz sie zmusze i slonko swieci to humor odzyskuje. wazne bym nie sluchala wiadomosci i nie ogladala pistiwi. najgorsze jest to ze wokol mnie inni ludzie do tej pory mega pozytywni rowniez jacys zniecheceni a optymizm ulatuje gdzies. smutne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts